Annons

Eftervård

Bild för NewGel-test
NewGel-testAtrimus RX lanserar nu NewGel+ i Sverige, som POF har fått chansen att testa genom tre av våra medlemmar. NewGel+ är en typ av silikonförband (”tejp”) som ger finare ärr och som är framtagen främst med tanke på plastikpatienter. Den motverkar dessutom keloida (förtjockade, upphöjda) ärr. Läs gärna mer om hur det fungerar på länkarna nedan.

NewGel+ kan användas sedan sårytan läkt helt, vanligen efter ca 15-20 dagar, och har effekt även på ärr som är ett par år gamla men inte läkt så fint.
Hej yogisar/tränande brudar! Jag håller på en hel del med yoga, en del styrketräning (marklyft, bänkpress, knäböj osv.) och det är någonting jag känner att jag måste kunna fortsätta med efter op för att må bra och stärka upp/förebygga skador.
Hej! Jag är en träningsfantast som älskar att röra på mig och är därför nyfiken på hur det gått med styrketräning för er som gjort bröstförstoring -både framför och bakom! Själv kör jag yoga, styrketräning, gruppträning och håller på med brottning. Just nu är jag i research-stadiet inför konsultation och söker någon med erfarenhet av tränande tjejer. Vill inte ha 'stora bröst' utan är mer ute efter symmetri och att 'åtgärda' resultat av f.d. ätstörningar...Bild för sodan
sodanEtt tips för att spara både tid och pengar om ni ska göra en fettsugning; skaffa en egen gördel innan op!
Jag fick betala en extra summa utöver operationskostnad för att få en gördel från kliniken. Tänkte inte att det var något konstigt med det, även om det var dyrt. Nu har jag varit på återbesök efter en vecka och de tyckte inte att gördeln satt så bra eller gav ordentligt stöd. Jag blev rådad att själv köpa en ny gördel av annan sort, eller shape wear, typ spanx.Bild för Niny
Niny


Övriga taggar: 


(Bilder finns i albumet)

Tjejer, jag mår sååå dåligt nu och gråter!
Jag gjorde en bröstoperation tidigare i år och redan efter några månader tyckte både jag och min kirurg att ärren var ganska mörka. Han sa direkt att han bjuder på några IPL behandlingar hos dem för att ”ljusa” upp ärren.

Jag åkte dit regelbundet en gång i månaden i 5 månader för IPL behandling och började se lite resultat, men inte tillräckligt för 5 behandlingar.
Har nu bokat in min op! Äntligen! Väldigt förväntansfull och vill nu att tiden bara ska springa iväg och att oktober ska komma fort, fort, FORT! (Även om jag gillar sommaren också värmen vi har också) ;)

Tänkte att vi kanske är fler som ska opereras samtidigt och här i den här tråden kunde samlas och dela våra tankar, funderingar, osv inför op och även efter.

Jag har min op inbokad på Nordiska Kliniken hos Patrik Höijer den 22 oktober 2018.
Kommer lägga in 500cc i båda brösten. Motiva Round Full.

Hur ser det ut för er?Bild för Lilltutten
Lilltutten


Övriga taggar: 


Läser många olika bud kring hur länge man ska använda sig av sin stöd-BH. Där tänker jag att jag får lite på den kirurg/sköterska som ger mig information om eftervården hemma.

Däremot tänkte jag lite på det här med HUR MÅNGA man behöver? Har ni en? Eller kanske två, är de i olika färger?

Ingår de efter operation eller behöver man bekosta dom själv?

Och från när ungefär brukar man kunna använda sig av en vanligt BH, som inte räknas som stöd-BH/läk-BH?Bild för Lilltutten
Lilltutten


Övriga taggar: 


Hej

Är i "startfasen" av min tutt-resa :)
Letar just nu efter rätt klinik och rätt kirurg att genomföra min bröstförstoring hos - shit vilken djungel att välja bland!

Tänkte lite på det här med eftervården - hur länge har ni andra stannat hemma efter operationen? Många sidor säger "1-2 veckor är normalt"men hur länge rent faktiskt stannade ni hemma från jobbet efter ert ingrepp?
Räckte det med de 7 dagar man kan va hemma utan läkarintyg eller behövdes mer?
Hej! Nu ligger jag här kl 03 på morgonen och har extrem smärta och svullnad i brösten. Opererades kl 18 i onsdags och sen igår har jag haft extremt ont! Mår dåligt av morfin liknande smärtstillande och måste nu vänta en timme tills nästa alvedon dos! Snälla säg att det blir bättre snart! Har ingen rodnad på bröstet men det högra är mycket mer svullet än det vänstra! Har knappt sovit något alls, tips för att bli av med detta fort??
Hej alla! På onsdag den 28/2 är det dags! Jag är faktiskt totalt livrädd! Jag vill så gärna men har aldrig blivit opererad förut så är så sjukt nervös! Har även börjat vela mellan 725 och 825 cc! Har knappt några bilder att gå på och av de ja sett verkar 725 litet och 825 på tok för stort! Är ute efter en G-I kupa efter operation med tydlig klyfta! Patrik Höjer ska operera mig, någon som har några lugnande ord??
Blir opererad kl 18 , när tror ni att jag får åka hem för fick inte sova kvar!Annons
Annons
Annons