Annons

Val av klinik


Hej! Jag planerar att operera brösten till sommaren och letar just nu efter rätt klinik. Då jag bor i Upsala så skulle jag föredra att operera mig här, om jag hittar en klinik som "känns rätt".
Jag vore supertacksam om ni som plastikopererat er i Uppsala skulle kunna berätta lite om kliniken ni valde, varför ni valde den, vem som utförde operationen, bemötandet, och om ni är nöjda med resultatet. Om ni är medvetna om hur kliniken/kirurgen agerar vid eventuella komplikationer efter operationen så är det av stort intresse.
Hej,
Jag hoppas få tips och info av er...
Jag är 61 år och har kommit till en punkt i livet, när jag känner att nu eller aldrig. Och jag väljer NU.
Jag har alltid - i hela mitt liv - lidit av att mina bröst dels är stora, dels har bröstvårtorna neråt.
Hej!
Jag har nu varit på två konsultationer på två kliniker och är förvirrad.
Innan tog jag för givet att Nordiska skulle kännas bäst efter vad jag läst men nu vet jag inte längre.

Kons. 1: Nordiska kliniken hos Mattias Elmér
Han rek lyft+förstoring Motiva full 425 cc

Kons 2: Proforma clinic hos Daniel Saiepour
Han rek lyft+förstoring Motiva round full 425 cc
Hej!

Jag funderar på att fettsuga mig och i sådana fall med tekniken body tite. Jag är smal, dock med allt hull runt rumpa, lår och höfter. Jag vill bli av med ridbyxlår samt insida lår och strama upp huden på insida lår eftersom den blivit något slapp (har bristningar där). Jag tränar mycket (styrketräning och kondition 5 dagar i veckan) och äter en balanserad kost, men inget försvinner på dessa ställen. Däremot minskar min redan så smala överkropp det första det gör när jag går ner i vikt. Nu till mina frågor:Lilltutten's picture
Lilltutten


Övriga taggar: 


Hur tänkte ni inför era operationer när det gällde att välja klinik och kirurg?

Sökte ni i forum och gick på rekommendationer där eller bokade ni flera konsultationer innan ni bestämde er för vilken ni skulle gå vidare med?

Känner att det är ju en rätt så viktig del - att det känns rätt menar jag - så att ta första bästa man hittar kanske inte är det bästa i slutänden.

Så long story short - investerar man i att gå på flera konsultationer?Annons
Annons
Annons