Annons

bukplastik

Bild för Boobzilla
Boobzilla


Övriga taggar: 


Hej!
Jag gjorde en stor bukplastik (inga sydda muskler men fettsugning flanker) i tisdag. Och gördeln jag fick från kliniken är skön och bra men den är för lång för min överkropp.
För att få det rakt över kroppen och inga rynkor får jag dra ner den lite mer över rumpan.
Problemet blir då att knäppningen i grenen inte sitter som den ska och det går ner en bit på låren. Imorse va vänster lår svullet vid ljumsken, inge farligt men obehagligt så jag knäppte upp gren delen lite.Bild för Sussi84
Sussi84Hej,

Undrar om det är någon här som gjort en full bukplastik hos Paolo på Akademikliniken?
Har själv gjort både bröst och näsa hos honom och funderar på att låta honom göra magen också. Verkar dock inte vara hans specialistområde. Är det någon här som opererat magen hos honom? Hur blev resultatet? Hur ser ärret ut samt hur såg återhämtningen ut?

Med vänlig hälsning,
SussiBild för Silje
Silje


Övriga taggar: 


Hej alla!
Kikar runt på lite olika kliniker och fattat tycke för Nordestethics. Har dock lite frågor som jag hoppas kunna få svar på här i pof.
1. Vilken försäkring kan man ta som tillägg så att det täcker vård och kostnader för ev sena komplikationer?
2. Hur länge kan man förvänta sig att bli sjukskriven efter op?
3. Var kan man köpa extra gördel?
4. Vilka hotell är braiga att spendera sina 5 dagar efter op på?
5. Tips på vad man kan göra för att fördriva tiden på hotellet innan hemresa.
Är det någon som har gjort en liten bukplastik hos Ak i Sthlm? Alla berättelser och diskussioner jag hittar handlar bara om full bukplastik. Är det inte så vanligt med mindre bukplastiker?

Jag har ett fult kejsarsnittsärr som det blivit som en limpa över (ärret är 23 cm). Skulle vilja ha bort bara själva limpan så vore jag nöjd. Nån som har erfarenhet av ett liknande scenario?Bild för Frila
Frila


Övriga taggar: 


Hejsan! Jag tänker göra en full bukplastik med fettsugning, samt en brazilien buttlift hos dr berne om två månader. Finns det fler som ska eller har gjort samma operation hos han? Vore kul att pratas vid!Bild för Yeyaline
YeyalineJag opererade mig hos Leif Gylbert i Sophiahemmet 2019-01-29.
På konstultationen framstod han seriös och erfaren.

Enligt han skulle han dra ner min hud ca 10 cm neråt och därför ge mig en ny navel, han visste inte om han skulle behöva sy magmuskler då jag inte haft barn innan och var inte heller stor runt magen men att han skulle se detta när han öppnar mig. Han skulle också fettsuga mig på sidorna.
Jag ska göra en stor bukplastik i sommar, Helena Sveinsdottir på Citadellkliniken i Landskrona ska göra den. Jag vill så gärna höra om någon har erfarenhet av henne, bra eller dåliga!

Har varit på konsultation. Kände ingen direkt kemi, hon pratade väldigt fort och väldigt intensivt, minns knappt hälften.. Dock verkade hon väldigt duktig och erfaren, och var ärlig vad gäller förväntningar.

Har du erfarenheter av Helena så dela gärna med dig här, tack!Bild för Anna66
Anna66


Övriga taggar: 


Två misslyckade full bukoperationer hos dr Leif Gylbert på Sophia hemmet.
Första operation gjordes halvdan upp till naven istället för hela vägen upp och först ljög han att han hade gjort operation 10 cm ovan naven och vid min konfrontation erkände han med att det behövdes ju inte. Överskotshud, fet och diastas boktade ut ovan naven.
Hej! Jag gjorde full bukplastik för två månader sedan. Jag har tyckt att senaste månaden har jag sett ut som en "blobb", dvs att magen står ut. Jag känner mig inte alls bekväm och fin som jag gjorde veckorna efter OP. Jag tog en bild från sidan 5 dagar efter OP och sedan en bild idag (2 mån + 2 dagar efter OP) och såg en tydlig skillnad. Jag har inte gått upp i vikt. Jag ska ha återbesök hos min kirurg om några veckor men jag är rädd att han ska säga att jag får leva med att se ut såhär. Är det svullnad? Har jag gjort något fel? Kommer jag att se ut som en blobb nu?Bild för pösmunken
pösmunken


Övriga taggar: 


I torsdags var jag på årskontroll av min mage.
Gjorde stor bukplastik inkl fettsugning den 11/1-18
I somras var jag på en extra koll pga all vätska jag haft i buken och då diskuterade vi att det skulle bli en korrigering till vintern.
Fettsugningen är ojämn och det fanns rejält med fyllning kvar på magen. Att jag inte skulle få den helt slät var jag inställd på eftersom jag har ett högt bmi.
På återbesöket i torsdags kom smällen. Han öppnar med att säga att ”vi pratade ju om att vi skulle korrigera, och att du skulle betala den själv”Annons
Annons
Annons