Annons

Efter bröstoperation


Hej!
Någon annan som gjort bröstförstoring med Mentors anatomiska implantat?poppydale's picture
poppydaleHej!
Finns det någon här som använt sig av arnika gel eller bio oil efter en operation? Vart har ni använt det isåfall och hur har det hjälpt? :)

Jag använde arnikakräm på läpparna en gång när jag hade gjort fillers, och fick inga blåmärken tack vare den, så tänkte att det kanske kan vara bra att ha efter min bröstoperation! Dessutom har jag läst och hört mycket från utländska källor att de använt arnica efter operation.Sofalt's picture
SofaltVad jag har förstått så kommer jag inte kunna lyfta armarna över axelhöjd på ett bra tag. Jag har hår som går ner till armhålehöjd nu och om jag inte kan tvätta/borsta det på länge…
Vad har ni gjort/önskar att ni hade gjort? Skulle det hjälpa att fixa en ordentlig fläta så att håret är ganska stilla eller är det bara att klippa det kortare?

Blev håret väldigt trassligt för er?
Nu har det gått 12 veckor sedan min bröstförstoring.
Tycker brösten har sett väldigt jämna ut, det högra är aningen större men det va det redan innan men inget man la märke till.
Men nu är det större skillnad, det högra (lite större) har droppat och blivit mycket mjukare medan det vänstra ser mindre ut, sitter lite högre och är inte alls lika mjukt och ”rörligt”.
Vet ju att brösten läker olika men…

Hur va det för er? När hände ”drop and fluff” ?
När kan man förvänta sig att båda droppat?
Förändras dom mycket mer efter 3 månader?Kaktusen's picture
Kaktusen


Övriga taggar: 


Hej!

Jag ska göra ett bröstlyft utan implantat om 11 dagar och har en fundering. Jag är väl införstådd i att jag inte får träna hur som helst en tid efter, men hur är det med att "bara" svettas? Det verkar svårt att hitta svar i forumet eftersom nästan alla frågar eftersom de vill träna. 😅Jero's picture
Jero


Övriga taggar: 


Hej!
Jag gjorde min operation för snart 6 veckor sedan.
Polytech sensitive mesmo, anatomiska.
( Bakom muskeln)

Ni som haft dom ett tag, när började dom mjukna?
Och hur är det med känseln i bröstvårtorna?

Mina har absolut blivit lite mjukare men fortfarande som två fasta bollar. 😁 men som sagt..inte gått så lång tid än.Podie1990's picture
Podie1990Jag ska operera brösten på onsdag den 13/7. Jag har 75C idag och jag har ammat två barn så har ganska hängig byst. Har dock bestämt mig för att ej göra ett lyft. Någon annan som gjort en bröstförstoring utan lyft med hängiga bröst? Är ni nöjda?
Några frågor till er som gjort eran operation. :)
Verkar va väldigt olika…

Vad har ni valt för implantat och storlek?

Vad kände ni när ni vaknade och såg ”resultatet”?

Hur ont på en skala på 1-10 hade ni och hur länge?

Hur länge var ni kvar på kliniken?

När gick svullnaden ner?

När kände ni att man kunde börja göra saker som vanligt igen?

Fick ni några komplikationer?

Är ni nöjda med slutresultatet? Storlek/ form…
Blev det som ni hade tänkt er?
Halloj:)

Jag ska opereras på Clinic Strömstad 2/5 och kommer då få köpa läkningsbh och band själv. Jag har läst lite om den här såkallade ”tortyr-bh-n” och funderar på om det går att köpa en sån istället för den som kliniken rekommenderar från apoteket!?

Är det någon som har eftarenhet av tortyr-bh och om resultatet blir så mycket bättre av den? Måste väl isåfall gå att köpa av den kliniken, citadell?
Det är nästan åtta år sedan jag gjorde min första bröstförstoring och sedan dess har jag nästan ingen känsel alls. I bröstvårtorna kan jag nypa hårt utan att känns speciellt mycket.

Nu har jag planerat att göra en ny bröstförstoring och undrar om jag vågar hoppas på att känseln kan bli bättre efter den? Eller är det så att den känseln som varit borta så länge aldrig kan komma tillbaka?Annons
Annons
Annons