Annons
2 posts / 0 new
Last post
#1 2021, December 23 - 14:02
NeverSoScared
NeverSoScared's picture
Offline
Last seen: 2 years 5 months ago
Silver
Joined: 2013-08-10 19:59

8år efter en bukplastik börjar det komma vassa känslor i magen

Hej,

För ungefär 8år sedan sydde jag ihop Mina magmuskler då de hade 12cm glapp.
Var inga problem efter det. Nån enstaka gång har man fått nån slags obehagskänsla på insidan av magen men inget jobbigt.
Nu senaste månaden, däremot, har jag flertal ggr fått en slags vass skärande känsla i nedre delen av magen. Senast 2 ggr idag. Då var de lite mildare och kom när jag reste från soffan eller när jqg suttit på huk. Ibland har det kommit riktigt rejält vasst så jag inte vågat röra mig och sträcka mig rakt..
Jag undrar om det kan ha att göra med det det de använde..om det va nån tråd eller om de använde det där nätet.. hmm. Har glömt. (Hur kan man glömma det )

Någon som varit med om liknande ?

2 barn, 27år, 159cm, 58kg men på väg ner ytterligare
konsult med Karl Bremer, Art Clinic 13/9-13 angående stor bukplastik pga mina delade muskler och stora mammamage.
15/10-2013 lagas jag äntligen ända in i själen..operation Art Clinic, stor bukplastik

Annons
2021, December 28 - 12:30
mynta100
mynta100's picture
Offline
Last seen: 2 years 3 months ago
Silver
Joined: 2021-12-28 10:48

Hej!

Gjorde en bukplastik för 5 år sedan. Det var det första ingreppet i en sk Mummymakeover (buk+bröst). Det var en lång lång läketid på detta. Och detta pga att mina magmuskler på övre delen syddes spänt ihop. Skulle aldrig rekommendera någon att sy i magmusklerna såsom jag gjort...det känns fortfarande obehagligt (kan forftarande inte träna magen då den blir alldeles stel och svullen). Däremot så fettsög de undre delen av magen och tog bor hängig gravidhud och detta blev ju jättefint, men då behövdes ju inga ingrepp i några muskler.
Ärret finns ju forfarande kvar men det syns inte. Däremot så syns övergången före/efter ärret då huden har dragits ihop av ingreppen. Det syns en tydlig övergång. En gynekolog frågade mig om jag gjort kejsarsnitt?

Hur har du upplevt eftertiden med din bukplastik?

Jag undrar om det du känner har med ingreppet att göra.? Det har ju gått så många år?
(Vill dock påpeka att går man upp i vikt så känns det spänt i magen kan jag ju bekräfta...det har hänt mig och det var inte behagligt då magen blev som en fiolsträng)

Har gjort en mummymakeover efter mina barn. Dels en bukplastik som blev väldigt bra men också en bröstoperation (ankar + reduktion) som blev mindre snygg. Letar nu en bra kirurg i Göteborg som kan göra om min bröst - vill ha den absolut bästa denna gången