Annons

Missnöjd

Bild för Hannal
Hannal


Övriga taggar: 


Vore så tacksam över råd från någon som vet och som kanske gått igenom samma sak som jag. Genomförde en misslyckad näsoperation för fem veckor sedan. Tyckte egentligen om min långa näsa, med hög profil, men fastnade i en idé om att jag skulle ändra den lite grann för att få den perfekt. Ångrar mig något oerhört nu. Jag ville ha en konservativ förändring med mindre synliga näsborrar från sidan (framifrån syntes de knappt) och en något minskad näsa utan att ändra grundformen. Allt gick så himla fort vid konsultation och operationen, och jag upplevde att jag inte blev lyssnad på av kirurgen.
Jag har gjort HyaCorp på rumpan i februari-mars 2020 på en klinik i Malmö ”Nordic Glam Clinik” vid totalt 2 tillfällen, omkring 100 ml. Därefter i slutet av november 2020 blev jag väldigt röd (nästan lite blå också), varm, svullen, fick pulserande känsla samt väldigt öm. Jag kunde då även känna exakt vad materialet låg. Under denna tiden var jag även gravid men fick missfall i samband med infektionen (vet inte ifall infektionen orsakade detta). Därefter fick jag antibiotika utskrivet av en läkare (dock inte från kliniken).Bild för jassis22
jassis22


Övriga taggar: 


Hej,

Jag skapar inte denna diskussion för att hänga ut någon, men jag försöker göra lite research inför min näsplastik.

Det är är väldigt många kirurger där ute och samtidigt väldigt många missnöjda kunder. Jag försöker hitta en kirurg som är kompetent och som har främst nöjda kunder.
UPDATE!
Träffade min kirurg Richard Lewin idag (återbesök) 2v efter mitt byte av implantat, för att diskutera ev. omoperation. Under min konsultation i februari betonade ju jag hur stort jag ville gå osv, men då kom vi fram till 590cc Ultra high profile (för att rätta till droopy bröstvårta och eftersom jag var 12,5cm i bröstbredd och då är 590 det största man kan gå.)
Vi mätte om mig och jag är nu 14cm bröstbredd. Jag visade två bilder som har den sideboob och storlek jag ville ha från början.
Tanken från början var 800cc eftersom jag är så lång.Bild för Snövitsbambi
SnövitsbambiNågon som fått hängiga bröst efter en bröstförstoring som kunnat fixat dom? Med lyft? Större implantat?Bild för Yeyaline
YeyalineJag opererade mig hos Leif Gylbert i Sophiahemmet 2019-01-29.
På konstultationen framstod han seriös och erfaren.

Enligt han skulle han dra ner min hud ca 10 cm neråt och därför ge mig en ny navel, han visste inte om han skulle behöva sy magmuskler då jag inte haft barn innan och var inte heller stor runt magen men att han skulle se detta när han öppnar mig. Han skulle också fettsuga mig på sidorna.
Hej! Jag opererade näsan utomlands för snart 9 år sedan men har efter det blivit mer och mer missnöjd med min näsa. Jag ville verkligen ha ett naturligt resultat men funderar nu på om den verkligen ser så naturlig ut. Jag tycker inte att min näsa blev riktigt som jag hade önskat då Jag tycker att den går för "inåt" alltså för konvex. Möjligen även pollybeak deformity. Känner dessutom som en grop vid näsbenet. Funderar på en sekundär operation men är så osäker på om jag kommer bli nöjd eller om det är värt det.
Gjorde en fettfrysning hos Hudläkarna i Linköping. Det har gått 5 månader och min mage har blivit helt förstörd. Fettet har reducerats precis där de placerade själva handtaget, vilket har lämnat en grop mitt i magen med hårda, knöliga kanter runt omring. Man ser preics vart handtaget har suttit. Jag har mått jättedåligt över detta och inte kunnat visa mig i bikini på hela sommaren. Kliniken i sig verkar inte ha koll på vad de håller på med och hänvisar till BeautyLight, företaget som sålt maskinen, vilka i sin tur hänvisar till tillverkaren.Annons
Annons
Annons