Annons

Konsultation


Hej!

Jag har äntligen tagit tag i att göra en operation av min näsa. Jag vill fixa min nästipp då jag tycker den är stor och liksom går mycket ”nedåt”. Jag har sökt runt lite på bra kirurger dock kluven vem jag ska välja. Joakim i Uppsala verkar sjukt bra dock är det fullbokat och när jag har kontaktat kliniken sa dom att de ej hade någon väntelista…
Jag har dock bokat konsultation hos Jonas Röjdmark, undrar om någon har opererat sin näsa hos honom? Har även bokat hos Fredrik på Carlanderska i Göteborg. Har någon av er någon erfarenhet av dessa två?
Jag har nu funderat på att göra en bröstförstoring i drygt 1 år. Jag har förberett mig väl och gjort väldigt mycket research. Jag är ganska på det klara med vad jag vill ha, och är glad att jag låtit det ta så här lång tid då det jag tänkte och tyckte för ett år sen inte riktigt är samma som idag. Som exempel har jag bestämt att jag vill ha framförplacering, medan jag för ett år sen ville ha bakom delvis för att många kirurger verkar rekommendera och föredra det.
Hej, Jag tävlar i bikini fitness och offseason väger jag ca 64 kg och har ca C-kupa och inför tävling typ 50-52 Kg och fyller då inte A-kupa. Dvs en ganska stor viktskillnad. Jag har varit på två konsultationer där den ena gav förslagen 380-450-590 cc och den andra gav 300-350 cc. Jag känner mig mer förvirrad efter att ha varit på två och har nu ingen aning om hur man ska tänka. Jag vill ju inte att brösten ska försvinna på tävling, men jag vill inte ha ENORMA när jag är ”off”. Har ni några kloka tankar och/eller erfarenheter?Flipper's picture
Flipper


Övriga taggar: 


Hej, det här kanske är en superkonstig fråga men jag hoppas någon vänlig själv kan hjälpa mig lite.
Jag var på min första konsultation (någonsin, någonstans) förra veckan, och fick en bra känsla för både kliniken och kirurgen där och då.Rosa27's picture
Rosa27Jag skulle vilja ha tips på kirurger/kliniker som gör bra bröstförstoringar framför muskeln, bröstförstoringar bakom muskeln verkar vara vanligast nu så jag tänker att dom flesta kirurger inte är så vana att göra framför när det inte görs lika ofta. Någon som har gjort framför och kan ge tips på vem man borde gå på konsultation hos? Helst i Stockholm.
Jag vill gärna höra era erfarenheter om tre kirurger och kliniker gällande bröstlyft och implantat!

Efter tre barn och amning har jag tyvärr endast hängande skinnlappar till bröst kvar. Har alltid haft små bröst, 70A-B, förutom när jag ammade (70D-E).

Jag har bokat tid till konsultation hos dessa kirurger:
Nordiska kliniken - Patrik Höjer
AK - Jonas Röjdmark
Proforma - Ingeborg Rydningen
Nyss hemkommen från Akademikliniken där jag träffat kirurgen Jonas Lundberg för konsultation!
Hej! Ska operera mig om en vecka och velar mellan två olika storleka. På konsultionen kom vi fram till att jag antingen kör på motiva round 550c full profil eller 625cc full profil. 625cc kändes för brett för min kropp. Så nu härefter har jag funderingar på ultra hög profil. Skrev till min kirurg och nu velar jag mellan 550cc full och 650cc uhp. Ska få kolla storlekarna igen innan operationsdagen men vad tycker ni? Vet att det är en ganska individuell fråga men hur upplever ni skillnaden mellan full och ultra hög?
Hej!

Ska operera mig om en vecka och velar mellan två olika storleka. På konsultionen kom vi fram till att jag antingen kör på motiva round 550c full profil eller 625cc full profil. 625cc kändes för brett för min kropp. Så nu härefter har jag funderingar på ultra hög profil. Skrev till min kirurg och nu velar jag mellan 550cc full och 650cc uhp.

Ska få kolla storlekarna igen innan operationsdagen men vad tycker ni? Vet att det är en ganska individuell fråga men hur upplever ni skillnaden mellan full och ultra hög?
Hej!

Ska operera mig om en vecka och velar mellan två olika storleka. På konsultionen kom vi fram till att jag antingen kör på motiva round 550c full profil eller 625cc full profil. 625cc kändes för brett för min kropp. Så nu härefter har jag funderingar på ultra hög profil. Skrev till min kirurg och nu velar jag mellan 550cc full och 650cc uhp.

Ska få kolla storlekarna igen innan operationsdagen men vad tycker ni? Vet att det är en ganska individuell fråga men hur upplever ni skillnaden mellan full och ultra hög?Annons
Annons
Annons