Annons

Framför muskeln


Hello!
Hoppas på lite kloka ord från er tjejer här i forumet som har bättre koll än mig... :)

Jag op:ade mig för 4 dagar sedan på Nordiska Kliniken hos Patrik Höijer. Jag hade en urammad stor B/liten C kupa innan. Rätt mycket underpool men överpoolen var totalt borta. Vi testade 300 cc för framförplacering på konsultationen och det kändes kanon, det blev betydlig skillnad men ändå naturligt och lagom stort. Vill inte ha bomber liksom.
Hej!
Någon annan som gjort bröstförstoring med Mentors anatomiska implantat?Jaaaz's picture
JaaazHej jag skulle helst av allt vilja köra på framför placering då det är mindre påverkan på kroppen/muskulaturen samt att de ”beter sig” mer naturligt.
Jag har inte mycket vävnad har b kupa nu (se bild)
Är det fler som valt att opa sig framför trots lite vävnad? Hos vem? Hur känns det? Dela gärna med er av er erfarenhet!

Jag funderar starkt på motiva ergonomix.

Hur ska man tänka när det kommer till framför placering, fastare elr mjukare implantat?
På återbesöket på Nordiska kliniken informerades jag igen om deras utökade trygghetsgaranti precis som vid konsultation. När jag i kassan sen läser villkoren för att skriva under gäller den inte släta implantat med framförplacering, alltså Motiva som jag har.
Jag fick tillbaka pengarna och löfte om att kirurgen skulle hjälpa mig ändå om det blir några problem, men alltså inte lika tryggt som en garanti.
Hur många har valt att placera implantat framför, men varit så missnöjd att ni sen valt att flytta bak dem?

Jag har hört ex antal personer som först haft bakom, men som på grund av smärtor och MFD etc valt att flytta fram.

Har inte hört så många som gjort tvärt om?Nena_95's picture
Nena_95


Övriga taggar: 


Vem gör framförbröst utan tjat? 

Som jag förstått det förespråkar kirurgerna i Sverige bakombröst. Jag vet inte om det beror på att folk med för lite egen vävnad främst operera sig eller vad grunden är. 

I vilket fall som helst undrar jag var kirurgerna som rekommenderar/går med på framför utan tjat finns? Jag vet att Gunnar Kratz gör framförbröst utan att det ska bli någon diskussion men finns det fler? 

Att behöva tjata på sin kirurg eller kämpa för sitt val känns sisådär.Laxen1's picture
Laxen1


Övriga taggar: 


Hjälp!
Nu har jag varit på tre olika konsultationer på tre olika kliniker.
Resultat.. TRE OLIKA rekommendationer på hur min bröstförstoring ska gå till.
En tyckte runda mentor bakom muskeln med ett mindre lyft.
En tyckte runda mentor med hel lyft.
Och en tyckte anatomiska mentor framför muskeln.
Jag ska på en 4e idag till en ny läkare.Rosa27's picture
Rosa27Jag skulle vilja ha tips på kirurger/kliniker som gör bra bröstförstoringar framför muskeln, bröstförstoringar bakom muskeln verkar vara vanligast nu så jag tänker att dom flesta kirurger inte är så vana att göra framför när det inte görs lika ofta. Någon som har gjort framför och kan ge tips på vem man borde gå på konsultation hos? Helst i Stockholm.
Jag ska opa mig i mars men har helt fastnat i valet mellan framför eller baklmplacering. Jag VILL ha framför då jag tränar mycket och inte vill skära i muskeln om det verkligen inte är nödvändigt. Har även en 2 åring hemma som jag vill busa med och bära som han förtjänar. Jag är dock tunn upp till, har egen vävnad men inte alls mycket. Ni som har framförplacering trots lite egen vävnad, kan ni dela med er av erfarenheter? Vilka inplantat valde ni och varför? Hur blev resultatet? Ser dom sådär ”bolliga” ut eller blir det ändå snyggt och man får en liten skidbacke ändå?Annons
Annons
Annons