Annons

Sömn


Hej!

Idag är det 3 veckor sen jag opererades.
Jag ska enligt Art clinic bära min läkebehå dygnet runt de första 4 veckorna, och därefter dagtid i ytterligare 8 veckor. Men om jag vill sova med den även efter 4 veckor, är det nån nackdel? Kan det påverka bröstens form negativt? Känns lite läskigt att vara utan ? och som tur är så är denna behå väldigt skön!applejuice1's picture
applejuice1


Övriga taggar: 


Hej!

Gjorde ett bröstlyft + förstoring för 5 dagar sedan. Allt har gått ganska bra förutom att jag nu har svårt att hitta en bekväm position att sova på. Jag kan inte ligga ner på rygg då jag får extremt ont i brösten, känns som att implantaten trycker mot musklerna då. Har fungerat bra att sova sittandes/halvliggandes med en nackkudde men nu går inte det heller då jag får fruktansvärt ont i ryggen, främst bröstryggen, av läkbhn som sitter så extremt hårt (som jag dessutom måste ha i 4 veckor till).
Hur gör ni? Hur lång tid tar det innan man kan sova som vanligt?
Gjorde mina bröst för 3 dagar sedan och undrar helt enkelt när era mjuknade så jag vet på ett ungefär. Vet att det är superolika men kanske hittar nån med liknande inplantat som jag!

Samt undrar jag också när ni kunde börja sova på sidan? Just nu sover jag på rygg för det gör allt för ont att sova på sidan men hatar att sova på rygg..
Jag opererades (buk + bröst) för ca 3 veckor sedan, jag mår bra, magen känns platt, det läker som det ska och är inte direkt missnöjd med något än. Det är bara det att tålamodet tryter, man är småorolig och nojig. Jag har några saker jag skulle vilja ventilera med er som också genomgått en bukplastik. Många av dessa punkter har jag redan tagit upp med sköterska och/eller kirurg men är nyfiken på era erfarenheter.Annons
Annons
Annons