Annons

Näsplastik

Bild för FromEngland1
FromEngland1


Övriga taggar: 


Hello

I'm from England and for the past 10 years I have been wanting rhinoplasty.
I have friends who live in Sweden and my friends brother was operated by Dr. Igor Niechajev.

I have been roughly reading
translations from Swedish to
English but it has been a little tricky, So any help would be appreciated very much!

I'm a little reluctant to go see Dr. Igor after what I have been reading on the internet, but the good reviews are excellent and the bad reviews are at the other extreme so it is hard to get a judgement from this alone.Bild för Lady99
Lady99


Övriga taggar: 


Såsom alla sitter jag i sitsen där jag dag och natt läser omdöme efter omdöme gällande läkare och dess näsoperationer. Stressen är obeskrivlig. Att hitta "rätt". Borde finnas bachorlette plastikkirurg. Ge rosen till sista o hen får din näsa.
Men inget hjälper mer än att höra från någon som verkligen gjort operationen och kan ge mig riktig och verkligen rekommendation utifrån dens upplevelse och naturliga resultat.
Så varsågod fina tjejer. Lay it all on me.Bild för Lnan
Lnan


Övriga taggar: 


Hej!

Söker erfarenheter från er som har tagit bort fillers i näsan, samt gjort näsplastik efter att ha haft fillers i näsan.

Jag vill göra en näsplastik för att minska tippens storlek samt få en rakare näsrygg. Har gjort fillers två gånger men inte fått det resultat jag vill ha. Nu har jag bokat konsultation för näsplastik.

Måste man alltid ta bort fillern med hyalase, innan man kan operera? (Jag vet inte hur mycket filler jag har kvar i näsan, men troligtvis ganska mycket)
Hej POF!

Jag har förstått att när man gjort en näsplastik så finns det alltid en risk för att när näsan läker så bildas det brosk, så kallad broskbildning (polly beak deformity). Jag undrar om detta endast beror på kroppens egna läkningsförmåga eller om kirurgen kan ha något med det att göra. Är det någon som vet?
Hejsan!

Undrar om det finns någon här som gjort en operation på Mono kliniken? Även kallad Mono Saglik eller Mono cosmeticsurgery I Bayrakli, Izmir Turkiet

Dr som fe rekommenderar för näsoperationen är dr. Idris Ersin

Någon som har någon erfararenhet med denna kliniken eller doktorn? Behöver ej vara just näsan.

Tack på förhand
Någon som har fått kortison spruta efter näsplastik för svullnad? eller för att få ner broskbildning/ pollybeak?

Vad är era erfarenheter, efter hur lång tid fick ni det och hjälpte det för er?

snälla ALLA svar uppskattas!!!

(Jag har väldigt tjock hud)
Hej alla fina därute!
Jag är inne på att göra en näsplastik, däremot vill jag inte "fixa" till något på näsryggen! Vill enbart operera "tippen" alt. näsvingarna. Det jag mest undrar är ifall någon annan har gjort en sådan operation härinne? :-)
Ska eventuellt boka in konsultation hos Astoria- och Akademikliniken. Men är så nyfiken och ivrig så måste höra med er!

Tack på förhand <3
Hej! Jag opererade näsan utomlands för snart 9 år sedan men har efter det blivit mer och mer missnöjd med min näsa. Jag ville verkligen ha ett naturligt resultat men funderar nu på om den verkligen ser så naturlig ut. Jag tycker inte att min näsa blev riktigt som jag hade önskat då Jag tycker att den går för "inåt" alltså för konvex. Möjligen även pollybeak deformity. Känner dessutom som en grop vid näsbenet. Funderar på en sekundär operation men är så osäker på om jag kommer bli nöjd eller om det är värt det.Bild för Viktorias
Viktorias


Övriga taggar: 


Den 4 september 2017 gjorde jag min första näsoperation hos Per Windh på Art Clinic. Allt kändes bra och operationen gick bra. Va på ett års kontroll för näsan nu i början på september. Blir om operation 9/1 - 2019Bild för Polkaprick
PolkaprickHej!

Jag försöker göra research i näsplastiksdjungeln. En sak jag skulle vilja göra är att få en mer definierad näsa framifrån.

Typ som på den här bilden: https://imgur.com/a/1VVeqKh

Jag menar alltså inte bara att näsan ska bli smalare, utan att det ska bli mer av en "kant" på varje sida om näsryggen om ni förstår? Finns det något begrepp för det här eller något speciellt man ska be en kirurg om på konsultation? Vet ni om det finns kirurger som är olika bra på just sånt här i Sverige?

Snälla hjälp för jag vet inte vad det här kallas eller heter!Annons
Annons
Annons