Annons

”Naturligt” resultat

Divanosen's picture
DivanosenHej!

Nu efter 10 års väntan tar jag äntligen tag i min önskade bröstoperation men allting känns som en djungel!

Mitt önskemål är ett naturligt men fylligt resultat. Skidbacke/dropformade bröst men fortfarande något fylligt upptill. Jag vill ha en större underpool och att bröstvårtorna pekar lätt uppåt.

Jag var igår 17/5 hos Patrik Höijer på Nordiska kliniken. Jag är idag en 75B och har lite egen vävnad och lätt häng på bröstet. Hans rekommendation var mentor CPG 305cc eller 380cc vilket är anatomiskt implantat (droppformat).rollypolly's picture
rollypolly


Övriga taggar: 


Hej!
Finns det någon i Sverige som är duktig på deep plane face lift? Jag hittar flera läkare som verkar duktiga, men inte i Sverige, t.ex. Sam Rizk och Miguel Mascaró. Vill se naturlig ut och inte sträckt i huden.

Tack på förhand!
Hej, ska opereras 28 september på NK. Blev under konsultationen rekommenderad motiva round full trots att jag gick dit med inställningen att jag ville ha ergonomix. Vill ha naturliga bröst med en skidbacke och absolut inte två ”bollar”. Min kirurg (Mattias) sa att utifrån mina förutsättningar ska jag har runda full då jag inte har så mycket hud under bröstvårtan. Därför hade bröstvårtan pekat neråt om jag hade lagt in ergonomix då det blir för mycket vikt i nederdelen av bröstet. Litar såklart på honom då han är experten här men är ändå så nojig för att de ska se onaturliga ut.lolloloviiisa's picture
lolloloviiisaHejsan!
Har operation om 3 veckor... Just nu har jag en liten A-kupa och eftersträvar ett naturligt resultat. Är 160 cm lång så är väldigt liten och vill därför inte att det ska bli alldeles för mycket bröst samtidigt som jag ändå vill att det ska bli tillräckligt mycket skillnad.

Jag ska välja motiva ergonomix implantat och har en bröstbredd på 11.5 cm och mina alternaiv är därför att läga i antingen 245 cc mini eller 300 cc demi. Hur hade ni resonerat?
Hej! jag har velat förstora mina bröst under en längre tid så jag behöver lite råd och tips. Vill ha så naturliga bröst som möjligt (de ska se ut och kännas så naturligt som möjligt ifall det går) med implantat men att dem ändå är lite fasta, jag har små och fasta bröst. Vilka implantat rekommenderar ni som har gjort naturliga bröst & vart och hos vem ska jag till?Jeja's picture
Jeja


Övriga taggar: 


Hej, jag har bestämt mig för att göra Microblading och få snygga naturliga ögonbryn. Men jag har ingen aning om hur jag ska välja vem jag ska gå till. Har försökt söka och leta recensioner, men har inte lyckats. Det måste vara i Stockholm-Södermanland.

Är det någon här som kan rekommendera eller avråda från någon som utför detta?

Jag är rädd att sitta med ett resultat där alla stirrar på ens ögonbryn för att de ser ditklistrade ut i fel färg och form!
Hej
Era bästa tips på bra injektionskliniker i Malmö?

Har tidigare gått till Guchia men är inte helt nöjd med varken injektioner eller bemötande. Jag vill veta era bästa tips på injektionskliniker, krav är att det ska vara utbildad personal som alltid vill kundens bästa och givetvis bra och naturligt resultat. Tar också gärna emot mindre positiva erfarenheter så man vet vart man inte bör gå.

Uppskattar all hjälp, tack!
Hej,
Jag gjorde min bröstförstoring för två veckor sedan på proforma. Men jag tycker att brösten sitter så högt upp och att dom även är bulliga upptill och bröstvårtorna sitter för långt ner.
Jag är så orolig att implantaten inte ska hinna falla ner i sina fickor innan dom läker ihop.
Vet ni om det finns något man kan gör för att få dom att sjunka/falla ner. Har funderat på om jag ska köpa ett bröstband. Är det försent att börja använda bröstband nu efter två veckor?Annons
Annons
Annons