Annons

Bellakliniken - Helsingborg


Hej!
Jag har under 1 år funderat på att ta ut mina bröst. Jag är fortfarande väldigt osäker på om jag ska göra det eller inte, men det lutar mer och mer åt att jag vill ta ut dom.
Jag känner mig ständigt trött och funderar om det kan bero på implantaten (bii).Mer information: 

Nu ska jag äntligen på konsultation och planera min bröstoperation. Jag ska till Johan på Bellakliniken, och då detta blir min första operation så är jag väldigt nyfiken på vad ni som varit hos Johan för denna typen av op har för erfarenheter? Om allt ifrån kliniken, resultatet, bemötandet, uppföljning m.m..Skulle vilja ha lite olika åsikter osv. Jag har bokat konsultation för en förminsknkng/eller lyft på akademikliniken i GBG men så hittade jag bellakliniken i HBG där det va avsevärt mycket billigare. Så ni som gjort förminskning eller lyft på någon av dessa kliniker. Är nu nöjda? Med allt från bemötande till ärr?
Hej alla fina!

Jag ska äntligen göra mitt bröstlyft med implantat nästa vecka. Hos Johan Nordquist på Bellakliniken. Men hittar inte alls mycket bilder/info vare sig här, eller på nätet gällande lyft+implantat. Gärna någon med både asymmetri och häng, som lagt i implantat??

Någon som har opererat sig på Bellakliniken och gjort lyft + implantat som vill dela med sig, tack?

/SAnnons
Annons
Annons