Annons

Konsultation


Hej Alla!

Den 9/5 var jag till Umeå för Konsultationer hos först Aleris och sedan hos Specialistkliniken. Konsultationer för Circumferent bukplastik, Bröstförminskning samt Lårplastik.
Kändes jättebra på alla sätt och vis på båda ställena, så efter att ha funderat så valde jag då Aleris...Bild för Yoshi
YoshiNågon här som har bokat konsult hos samma kirurg ?
Bokar man via hemsidan eller maila man sin kirurg ?

Är väldigt osäker på hur detta går till!
På er konsultation angående bröstförstoring, har ni gått efter vad dem rekommenderar eller har ni kanske valt att gå upp eller till och med ner i implantat?

Vad har ni tyckt om resultatet efter beslutet ?
Hej! 
Jag har varit på konsultation hos Patrik på Nordiska Kliniken, så nöjd och ska genomföra ingreppet nu i augusti. På konsultationen pratade vi om vad jag hade tänkt mig och jag sa att jag vill bli en C/D och att det var viktigt att det de skulle kännas mjuka och ”naturliga” (så vi bestämde demi). Han menade att då jag var så petite (är lång men smal) att det bästa vore 355 cc men efter 3D simuleringen ändrade vi oss till 380 cc eftersom 355 inte riktigt fyllde ut på sidorna ordentligt. 
Har nu bokat in min op! Äntligen! Väldigt förväntansfull och vill nu att tiden bara ska springa iväg och att oktober ska komma fort, fort, FORT! (Även om jag gillar sommaren också värmen vi har också) ;)

Tänkte att vi kanske är fler som ska opereras samtidigt och här i den här tråden kunde samlas och dela våra tankar, funderingar, osv inför op och även efter.

Jag har min op inbokad på Nordiska Kliniken hos Patrik Höijer den 22 oktober 2018.
Kommer lägga in 500cc i båda brösten. Motiva Round Full.

Hur ser det ut för er?
På tisdag är det dags för konsultation.

Ska träffa Patrik Höijer kl 12 på Nordiska Kliniken i Stockholm.

Har sambon med som "stöd" (tror det kan vara bra med två extra öron som lyssnar), känner att jag har typ tusen frågor att ställa under mötet, samtidigt som jag känner att jag inte har några frågor alls.

Hur kände ni inför era konsultationer?
Gick ni själva eller tillsammans med någon?
Hur förberedde ni er? Förberedde ni er alls eller gick ni dit och fyllde i "luckorna" ni hade på plats bara?Bild för Lilltutten
Lilltutten


Övriga taggar: 


Hur tänkte ni inför era operationer när det gällde att välja klinik och kirurg?

Sökte ni i forum och gick på rekommendationer där eller bokade ni flera konsultationer innan ni bestämde er för vilken ni skulle gå vidare med?

Känner att det är ju en rätt så viktig del - att det känns rätt menar jag - så att ta första bästa man hittar kanske inte är det bästa i slutänden.

Så long story short - investerar man i att gå på flera konsultationer?Bild för olabandola
olabandolaNu skriver jag det här i all extas haha! Har nu ringt och bokat tid för konsultation hos Michael Olenius på Proforma Clinic efter semestern. Så kul!

Nu önskar jag era allra bästa tips inför konsultationen! Några positiva/negativa erfarenheter? Något ni i efterhand önskar att ni gjort annorlunda? Frågor man bara måste ställa?

Tacksam för alla tips! :DBild för MariaE89
MariaE89Ni som har opererat er hos PO Haraldsson, hur länge fick ni vänta på operationstid från det att ni var på konsultation? Jag har tid för konsultation i augusti och det vore så surt att behöva vänta flera månader (förutsatt att jag nu väljer PO). Tacksam för svar!Bild för Frallan26
Frallan26


Övriga taggar: 


Halloj!
Jag planerar att ”återställa” min kropp efter två graviditeter och amning.
Jag har tänkt göra ett bröstlyft, eventuellt med implantat beroende på vad kirurgen säger, samt en liten bukplastik pga hängande, slapp och bristningsfylld hud på magen!Annons
Annons
Annons