Annons

Bellakliniken - Helsingborg


*Till alla kunniga kring graviditet + bröstimplantat*

Jag förstorade brösten 2015 med Motiva Ergonomix, så det är ett tag sedan. Implantaten är placerade bakom muskeln och har inte haft några problem förutom lite rippling på ena bröstet, antagligen för att jag är ganska smal och implantaten tunga.

Nu har jag och min partner bestämt oss för att skaffa barn och så kom jag och tänka på mina implantat… har lite frågor kring dessa i samband med graviditet, för det sista jag vill är att mitt framtida barn ska behöva lida för att jag ville ha fina bröst för 9 år sedan :’)Mer information: 

Dr Johan Nordquist opererade mig 2006 och är mycket nöjd. Nu 17 år och 3 barn senare är det dags att förnya o förstora. Han la in 350cc 2006. Det blev en 70D på mig. Funderar på lite större denna gången...


Mer information: 

På onsdag är det äntligen dags för min bröstförminskning! Lite nervös men mest otålig och vill bara bli av med min tunga jobbiga byst!Hej! Gjorde min bröstförstoring den 23 maj 2023 625cc, har lite halvt panik över situationen då mitt högra bröst inte vill lägga sig rätt.. på mitt återbesök fick jag bara information om att det såg bra ut men fortsätta med bh och bröstband i 2 veckor och sedan mejla in bilder för ny bedömning. Sagt och gjort fick ytterligare besked på bröstband 1 vecka till och sedan nya bilder, har alltså hållt på så nu hur länge som helst. Får ingen annan "hjälp" Eller information utan får bara "fortsätt med bröstband 1 vecka till, skicka nya bilder för ny bedömning"
Hej, undrar om det är någon som gjort ett bröstlyft på Bella kliniken av Zvonko Cogelja ? Och har lite omdöme att dela med sig av.
SMer information: 

Vänster har släppt och hängt ut sig snyggt. Höger är mer fast och mindre ficka. Olika strl. Ska byta till Motiva och 625 v 700 h. Ordna till fickan i höger. Ska ha mer naturligt fall på brösten.


Annons
Annons
Annons