Annons

Demi

LM84's picture
LM84


Övriga taggar: 


Hej
Snälla hjälp nu, har blivit rek Motiva Egonomix DEMI modellen. Jag är lite längre och behöver hyfsat(?) breda impl. så cc blir 380. Jag tycker det känns jättestort, både i måttet cc men även när jag provade i prov-bh!
Snälla hjälp mig, hur upplever ni det som också önskar naturliga bröst utan överdrivet put eller stl?
Lär boka tid snart....
Hej allihopa!
Jag har ääääntligen gjort min första (förhoppningsvis ända) konsultation idag! Wohoo vad stolt jag är över mig själv att jag tagit steget.
Efter flera år av att jag mått dåligt av mina bröst så har jag bokat in en tid för op i slutet av januari. Men jag kan knappast vara den ända som blev förvirrad över att välja vilka tuttar jag ska ha haha.
Hej, nu har det snart gått ett år och här kommer min lilla berättelse i en något kort version.Amazonas's picture
Amazonas


Övriga taggar: 


Hej jag är nyfiken på vilken bh-storlek det kommer att bli efter op med Ergonomix demi? Hoppas på D men mycket troligt blir det nog större... Ni som har demi, vad var er storlek före vs efter op? Är medveten om att det är högst individuellt pga egen vävnad, mått osv men vore kul att se variationen!Anonymhq's picture
AnonymhqHej! Jag har efter min konsultation fått veta att jag har 12.5 i bröstbredd. Jag har 65/70 i underband på bh. Min kirurg rekommenderade mig motiva ergonomix demi 265cc. Är det någon mer med liknande mått som mig som har implantat i samma storlek ungefär? Enligt motivas tabell är dom implantaten 11cm breda så blir lite tveksam. Jag har 265/230cc egen vävnad om det spelar någon roll. Rädd att de ska bli för små. Stort tack till er som tar tid att svara!Josefine566's picture
Josefine566Hej!

Jag opererar mig om mindre än 3 veckor och har bestämt mig för Motiva Ergonomix Demi och för min del blir det 360 cc (bakom bröstmuskeln).

Tänkte höra om det är några andra som vill dela med sig av sina erfarenheter om implantatet Motiva Ergonomix och/eller projektion Demi? Hur går era tankar som också ska välja det och hur går era tankar ni som har valt det och opererats?

Tack för en grym sida :)Annons
Annons
Annons