Annons

Delvis bakom muskel


Hej allihopa!
Jag har ääääntligen gjort min första (förhoppningsvis ända) konsultation idag! Wohoo vad stolt jag är över mig själv att jag tagit steget.
Efter flera år av att jag mått dåligt av mina bröst så har jag bokat in en tid för op i slutet av januari. Men jag kan knappast vara den ända som blev förvirrad över att välja vilka tuttar jag ska ha haha.
Hej!
Ni som har småbarn hemma, hur har det gått första tiden efter op? ?

I augusti ska jag göra min första bröstförstoring, delvis bakom muskeln. Barnen kommer då vara drygt 3 & 1,5 år. Den stora går 15 h på förskola o vår lilla ska skolas in i slutet av sep. Sambon kommer troligtvis börja plugga 2 veckor efter min op.
Jag ska börja på nytt jobb ca 1,5 mån efter op så känns ändå som bra planerat. Men är ändå lite nojjig hur man klarar det med 2 små hemma..

Berätta gärna hur det har gått för er, tips är välkomna!
Hej! Jag är en träningsfantast som älskar att röra på mig och är därför nyfiken på hur det gått med styrketräning för er som gjort bröstförstoring -både framför och bakom! Själv kör jag yoga, styrketräning, gruppträning och håller på med brottning. Just nu är jag i research-stadiet inför konsultation och söker någon med erfarenhet av tränande tjejer. Vill inte ha 'stora bröst' utan är mer ute efter symmetri och att 'åtgärda' resultat av f.d. ätstörningar...
Då träning är en stor del av mitt liv så har jag läst mycket här inne angående muskelpåverkan och hur det påverkar er tjejer efteråt i vardagen och i träningen.
Utifrån det jag har läst verkar det vara lite av ett lotteri. Vissa får mycket och vissa ingenting, men de flesta verkar få det i liten grad som går att acceptera.
Hej!
Jag har varit på konsultation hos både Proforma och Akademikliniken. Vi har kommit fram till att 615cc med full projection,slät yta och runda implantat är rätt val för mig.

Nu står jag dock emellan att välja mellan klinikerna. De kostar båda 44.000 kr exk kapselförsäkring. Men Akademikliniken erbjuder B.Lite implantat som är 30% lättare. De vore bra för mig då implantaten väger så mycket och jag har tunn hud. De kostar dock 15.000 kr mer än Allergan.
Vet inte hur ni andra tänkt innan era operationer. Men jag va iaf inte förberedd på hur det skulle vara efteråt. Självklart hade jag räknat med smärta, och att vara hemma från jobbet en vecka. Men jag hade inte räknat med att bli så handikappad som jag är. Jag vill deff inte skrämma någon, men jag blev nog mest förvånad själv. Jag va nog mest focuserad på att få operationen gjord. Tänkte nog inte så mycket mer än så. Men sen när man kommer hem. Så är det plötsligt som man får upp ögonen, och inser va beroende man är av hjälp.
Har äntligen bokat in op datum!! Bokade in nästa år då jag bestämt mig för att spara mer själv och låna de sista tusenlapparna av pojkvännen. (Istället för medical finance).
Är så taggad och förväntansfull! Är inte alls nervös (Ännu.. haha) och är så glad att detta ÄNTLIGEN ska bli av! Dock rätt så lång tid kvar men känner att efter jul med släkt o allt passar bäst då jag inte riktigt vill/vågar berätta för hela släkten om min op, bara närmsta familjen vet.
11/1 är iallafall min stora dag på Laser & Estetik Stockholm och Patrik Höijer! (Som iof står i min signatur haha)SussM66's picture
SussM66Jag har varit på konsultation för bröstförstoring hos Aili Low på Art clinic i Uppsala och funderar på att göra min operation hos henne.
Någon som gjort sin bröstförstoring där och av henne?
Blev ni nöjda?
Gjorde bröstlyft +375cc igår på morgonen och idag är det så svullet, ont och hårt upptill. Sedan speciellt mellan brösten där huden har "lyfts" pga spänningen ,det gör ont och jag inte kan sträcka mig upp helt för att det spänns. Är det någon som haft likadant ? Är det normalt i början såhär? Sjuksköterskan ska kontakta mig senare idag så får se vad hon säger. Hoppas någon av er kan svara iafall, vill bara höra om det är normalt. Tack :)
Hej! För er intresserade kan ni nu se bland mina silverbilder hur mina bröst utvecklats från dag 1 till dag 25 Har försökt ta en bild om dan i samma ljus och vinkel, har bara missat två dagar.

Ligger också en bild som visar hur de ser ut idag, på söndag fyller de 1 månad! Börjar bli bättre nu men vill fortfarande ha lite mer underpool och höger bröst är fortfarande större, stelare och har inte ramlat ned lika mycket. Håller tummarna det gör det snart!

/SAnnons
Annons
Annons