Annons

Bröstförstoring

Bild för Niccis123
Niccis123


Övriga taggar: 


Har planer på att göra en bröstförstoring efter graviditet som satt sina spår. Har konsultation inbokat om ca 1 månad och är nervös och förväntansfull. Någon mer i samma sits eller någon som kan tipsa om funderingar att ta med sig till konsultationen?:)Bild för Anonymhq
Anonymhq


Övriga taggar: 


Hej på er! Jag har en säkert jättedum fråga, men jag hoppas någon kan förstå mig.

Jag har försökt ta mig i kragen och berätta för min familj att jag ska operera brösten (förstoring) sedan min konsultation i augusti och det är enda anledningen till att jag fortfarande inte opererat mig. Nu har jag tänkt boka in en op-tid vecka två och det närmar sig snabbt så nu måste jag berätta.
Hej på er alla tuttisar. Var på konsultation idag och vi kom väl rätt och slätt fram till motiva ergonomix, 245cc demi. Det jag missade att fråga var då: vad för storlek kommer jag hamna på efter operationen? Har små 70B kupor nu innan (70B med push up i, alternativt 70a utan).

Så därför undrar jag: hur många cc ryms i en kupa? Tänker om man kan räkna ihop förväntad kupstorlek:). Läste någonstans att 100cc är 1 kupa, är det rimligt?
Är det någon annan som ska göra op i december hos svein arthur jensen?

Hur förbereder ni er? Finns det något speciellt man kan göra så kroppen är mer beredd, eller läker bättre? Typ lymfmassage? Eller detox? Eller är allt sådant bara onödigt?

Jag har börjat äta järn med c-vitamin och flytande kollagen som påstås vara bra för huden, men jag har lite dålig inspiration så ni får gärna komma med tips och råd till en oerfaren nervös blivande patient.Bild för MangoB
MangoBHej! Undrar om någon med indragna bröstvårtor har gjort bröstförstoring och då om de kom ut mer efter förstoringen? Ingen skillnad? Berätta gärna!

Min syster opererade ut sina indragna bröstvårtor (Blev jättefint) men mammas kom ut efter amning, så jag avvaktar med just den operationen. Jag har indragna som kan bli styva vid hårdare beröring och kyla och hoppas de kommer ut mer i ”vardagstillståndet” efter bröstförstoringen jag vill göra. Hittade äldre trådar men med få svar, därav ny tråd :)
Hej, jag var på konsultation hos Maximilan Otte på AK i Stockholm. Han menade att anatomiska implantaten är en "myt", att det inte blir mer naturligt och att det är omöjligt att se ifall en kvinna har anatomiska eller runda implantat. Jag är ute efter ett så naturligt resultat som möjligt och hade självklart tänkt mig anatomiska men han rekommenderar runda Motiva 280 eller 300 cc. Jag har operation bokad den 11e februari. Väldigt nyfiken ifall andra har fått samma information..
Kram på er!Bild för amandafelicia
amandafeliciaHej alla fantastiska!

Idag var jag på konsultation på bästa Nordiska Klinken.
Operation är bokat, vilket känns SÅ BRA!

Jag träffade Mattias Elmer och är jättenöjd med hans bemötande. Nu till min fråga.

Är rätt liten (159cm) och väger 50 kg. Vill ha naturligt men ändå stora och snygga bröst som INTE ser ut som bomber, viktigt!! Fick 3D bilder på tre olika alternativ.

Alternativ1: 230CC
Alternativ2: 245CC
Alternativ3: 265CCBild för Elin.F
Elin.F


Övriga taggar: 


Finns det kanske några fler än jag som ska opereras nu i oktober? Har isch en vecka kvar till min och det skulle vara kul att kunna följas åt och och ge varandra tips både före och efter våra operationer :) Är ni nervösa och hur har ni förberett er inför era operationer?
Hej alla,

Hoppas någon här kan hjälpa mig :-)

Har lite funderingar kring intyget för sjukskrivningen. Vad kommer stå på detta? Står det vad för typ av operation man har gjort? Står det var (vilken klinik) man har opererats på? Hur mycket kan jag undangömma för min chef? Snart dags att berätta att jag kommer att bli sjukskriven en till två vekor.

Ni som opererats och fått läkar intyg till jobbet berätta gärna vad som står i detta.

Tack! Uppskattas.
Hej alla bröstbärare.

Jag tror och hoppas att alla här inne vet att implantatet Allergan blev förbjudna på marknaden förra året pga stor cancerrisk. Ni som har kunskap om det här, kan ni hjälpa mig? :-)

Nästa månad ska jag på konsultation på Proforma CLINIC. På deras hemsida står det att de använder sig av inplantat från Mentor OCH Allergan. (Jag har riktat in mig på att välja Mentor) Har mentor något med Allergan att göra? Eller är det två helt olika implantat? Är Mentor cancer framkallande? Viktigt ämne och hjälp uppskattas. Tack!Annons
Annons
Annons