Annons

Bröstförstoring

Jaasmine91's picture
Jaasmine91


Övriga taggar: 


Någon som haft piercing i bröstvårtorna innan ni opererades? När kunde ni sätta i de igen? Om det ens gick eller har ni fått ta om hålen?

Glömde fråga på konsultationen och kirurgen sa ingenting om det. Står bara i papperna att man ska ta ut allt sånt innan op.
Under sommaren 2022 beslutade jag mig för att genomgå en bröstförstoring efter många års önskan sedan tonåren, jag valde doktor Örjan Dribbe och beslutade mig för moderat profil 350 cc submuskulärt då jag var rädd att de skulle bli för stora. Jag är väldigt nöjd med tillvägagångssättet, bemötandet och allt.
Saken är den att nu i efterhand önskar jag att jag valt större då jag har en ganska stor bröstkorg samt axlar så de ”försvinner” ganska mycket framifrån och i kläder.
Hej! Jag ska opera mig om ca 1 vecka på proforma, är jätte kluven och förvirrad och ju mer jag söker runt desto mer osäker blir jag. Jag har ganska stor rumpa och lite höfter. Men väldigt breda axlar. Har storlek 70b idag. Jag var på två olika konsultationer på samma klinik. Först tyckte läkaren att 450cc var helt perfekt o så bokade vi operationstid. Men sen när jag kom hem kände jag att näeee, han var alldeles för stressig, fick inte ens testa andra implantat. Så jag boka då en ny konsultation och fick testa 425 & 450. 425 såg naturliga ut och 450 var helt ok!
Hej!

Är det någon mer än mig som har 15 cm i "bröstbredd" och vad har ni för storlek på era implantat? Eller vad har ni blivit rekommenderade för storlek?

Jag har varit på 2 st konsultationer på NK, och första gången vart jag rekommenderad Motiva Round 425 cc och andra gången 475 cc. Har ingen referens på hur "stora" 475 kommer att bli på en lika bred bröstkorg som mig.

Ni som har ungefär samma mått och samma storlek på implantat, är ni nöjda eller skulle ni velat ha större/mindre?SevenEleven's picture
SevenEleven


Övriga taggar: 


Hej!
2014 opererades jag första gången. La in mentor 590uhp. Korrigerades 2015.
Brösten blev bra o allt.

Runt 2018 började jag få en liten knuta i ena bröstet men tänkte ej på de. Ömmade ibland.
2020- började de göra ganska ont till o från.
Sen 2020 kom första barnet o 2022 andra.
Idag har jag så ont konstant att jag ej kan röra bröstet eller bära barnen på höger sida.
Detta är väl antagligen kapselbildning.Blackbird's picture
BlackbirdJag är i tankarna att göra en bröstförstoring med eventuellt lyft. Har googlat runt och för priset skull är jag inne på att de blir Proforma Clinic.
Av vad jag kan se på hemsidan verkar kirurgen vara dr. christian ramirez? Har sökt på honom för att se tidigare op. han gjort men hittar verkligen ingenting!? Varken bilder eller omdömen? Någon som opererat sig hos honom?
Ni med breda bröst 15 cm och över det, har ni tagit exakt samma bredd på implantaten eller vågat ta någon centimeter mindre bredd? Jag ligger på 15 cm i bredd men implantaten som är planerade är bara 13 cm breda. Främsta önskan va klyfta så min största fasa är motorväg emellan. Hur mycket kan 2 små centimeter påverka? Vet någon om ultrahög profil ”kompenserar” för bredden?
Hej, ska opereras 28 september på NK. Blev under konsultationen rekommenderad motiva round full trots att jag gick dit med inställningen att jag ville ha ergonomix. Vill ha naturliga bröst med en skidbacke och absolut inte två ”bollar”. Min kirurg (Mattias) sa att utifrån mina förutsättningar ska jag har runda full då jag inte har så mycket hud under bröstvårtan. Därför hade bröstvårtan pekat neråt om jag hade lagt in ergonomix då det blir för mycket vikt i nederdelen av bröstet. Litar såklart på honom då han är experten här men är ändå så nojig för att de ska se onaturliga ut.Podie1990's picture
Podie1990Jag ska operera brösten på onsdag den 13/7. Jag har 75C idag och jag har ammat två barn så har ganska hängig byst. Har dock bestämt mig för att ej göra ett lyft. Någon annan som gjort en bröstförstoring utan lyft med hängiga bröst? Är ni nöjda?
Några frågor till er som gjort eran operation. :)
Verkar va väldigt olika…

Vad har ni valt för implantat och storlek?

Vad kände ni när ni vaknade och såg ”resultatet”?

Hur ont på en skala på 1-10 hade ni och hur länge?

Hur länge var ni kvar på kliniken?

När gick svullnaden ner?

När kände ni att man kunde börja göra saker som vanligt igen?

Fick ni några komplikationer?

Är ni nöjda med slutresultatet? Storlek/ form…
Blev det som ni hade tänkt er?Annons
Annons
Annons