Annons

bukplastik

Babii_emma's picture
Babii_emma


Övriga taggar: 


Hej alla, nu när "min" klinik inte längre finns undrar jag om någon kan rekommendera om jag ska operera mig hos Jörg eller hos Tuve på reform kliniken i Malmö.

De ingrepp jag funderar mest på är att göra ett nytt lyft av mina bröst, gjorde lyft med förstoring 2015, samt en buk plastik efter viktnedgång på 36 kg.

Så berätta vem ni tycker jag bör välja samt era erfarenheter.
Hej!

Jag är inbokad för en mommy makeover hos Patrik Höijer på Nordiska Kliniken nu i höst.

Jag är ensamstående med en 5 och 7 åring. Min fråga nu är; Kommer jag klara av att ta hand om barnen på ett optimalt vis efter denna operation?

Jag gör operationen på onsdagen och de kommer tillbaka till mig på tisdagen veckan efter operation.
Vad ska jag tänka på att ha förberett hemma innan dom kommer för att underlätta för mig i min mammaroll och i min läkningsprocess?

Tack på förhand!Ros79's picture
Ros79


Övriga taggar: 


Hej på er ny här…
Jag opererades 23/5. Börjar tröttna på min svårläkning… två sår just nu som behandlas. Jag tyckte det gick framåt. Men nu verkar det hända något i naveln oxå! Den har varit fin från dag 1, varför kommer det nu efter sån tid?
Börjar tröttna och blir ledsen att det aldrig tar slut.
Hur var era svårläkta sår? Hur länge håller det på?!
Behöver lite hopp känner jag….Ko-78's picture
Ko-78


Övriga taggar: 


Jag funderar på att göra en liten bukplastik som låter väldigt mycket "lättare" än en full bukplastik och de rekommenderar det pga diabetes typ1.
Hur länge var ni hemma från jobbet?
Sydde de ihop magmuskler?
Är det någon sam fått ett nät inopererad samtidigt pga svag bukvägg?

Ha en toppenfin bra/dag/vecka/sommar! :)iamalexandra's picture
iamalexandra


Övriga taggar: 


Jag opererades den 31 oktober och har fortfarande mitt dränage kvar (dag 16). Det har den senaste veckan producerat 25-30 ml varje dag. Jag fattar inte hur länge detta ska hålla på! Vill så gärna duscha nu! Någon som haft dränage länge!? Någon som vet vad det är som kommer ut och varför det aldrig tar slut?SarahC's picture
SarahC


Övriga taggar: 


Jag påbörjade min resa på Estitikcentrum med insättning av Allurion Ballong, jag behövde ha hjälp med att gå ner i vikt och hitta en balans mellan kost, hälsa och välmående. Jag har sedan jag var barn haft pcos och hagt svårt med viktnedgång och Allurion var mitt sista alternativ och absolut det bästa jag gjort. Mitt liv förändrades direkt efter första veckan och nu även utan ballongen har jag fullföljt och gjort en livsförändring för att inte hamna där jag en gång i tiden var.
Hej!
Ska göra en bukplastik, fettsugning + bröstlyft med implantat efter stor viktnedgång. Har varit på art Clinic på konsultation men kände inte att jag fick så klar bild av hur resultatet skulle bli.

Jag står nu mellan Paolo på AK eller Riikka Veltheim. Berätta gärna era erfarenheter! Hört mycket gott om Paolo och känns tryggt att göra brösten hos honom (ska på konsultation imorgon) men jag blir däremot osäker på om han är den rätta för bukplastik? Där vad jag har läst har hon jobbat mycket med plastik just efter viktnedgång.Clauditiiita's picture
Clauditiiita


Övriga taggar: 


Hej alla
På fredags är det dags för mig att göra en stor bukplastik med fettsugning och sy magmusklerna.
Men det jag behöver från er är lite tips på vad jag ska tänka inför och efter operationen
Vilka kläder i bäst att åka in med på operations dagen?
Ska jag tänka på något särskilt när det gäller min säng?
Behöver jag sköna trosor ?

Ja tusen frågor går runt i mitt huvud …behöver lite guidning för detta

En nervös å förväntansfull kvinna
Hej!

Finns det någon här som har erfarenhet av Akademiskt Centrum Plastikkirurgi - ACPK?

Jag funderar på att göra bröstförstoring och en stor bukplastik där, men hittar inte så mycket info om dom mer än deras egen.
Har tagit beslutet att tacka nej till att göra bukplastiken hos landstinget då jag känner mig väldigt osäker på slutresultat.
Har istället bokat in konsultation och operation på Nordiska kliniken hos bästa Mattias Elmér!!!

Bara ca 100 dagar kvar till operationen MEN jag står även på återbudslistan så det kan bli tidigare, vilket jag hoppas....

Banklånet är klart och allt ordnat på jobbet!

Operationen blir stor bukplastik, ev fettsugning och sydda muskler (OM det behövs), korrigering av bröstveck och ärret under hakan.Annons
Annons
Annons