Annons

Bröstförstoring

Bild för Am94
Am94Jag ska göra en bröstförstoring (Motiva Round Corse 725) på Nordiska kliniken. Patrik Höijer ska utföra operationen på mig.

Jag har aldrig gjort någon operation tidigare. Jag har funderingar till er som gjort eller har erfarenhet om storleken jag skrivit ovan. Är detta för stort eller för litet? Jag vill ha det fylligt och gillar stora bröst. Idag har jag en C kupa. Har ni blivit nöjda som har 725? Söker på internet och tycker det ser så olika ut på alla. Jag blev osäker på storleken sedan och funderar på ännu större 825?Bild för Slufsi82
Slufsi82


Övriga taggar: 


Hejsan, jag vill förstora mina bröst och vill väldigt gärna få tips på bra kliniker i Malmö eller i hela Skåne.
Har hört skräckhistorier om Reformkliniken (Malmö) samt om Citadell kliniken (Landskrona).
Man vill ju komma till en seriös klinik och få ett bra resultat. Tipsa gärna :)
Jag ska operera mig på Proforma Clinic i Stockholm den 27 Oktober hos Örjan Gribbe. Är det någon här som opererats av honom och kan berätta lite mer om din erfarenhet av honom innan, under och efter operation samt resultat? Dela gärna med er om ni har något tips eller något man ska tänka på med just honom. Jag är nästan helt platt just nu och ska lägga in 245cc.
Hej!

För 4 veckor sedan(2v efter op) svullnade mitt vänstra bröst upp igen och värre än dagen efter op. Det började med världens träningsvärk och efter ett par timmar kunde jag inte ligga ner för det kändes som världens betongblock. Hade samtidigt en knut i ryggen som gjorde att det värkte i hela sidan, i alla fall släppte all smärta efter lite ryggmassage och vila och dagen efter började svullnaden gå nedåt igen.Bild för Rosa27
Rosa27


Övriga taggar: 


Hej! Jag gjorde en bröstförstoring när jag var 19 som jag aldrig blev nöjd med. För 3 år sedan bestämde jag mig för att ta ut implantaten och tänkte aldrig mer!.. Men.. Nu funderar jag på att göra det igen. Saknar att kläder sitter bra och ser snygga ut men samtidigt tvekar jag för att jag är rädd att jag inte ska bli nöjd igen och få mer komplikationer. Men nu vet jag också hur jag inte vill ha det så tänkte vara supernoga med det. Någon som har gjort om sina bröst en eller fler gånger som kan relatera?
Hej,
Jag gjorde min bröstförstoring för två veckor sedan på proforma. Men jag tycker att brösten sitter så högt upp och att dom även är bulliga upptill och bröstvårtorna sitter för långt ner.
Jag är så orolig att implantaten inte ska hinna falla ner i sina fickor innan dom läker ihop.
Vet ni om det finns något man kan gör för att få dom att sjunka/falla ner. Har funderat på om jag ska köpa ett bröstband. Är det försent att börja använda bröstband nu efter två veckor?
Hej!
Är det någon här som har någon erfarenhet kring bröstförstoring på Akademi kliniken samt Jonas Lundberg som kirurg? Lugna en sliten nattsjäl :)
Upplevelse av kliniken samt kirurgen i sig? Upplevelse under operationsdagen? Resultat efter op?
Preppa gärna med information!!! :)
Ska byta mina implantat nu på onsdag, dvs 6 ynka dagar kvar!! Har valt Richard Lewin på Elite clinic i Gbg eftersom han gav ett väldigt proffsigt och tryggt intryck (var på konsultation även på Akademikliniken men det kändes grymt oseriöst och slarvigt så jag valde bort dem.)
Med tanke på att jag är väldigt lång, har ett stoort avstånd mellan brösten + väldigt smala bröst pga hur jag genetiskt är byggd, samt att hö bröstvårta är droopy; kom vi fram till att jag skulle ha 590cc Ultra high profile.
Hej! jag har länge funderat på bröstförstoring och har äntligen bestämt mig. nu är den stora frågan vilken klinik. just nu ser det ut som att det antingen blir proformaclinic eller nordiska kliniken. är det någon som opererats eller känner någon som opererats hos någon av de 2 klinikerna. eller kanske kan rekommendera någon klinik i stockholm. skulle uppskattasAnnons
Annons
Annons