Annons

Mentor

Bild för Joss
JossHej! Som titeln beskriver så är jag nyopererad och det är nu 2 dygn sedan. Jag har reducerat ner brösten från 850/950 till ca 400, lyft och sedan fyllt med 225 implantat (Mentor full round för att få lite volym upptill). Nu undrar jag om det finns några fler nyopererade här som vill följas åt och eller dela era historier?

Jag hade ganska breda bröst så jag fick även fettsuga lite under armarna. Det är så svullet där att det ser ut som två extra bröst. Någon som har erfarenhet av det?
Hej!
Är det någon här som har någon erfarenhet kring bröstförstoring på Akademi kliniken samt Jonas Lundberg som kirurg? Lugna en sliten nattsjäl :)
Upplevelse av kliniken samt kirurgen i sig? Upplevelse under operationsdagen? Resultat efter op?
Preppa gärna med information!!! :)
Så ... Jag har gjort två bröstförstoringar inom loppet av 6 år.
Först (425cc)
Mina senaste (590cc) var sagt att se ut som 620 men förutom ett liiitet uns mer fyllighet så ser jag ärligt talat noll skillnad nu när svullnaden lagt sig.
Pratat med min kirurg om det och ska träffa honom på måndag för att se om det ska göras en omoperation eftersom jag vid konsultationen visade och betonade den visuella kupstorlek jag vill ha med tanke på min längd.
Han sa att risken för rippling ökar om jag gör dem större eftersom jag har smal bredd (12,5)
Jag var ju på konsultation förra veckan hos Akademikliniken och hade först ett bra intryck, men det vändes snabbt till en dålig magkänsla (att J. Lundberg gjorde mig stressad, inte lät mig prata, inte verkade så noggrann) och jag beslutade mig för att gå på konsultation hos någon annan klinik för en second opinion.
Jag vill ju gå rätt stort (nu 425 cc) och AK hade kommit fram till 695 cc vilket gjorde mig glad.
Men igår var jag på konsultation hos Richard Lewin på Elite clinic.
Nyss hemkommen från Akademikliniken där jag träffat kirurgen Jonas Lundberg för konsultation!
Hej! Jag har väldigt strutiga bröst (vårtgårdarna är "puffiga") och ingen underpol alls. Har haft grova komplex över det sedan 15-årsåldern när mina bröst i princip var färdigutvecklade.Bild för Snövitsbambi
SnövitsbambiNågon som fått hängiga bröst efter en bröstförstoring som kunnat fixat dom? Med lyft? Större implantat?Bild för somebodyloveame
somebodyloveame


Övriga taggar: 


Hej! Jag har bokat konsultation och operationstid på Proforma för att göra en förstoring och ett lyft av Örjan Gribbe.

Det är mitt första ingrepp och undrar nu om ni därute som gjort liknande kan överösa mig med nödvändiga "bra att veta" med just detta.

Vilket lyft det blir vet jag inte förrän den 11/10 men bomba mig gärna med era erfarenheter. Jag har 75D nu och vill ha snygga men ändå lite diskreta bröst.
Hej alla bröstbärare.

Jag tror och hoppas att alla här inne vet att implantatet Allergan blev förbjudna på marknaden förra året pga stor cancerrisk. Ni som har kunskap om det här, kan ni hjälpa mig? :-)

Nästa månad ska jag på konsultation på Proforma CLINIC. På deras hemsida står det att de använder sig av inplantat från Mentor OCH Allergan. (Jag har riktat in mig på att välja Mentor) Har mentor något med Allergan att göra? Eller är det två helt olika implantat? Är Mentor cancer framkallande? Viktigt ämne och hjälp uppskattas. Tack!
Hej!
Jag opades nyligen, satte in runda mentor 200cc och 300cc för att rätta till asymmetri, samt förminskade ena vårtgården och stramade åt den andra då de var väldigt olika i storlek.

Enl. kirurgen ska jag tejpa ärren upp till 3 månader framåt. Men jag är oerhört nyfiken/orolig över hur ärr runt bröstvårtorna kommer ser ut, eftersom de är mer synliga än de för implantaten.

Nu kan jag inte se alla bilder här än men är det någon som gjort bröstvårtsplastik som kan dela med sig?Annons
Annons
Annons