Annons

Efter bröstoperation


Halloj:)

Jag ska opereras på Clinic Strömstad 2/5 och kommer då få köpa läkningsbh och band själv. Jag har läst lite om den här såkallade ”tortyr-bh-n” och funderar på om det går att köpa en sån istället för den som kliniken rekommenderar från apoteket!?

Är det någon som har eftarenhet av tortyr-bh och om resultatet blir så mycket bättre av den? Måste väl isåfall gå att köpa av den kliniken, citadell?
Det är nästan åtta år sedan jag gjorde min första bröstförstoring och sedan dess har jag nästan ingen känsel alls. I bröstvårtorna kan jag nypa hårt utan att känns speciellt mycket.

Nu har jag planerat att göra en ny bröstförstoring och undrar om jag vågar hoppas på att känseln kan bli bättre efter den? Eller är det så att den känseln som varit borta så länge aldrig kan komma tillbaka?
Hej!

Idag är det 3 veckor sen jag opererades.
Jag ska enligt Art clinic bära min läkebehå dygnet runt de första 4 veckorna, och därefter dagtid i ytterligare 8 veckor. Men om jag vill sova med den även efter 4 veckor, är det nån nackdel? Kan det påverka bröstens form negativt? Känns lite läskigt att vara utan ? och som tur är så är denna behå väldigt skön!
Hej!
Jag gjorde min bröstförstoring för 17 dagar sedan och undrar när ni fick börja sova på sidan?

Vet att jag inte får ligga på mage förrän 12 veckor efter op, och på återbesöket sa sköterskan att det är bra om jag håller mig till ryggläge i många veckor. Men tycker det är obekvämt o antagligen vänder jag mig i sömnen för nu kan jag vakna på sidan.. Brösten gör inte ont och går ju inte styra vad kroppen gör i sömnen ?‍♀️ hur mycket tror ni att detta kan påverka bröstens läkning och form?Hejtjejen's picture
HejtjejenHej!

Opererades för 9 dagar sen, har i flera dagar mått bra och bara tagit 1 gram Alvedon 2 ggr/dygn. Men idag har mitt högra bröst börjat göra mer ont. Så pass så jag har behövt ta mer smärtstillande. Har inte lyft tungt eller så. Är det vanligt att smärtan kommer tillbaks?
Hej!
Ni som har småbarn hemma, hur har det gått första tiden efter op? ?

I augusti ska jag göra min första bröstförstoring, delvis bakom muskeln. Barnen kommer då vara drygt 3 & 1,5 år. Den stora går 15 h på förskola o vår lilla ska skolas in i slutet av sep. Sambon kommer troligtvis börja plugga 2 veckor efter min op.
Jag ska börja på nytt jobb ca 1,5 mån efter op så känns ändå som bra planerat. Men är ändå lite nojjig hur man klarar det med 2 små hemma..

Berätta gärna hur det har gått för er, tips är välkomna!
Hej!

Jag har en operationstid för bröstförstoring i slutet av februari hos Nordiska kliniken, men jag börjar bli osäker på val av tid på året.

Å ena sidan vill jag göra det nu för att jag knappt orkar vänta länge, och vill ha fina bröst till sommaren.

Men å andra sidan kommer jag kanske behöva gå runt i läkbh hela sommaren? Hur länge behöver man ha den? Vilka nackdelar finns det med att operera sig i feb?

Tror ni det är värt att vänta till hösten?

Åhhh.. va svårt! Hur hade ni gjort?
Hej.
Jag är ny här och har två frågor, jag och min man har två barn och vi vill ha ett tredje men inte riktigt än. Men ska man vänta med att förstora brösten till efter graviditeten och man har ammat? Kan brösten få en annan form efter graviditet och amning om man har förstorat brösten innan graviditeten?
Ska opereras om 2 veckor och förbereder så mycket jag kan. Är lite av ett kontrollfreak...?

Vilka är dina bästa tips?
Alltså sådana råd som man inte får från kliniken...
Tips gällande duschning, toabesök och sovställning?

Jag ska göra halslyft, bröstlyft (utan inplantat) och fettsugning.

Några råd jag redan fått är:Annons
Annons
Annons