Annons

Kapselförsäkring


Ska byta mina implantat nu på onsdag, dvs 6 ynka dagar kvar!! Har valt Richard Lewin på Elite clinic i Gbg eftersom han gav ett väldigt proffsigt och tryggt intryck (var på konsultation även på Akademikliniken men det kändes grymt oseriöst och slarvigt så jag valde bort dem.)
Med tanke på att jag är väldigt lång, har ett stoort avstånd mellan brösten + väldigt smala bröst pga hur jag genetiskt är byggd, samt att hö bröstvårta är droopy; kom vi fram till att jag skulle ha 590cc Ultra high profile.
Ni som haft kapselkontraktion - vart har brösten hårdnat? Jag har haft smärta till och från sedan min op som jag gjorde för ett år sedan - mitt högra bröst börjar i perioder strama och ömma. Dock så blir inte själva bröstet hårt, utan det är snarare bröstmuskeln på ovansidan som blir stramt och hårdare. Hade ni också så eller kunde förhårdnaden kännas även på undersidan av bröstet?

(jag har implantat under muskeln)
Jag har sedan puberteten haft hängbröst som jag inte varit nöjd med, och har äntligen lyckats sparat ihop pengar för att åtgärda detta. Jag har alltså naturligt skinn och utrymme pga hänget, som jag vill fylla ut med implantat. Jag har läst att man exempelvis även kan välja extra hög profil för att slippa lyft, samt placera det framför bröstmuskeln istället för bakom.

Bröstlyft kommer inte vara ett alternativ då jag undviker synliga ärr vid områden utanför armhålan.
Jag har bokat in mig på operation på art clinic, där har de 1 års garanti, alltså händer de något inom ett år fixar dom de utan kostnad.
Men jag undrar ni som fått komplikationer, när har de uppstått och vilken sorts komplikation har ni fått? Vissa kliniker erbjuder tilläggsförsäkring, mot kapselbildning främst vad jag har förstått det som, upp till 5 år. Ni som fått kapselbildning när har den uppstått? Ska man hellre välja en klinik som erbjuder detta och är det värt, alltså hur stor är sannolikheten att det uppstår efter 1 år??
Tänkte höra hur ni har gjort med försäkringen, valde ni till klinikens egna försäkring mot kapsel osv?

Jag ska snart på mitt återbesök och funderar på att välja till en sådan på 3 år även om Patrik sa att jag inte behövde det.

Vad ingår egentligen i den? Jag har pappret hemma, men det står inte vilken grad det behöver vara, någon som har koll? Motiva har ju en egen garanti som gäller grad 3 & 4.
Hej!
Jag ska på återbesök på laser och estetik på måndag och måste bestämma mig om jag vill köpa till kapselförsäkring. Hur har ni andra gjort?Bild för Lisa.nsn
Lisa.nsn


Övriga taggar: 


Hej!<3
Jag funderar på det här med kapselförsäkring som man kan betala extra för på Laser & Estetik. Alla säger ju att de är generösa med korrigering, men har alla då valt kapselförsäkringen också? Jag förstår inte varför man ska ha det på sidan av i stället för att bara baka in det i priset från början, för alla vill väl ha kapselförsäkring eller är jag helt ute och cyklar? :D
Så efter ett besök hos min kirurg har jag nu fått reda på att jag har dubbelkapsel i båda brösten, något jag personligen aldrig hört talas om tidigare. Tanken med besöket var ju att lugna ner mig, och inse att det förmodligen kommer att räcka med att sy upp fickan - men icke frown Det som var väldigt positivt var att detta går på min kapselförsäkring, vilket innebär att min korr blir kostnadsfri. *phew*Bild för Zeldagustafzon
Zeldagustafzon


Övriga taggar: 


Beslutsångest!!!!!!

Har operationstid på Akademikliniken den 22/3 och vet inte om jag ska välja till kapselförsäkringen eller inte?!

Operationen går på 49000 och ska man ha kapselförsäkringen får man lägga till 6000 och då håller försäkringen i 5 år.

Är det värt att betala 6 tusen till på nånting som kanske inte ens kommer hända? Sen när jag hört att det är vanligast att få en kapselbildning efter 5 år..

Någon vänlig själ som har erfarenhet eller bara vill hjälpa mig!?Bild för MissMc
MissMc


Övriga taggar: 


Ni som lagt in framför direkt, eller korrat till framför. Har ni haft samma garantier som alla andra eller har ni fått restriktioner vad gäller kapselförsäkring m.m.??Annons
Annons
Annons