Annons

Nordiska kliniken Stockholm


Hej!

Vi är två tjejer som ska utföra en BBL operation i mitten av juni på Nordiska kliniken i Stockholm. Vi åker från Göteborg och planerar på att bo på hotell de första två veckorna efter operationen för att sedan gå på återbesöket.

Vi vill gärna få tips på vad som är bra att ha med sig? Hur ska vi förbereda på bästa sätt så att vistelsen blir bra och bekväm för oss (med tanke på att vi inte kommer vara hemma) Vi tänker oss allt från kläder, medicin, underkläder, ja allt möjligt. Alla tips uppskattas!
Hejsan!
Jag är lite sugen på att göra skin tightening med fotona 4d. Är det någon som har testat och hur upplevde ni isf resultatet? Jag har kollat på Nordiska kliniken och Akademikliniken, priset för en kur på 4 tillfällen är ungefär desamma. Är lite nojig när det kommer till ansiktet efter att ha läst om inte så lyckade behandlingar (dock med HIFU) så om det är någon som har erfarenhet av fotona behandling i Stockholmstrakten är jag idel öra!
Tack på förhand!
Hej!
Jag är 21år, 169cm, väger runt 63kg och har breda axlar. Vill göra en bröstförstoring. Jag har pendlat väldigt mycket i vikt, det har gjort att jag har nu häng. Jag mätte här om dagen att jag har ung 23cm från nyckelbenet till bröstvårtan. Jag har totalt varit hos 3 olika kirurger från olika kliniker.
Hej!
Nu är det sex dagar kvar till min bröstförminskning på Nordiska kliniken. Än så länge känner jag mig ganska lugn och entusiastisk! Men jag vet också att jag kommer vara väldigt nervös dagen innan och dagen då operationen sker. För att lugna mig lite, finns det några tips ni vill ge till innan, under och efter operationen som jag kan ta med mig för att känna mig så förberedd som möjligt?
Tack på förhand, Tove
Hejsan!

Är en 20 årig tjej som ska genomgå en bröstförstoring och eventuell korrigering av bröstvårtor då det finns misstanke om ”lätt” tubulär bröstmissbildning.

Allt är dock nytt för mig och att välja kirurg och klinik känns svårt. Patrik Höijer på Nordiska kliniken dyker ofta upp på forum och sägs vara bra. Har dock hört om folk som fått rippling och så tycker jag att vissa av efterbilderna ser konstiga ut. Som om bröstet börjar för långt ner på bröstkorgen?
2021-03-16: operation på Nordiska Kliniken Mattias Elmér
Uttag implantat och bröstlyft
08.00 kommer Mattias in ( fått port i armen, en kopp med piller att ta)
Vi börjar med att fotografera. Sen ritades det ( även markerade området som jag haft ont i)
Sen in i salen. Upp, får ngt genom porten sen... vaknade jag!
Klart!
Snurrig och hög. Får lite påfyllning. Har dränage.
Sen det bästa. Kaffe, te, macka, yoghurt och en bit mörk choklad
Hej!
Har någon här råkat ut för Bii som opererat sig på NK i Stockholm? Hur reagerade kirurgen, tog dem ut implantaten gratis?
Jag har blivit lovad om något sådant händer ska det vara kostnadsfritt.
Men jag tvivlar på att det skulle va så om det faktiskt händer.
Många kirurger vill inte erkänna att bii existerar heller...

KramAnnons
Annons
Annons