Annons

Bröstförstoring


Hej!

För 4 veckor sedan(2v efter op) svullnade mitt vänstra bröst upp igen och värre än dagen efter op. Det började med världens träningsvärk och efter ett par timmar kunde jag inte ligga ner för det kändes som världens betongblock. Hade samtidigt en knut i ryggen som gjorde att det värkte i hela sidan, i alla fall släppte all smärta efter lite ryggmassage och vila och dagen efter började svullnaden gå nedåt igen.Bild för Rosa27
Rosa27


Övriga taggar: 


Hej! Jag gjorde en bröstförstoring när jag var 19 som jag aldrig blev nöjd med. För 3 år sedan bestämde jag mig för att ta ut implantaten och tänkte aldrig mer!.. Men.. Nu funderar jag på att göra det igen. Saknar att kläder sitter bra och ser snygga ut men samtidigt tvekar jag för att jag är rädd att jag inte ska bli nöjd igen och få mer komplikationer. Men nu vet jag också hur jag inte vill ha det så tänkte vara supernoga med det. Någon som har gjort om sina bröst en eller fler gånger som kan relatera?
Hej,
Jag gjorde min bröstförstoring för två veckor sedan på proforma. Men jag tycker att brösten sitter så högt upp och att dom även är bulliga upptill och bröstvårtorna sitter för långt ner.
Jag är så orolig att implantaten inte ska hinna falla ner i sina fickor innan dom läker ihop.
Vet ni om det finns något man kan gör för att få dom att sjunka/falla ner. Har funderat på om jag ska köpa ett bröstband. Är det försent att börja använda bröstband nu efter två veckor?
Hej!
Är det någon här som har någon erfarenhet kring bröstförstoring på Akademi kliniken samt Jonas Lundberg som kirurg? Lugna en sliten nattsjäl :)
Upplevelse av kliniken samt kirurgen i sig? Upplevelse under operationsdagen? Resultat efter op?
Preppa gärna med information!!! :)
Ska byta mina implantat nu på onsdag, dvs 6 ynka dagar kvar!! Har valt Richard Lewin på Elite clinic i Gbg eftersom han gav ett väldigt proffsigt och tryggt intryck (var på konsultation även på Akademikliniken men det kändes grymt oseriöst och slarvigt så jag valde bort dem.)
Med tanke på att jag är väldigt lång, har ett stoort avstånd mellan brösten + väldigt smala bröst pga hur jag genetiskt är byggd, samt att hö bröstvårta är droopy; kom vi fram till att jag skulle ha 590cc Ultra high profile.
Hej! jag har länge funderat på bröstförstoring och har äntligen bestämt mig. nu är den stora frågan vilken klinik. just nu ser det ut som att det antingen blir proformaclinic eller nordiska kliniken. är det någon som opererats eller känner någon som opererats hos någon av de 2 klinikerna. eller kanske kan rekommendera någon klinik i stockholm. skulle uppskattas
Hej! Behöver hjälp att avgöra om jag kommer behöva lyfta mina bröst (bild i min profil).

Jag har 21 cm avstånd mellan halsgrop och bröstvårtans mitt på båda brösten. Jag tycker inte att mina bröst hänger så mycket men bröstvårtorna sitter ca 1 cm längre ner än jag skulle vilja. Tror ni att rätt valt inplantat skulle kunna räcka för att fixa till detta snyggt eller behöver jag göra ett lyft?

Jag har konsultation på Nordiska Kliniken 28 mars men jag behöver förbereda mig lite mentalt på vad han kan komma att säga..Bild för Rosemihiya
RosemihiyaJag har bestämt mig: ”jag vill verkligen ha stora implantat, framför muskeln”.
(550-600 cc kanske) Om inte det funkar framför tänker jag inte göra operationen.
Frågan: Vilken kirurg förutom Gunnar kratz är helt öppen för att se om möjligheten finns? Han är den enda jag läst om som inte verkar gruva sig över att lägga implantat framför, (även om han gärna vill lägga sina små muskeltrådar. 😉)
Kring Stockholm-Uppsala området. Har lång resväg iallafall.Bild för Melonaz
MelonazHej är det någon mer än jag som har funderingar på Sebbin 1138cc? (dia 14,2 och 10 cm i put). Istellet för Motivas 1050cc? (Dia 15 och 7,2cm i put)! Jag vill ju ha höjden och fake looken utan att jag ska behöva gå mycket större än dom väldigt populära motiva 1050cc. Jag vet ju att sebbin är betydligt dyrare men 1138cc är betydligt billigare än Sebbins 1500cc. Jag kommer ju ändå få ett grymt put utan att få så mycket side boob!

Så hur tänker ni andra som funderar på 825cc - 1050cc upp! ller som redan har gjort era!
Mvh
Jag ska opa mig i mars men har helt fastnat i valet mellan framför eller baklmplacering. Jag VILL ha framför då jag tränar mycket och inte vill skära i muskeln om det verkligen inte är nödvändigt. Har även en 2 åring hemma som jag vill busa med och bära som han förtjänar. Jag är dock tunn upp till, har egen vävnad men inte alls mycket. Ni som har framförplacering trots lite egen vävnad, kan ni dela med er av erfarenheter? Vilka inplantat valde ni och varför? Hur blev resultatet? Ser dom sådär ”bolliga” ut eller blir det ändå snyggt och man får en liten skidbacke ändå?Annons
Annons
Annons