Annons

Motiva


Motiva logoDen perfekta harmonin mellan kvalitet, teknologi och säkerhet.

 

 
Hello!
Hoppas på lite kloka ord från er tjejer här i forumet som har bättre koll än mig... :)

Jag op:ade mig för 4 dagar sedan på Nordiska Kliniken hos Patrik Höijer. Jag hade en urammad stor B/liten C kupa innan. Rätt mycket underpool men överpoolen var totalt borta. Vi testade 300 cc för framförplacering på konsultationen och det kändes kanon, det blev betydlig skillnad men ändå naturligt och lagom stort. Vill inte ha bomber liksom.
Ni med breda bröst 15 cm och över det, har ni tagit exakt samma bredd på implantaten eller vågat ta någon centimeter mindre bredd? Jag ligger på 15 cm i bredd men implantaten som är planerade är bara 13 cm breda. Främsta önskan va klyfta så min största fasa är motorväg emellan. Hur mycket kan 2 små centimeter påverka? Vet någon om ultrahög profil ”kompenserar” för bredden?
Hej, ska operera mig snart om två veckor o h det står mellan 550cc och 625cc motiva round hög profil. Funderar på att köra på 550cc då jag tycker 625cc sticker för mycket ut på sidan och kommer typ att synas om någon står bakom mig. Men problemet är nu att jag är rädd att 550cc ska vara för litet, i dagsläget har jag jättesmå bröst vet inte storleken och är ca 168cm och väger 63kg. Är rädd att 550cc ska se för naturligt ut, dvs som att jah inte ens har opererat brösten.
Eftersom olika tillverkare använder olika benämningar för fasthet och form i sina produkter är jämförelser inte direkt lätta att göra. Har även förstått att många andra försöker förstå om t ex. ett visst implantat från en tillverkare är mer "cohesive" än ett implantat från en annan tillverkare.
Hej,

Jag har börjat fundera på hur mycket implantaten kan väga och med hur mycket det har påverkat min egen vikt.
Jag har lagt i Motiva Ergonomix Demi 320 cc.
Någon som vet med säkerhet?

//Boobsanbus
Hej finaste pof:are!

Nya bilder är uppe i mitt galleri :)

Idag, 1 juni, är det 10 dagar sedan jag opererade mig. I det stora hela fungerar jag som vanligt och börjar bli mer aktiv, men känner fortfarande lite smärta när bröstmusklerna aktiveras och jag tror att jag ska ta det lugnare med lyft mm. Det känns skönt att obehindrat kunna ta promenader!
Fortfarande starkare smärta när jag ska upp ur sängen/soffan, det drar en del i ärren när magen får jobba och känns i bröstmusklerna att trycka ifrån med armarna.
Idag (torsdag) fyllde mina boobies 1 vecka!

Den värsta smärtan har lagt sig och jag behöver inte längre assistans upp och ner ur soffa/säng.
Hej alla! På onsdag den 28/2 är det dags! Jag är faktiskt totalt livrädd! Jag vill så gärna men har aldrig blivit opererad förut så är så sjukt nervös! Har även börjat vela mellan 725 och 825 cc! Har knappt några bilder att gå på och av de ja sett verkar 725 litet och 825 på tok för stort! Är ute efter en G-I kupa efter operation med tydlig klyfta! Patrik Höjer ska operera mig, någon som har några lugnande ord??
Blir opererad kl 18 , när tror ni att jag får åka hem för fick inte sova kvar!Annons
Annons
Annons