Annons

Bröstförstoring


Ni med breda bröst 15 cm och över det, har ni tagit exakt samma bredd på implantaten eller vågat ta någon centimeter mindre bredd? Jag ligger på 15 cm i bredd men implantaten som är planerade är bara 13 cm breda. Främsta önskan va klyfta så min största fasa är motorväg emellan. Hur mycket kan 2 små centimeter påverka? Vet någon om ultrahög profil ”kompenserar” för bredden?
Hej, ska opereras 28 september på NK. Blev under konsultationen rekommenderad motiva round full trots att jag gick dit med inställningen att jag ville ha ergonomix. Vill ha naturliga bröst med en skidbacke och absolut inte två ”bollar”. Min kirurg (Mattias) sa att utifrån mina förutsättningar ska jag har runda full då jag inte har så mycket hud under bröstvårtan. Därför hade bröstvårtan pekat neråt om jag hade lagt in ergonomix då det blir för mycket vikt i nederdelen av bröstet. Litar såklart på honom då han är experten här men är ändå så nojig för att de ska se onaturliga ut.Podie1990's picture
Podie1990Jag ska operera brösten på onsdag den 13/7. Jag har 75C idag och jag har ammat två barn så har ganska hängig byst. Har dock bestämt mig för att ej göra ett lyft. Någon annan som gjort en bröstförstoring utan lyft med hängiga bröst? Är ni nöjda?
Några frågor till er som gjort eran operation. :)
Verkar va väldigt olika…

Vad har ni valt för implantat och storlek?

Vad kände ni när ni vaknade och såg ”resultatet”?

Hur ont på en skala på 1-10 hade ni och hur länge?

Hur länge var ni kvar på kliniken?

När gick svullnaden ner?

När kände ni att man kunde börja göra saker som vanligt igen?

Fick ni några komplikationer?

Är ni nöjda med slutresultatet? Storlek/ form…
Blev det som ni hade tänkt er?
Tjabba:)

Ni som har gjort bröstoperation med anatomiska inlägg, är ni nöjda? Är det något put upptill alls? Får ni någon klyfta?

Angående rotation, är det första tiden innan de ”satt sig” som detta är en risk eller kan de rotera när som helst så man blir begränsad i hur man rör sig?

Kan man få ett runt implantat att forma sig som ett droppformat på nåt vis, vill inte ha runda bollar men inte vara tom upptill heller, vill ha ett ganska naturligt resultat:)
Halloj:)

Jag ska opereras på Clinic Strömstad 2/5 och kommer då få köpa läkningsbh och band själv. Jag har läst lite om den här såkallade ”tortyr-bh-n” och funderar på om det går att köpa en sån istället för den som kliniken rekommenderar från apoteket!?

Är det någon som har eftarenhet av tortyr-bh och om resultatet blir så mycket bättre av den? Måste väl isåfall gå att köpa av den kliniken, citadell?
ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN ÄNTLIGEN!

Tio år efter att jag fick mina efterlängtade lika stora bröst via landstinget har jag nu opererat mig igen den 17 mars 2022 hos Dr. Alexander Kamali på ACPK (Akademiskt Centrum Plastikkirurgi).Jaaaz's picture
JaaazHej jag skulle helst av allt vilja köra på framför placering då det är mindre påverkan på kroppen/muskulaturen samt att de ”beter sig” mer naturligt.
Jag har inte mycket vävnad har b kupa nu (se bild)
Är det fler som valt att opa sig framför trots lite vävnad? Hos vem? Hur känns det? Dela gärna med er av er erfarenhet!

Jag funderar starkt på motiva ergonomix.

Hur ska man tänka när det kommer till framför placering, fastare elr mjukare implantat?
Hej allihopa!
Jag har ääääntligen gjort min första (förhoppningsvis ända) konsultation idag! Wohoo vad stolt jag är över mig själv att jag tagit steget.
Efter flera år av att jag mått dåligt av mina bröst så har jag bokat in en tid för op i slutet av januari. Men jag kan knappast vara den ända som blev förvirrad över att välja vilka tuttar jag ska ha haha.
Hej! jag har velat förstora mina bröst under en längre tid så jag behöver lite råd och tips. Vill ha så naturliga bröst som möjligt (de ska se ut och kännas så naturligt som möjligt ifall det går) med implantat men att dem ändå är lite fasta, jag har små och fasta bröst. Vilka implantat rekommenderar ni som har gjort naturliga bröst & vart och hos vem ska jag till?Annons
Annons
Annons