Annons

Bröstförstoring

Jaaaz's picture
JaaazHej jag skulle helst av allt vilja köra på framför placering då det är mindre påverkan på kroppen/muskulaturen samt att de ”beter sig” mer naturligt.
Jag har inte mycket vävnad har b kupa nu (se bild)
Är det fler som valt att opa sig framför trots lite vävnad? Hos vem? Hur känns det? Dela gärna med er av er erfarenhet!

Jag funderar starkt på motiva ergonomix.

Hur ska man tänka när det kommer till framför placering, fastare elr mjukare implantat?
Hej allihopa!
Jag har ääääntligen gjort min första (förhoppningsvis ända) konsultation idag! Wohoo vad stolt jag är över mig själv att jag tagit steget.
Efter flera år av att jag mått dåligt av mina bröst så har jag bokat in en tid för op i slutet av januari. Men jag kan knappast vara den ända som blev förvirrad över att välja vilka tuttar jag ska ha haha.
Hej! jag har velat förstora mina bröst under en längre tid så jag behöver lite råd och tips. Vill ha så naturliga bröst som möjligt (de ska se ut och kännas så naturligt som möjligt ifall det går) med implantat men att dem ändå är lite fasta, jag har små och fasta bröst. Vilka implantat rekommenderar ni som har gjort naturliga bröst & vart och hos vem ska jag till?Jissii's picture
JissiiJag opererades för 2 veckor sedan (27 sep 2021), gjorde ett bröstlyft samt förstoring.

Utsidan på mina bröst är nästan rödflammiga och väldigt torra. Det stramar och sticker om jag rör armarna så att dessa områden sträcks allt för mycket, nästan som att man blir stucken med nålar.
Smörjar in brösten 1-2 gånger per dag med antingen Bio Oil eller Cerave lotion.

Känner någon annan igen sig och/eller har ni några råd för hur jag ska göra?
Hej! Ändrades era bröst något i storlek efter 3 månader?
Jag får börja använda bygelbh efter 3 mån, och hade åtminstone velat köpa en som jag kan ha när man ska ha lite snyggare toppar på sig. Men känns lite halvt onödigt om samma bh inte passar efter ett tag ?
Hej!

Finns det någon här som har erfarenhet av Akademiskt Centrum Plastikkirurgi - ACPK?

Jag funderar på att göra bröstförstoring och en stor bukplastik där, men hittar inte så mycket info om dom mer än deras egen.4barnsmamman's picture
4barnsmammanSkulle gärna vilja höra lite erfarenheter kring er som har EDS och har gjort bröstförstoring med lyft. Är de nån som gjort med lättviktsimplantat och hur vart de isåfall? Vart eran värk värre efteråt pga tyngden? Fula ärr? Vart förstoringarna bra?
Är lite orolig att min värk i kroppen ska bli värre efteråt men känner ändå att detta är ett måste. Har alltid haft stora fina bröst o nu är de bokstavligen bara skinn som hänger efter ja gått ner väldigt mycket i vikt. De tar nå fruktansvärt på självförtroendet och jag mår tom dåligt av att visa mig naken för min sambo.
Har tagit beslutet att tacka nej till att göra bukplastiken hos landstinget då jag känner mig väldigt osäker på slutresultat.
Har istället bokat in konsultation och operation på Nordiska kliniken hos bästa Mattias Elmér!!!

Bara ca 100 dagar kvar till operationen MEN jag står även på återbudslistan så det kan bli tidigare, vilket jag hoppas....

Banklånet är klart och allt ordnat på jobbet!

Operationen blir stor bukplastik, ev fettsugning och sydda muskler (OM det behövs), korrigering av bröstveck och ärret under hakan.TingeIing's picture
TingeIingHej,
Jag vill med detta inlägget bara uppmärksamma alla er där ute som gjort eller planerar på att göra en bröstförstoring.

Idag informerade min kirurg mig om den ökade risken av kapselbildning vid tandvård.

Jag fick direktiven att äta en tablett penicilin vid lagning av tänder och andra "ingrepp" i munnen som skapar sår/öppningar där bakterier kan ta sig in.
Han förklarade att det har något med att bakterierna lätt vandrar nedåt i kroppen och sätter sig på död vävnad (som t.ex implantat) vilket i sin tur kan leda till kapselbildning.Annons
Annons
Annons