Annons

Konsultation

Bild för Rosa27
Rosa27Jag skulle vilja ha tips på kirurger/kliniker som gör bra bröstförstoringar framför muskeln, bröstförstoringar bakom muskeln verkar vara vanligast nu så jag tänker att dom flesta kirurger inte är så vana att göra framför när det inte görs lika ofta. Någon som har gjort framför och kan ge tips på vem man borde gå på konsultation hos? Helst i Stockholm.
Jag vill gärna höra era erfarenheter om tre kirurger och kliniker gällande bröstlyft och implantat!

Efter tre barn och amning har jag tyvärr endast hängande skinnlappar till bröst kvar. Har alltid haft små bröst, 70A-B, förutom när jag ammade (70D-E).

Jag har bokat tid till konsultation hos dessa kirurger:
Nordiska kliniken - Patrik Höjer
AK - Jonas Röjdmark
Proforma - Ingeborg Rydningen
Nyss hemkommen från Akademikliniken där jag träffat kirurgen Jonas Lundberg för konsultation!
Hej! Ska operera mig om en vecka och velar mellan två olika storleka. På konsultionen kom vi fram till att jag antingen kör på motiva round 550c full profil eller 625cc full profil. 625cc kändes för brett för min kropp. Så nu härefter har jag funderingar på ultra hög profil. Skrev till min kirurg och nu velar jag mellan 550cc full och 650cc uhp. Ska få kolla storlekarna igen innan operationsdagen men vad tycker ni? Vet att det är en ganska individuell fråga men hur upplever ni skillnaden mellan full och ultra hög?
Hej!

Ska operera mig om en vecka och velar mellan två olika storleka. På konsultionen kom vi fram till att jag antingen kör på motiva round 550c full profil eller 625cc full profil. 625cc kändes för brett för min kropp. Så nu härefter har jag funderingar på ultra hög profil. Skrev till min kirurg och nu velar jag mellan 550cc full och 650cc uhp.

Ska få kolla storlekarna igen innan operationsdagen men vad tycker ni? Vet att det är en ganska individuell fråga men hur upplever ni skillnaden mellan full och ultra hög?
Hej!

Ska operera mig om en vecka och velar mellan två olika storleka. På konsultionen kom vi fram till att jag antingen kör på motiva round 550c full profil eller 625cc full profil. 625cc kändes för brett för min kropp. Så nu härefter har jag funderingar på ultra hög profil. Skrev till min kirurg och nu velar jag mellan 550cc full och 650cc uhp.

Ska få kolla storlekarna igen innan operationsdagen men vad tycker ni? Vet att det är en ganska individuell fråga men hur upplever ni skillnaden mellan full och ultra hög?Bild för Anonymhq
AnonymhqHej! Jag har efter min konsultation fått veta att jag har 12.5 i bröstbredd. Jag har 65/70 i underband på bh. Min kirurg rekommenderade mig motiva ergonomix demi 265cc. Är det någon mer med liknande mått som mig som har implantat i samma storlek ungefär? Enligt motivas tabell är dom implantaten 11cm breda så blir lite tveksam. Jag har 265/230cc egen vävnad om det spelar någon roll. Rädd att de ska bli för små. Stort tack till er som tar tid att svara!
Hej på er! Jag har nu äntligen varit på konsultation. Kände verkligen att jag klickade med kirurgen och att jag litar på honom. Dock blev jag lite tveksam nu i efterhand gällande storlek osv. Jag hade 265cc i egen vävnad och blev rekommenderad 265cc i motiva ergonomix demi. Min bröstbredd är 12.5 och implantatets bredd är 11cm.
På 3D bilderna ser storleken bra ut, men jag är rädd att de ska vara alldeles för små i verkligheten då jag upplever att jag knappt har någon egen bröstvävnad i dagsläget, och med implantatet kommer det ju bara bli ca dubbelt så stort.Bild för Anonymhq
AnonymhqJag ska snart på min konsultation för bröstförstoring. Jag har en ganska bra idé av vad jag är ute efter men behöver ändå mycket hjälp med storlek och typ av implantat osv. Så förutom det, vad tycker ni att man ska fråga under konsultationen?Bild för Anonymhq
AnonymhqHar ni tips på vad man ska tänka på att fråga under konsultationen? Har försökt läsa på, men känner mig helt snurrig efter allt jag läst. Ge mig era bästa tips!:DAnnons
Annons
Annons