Annons

Citadellkliniken - Landskrona

Mer information: 

Bröstförstoring 375 Motiva ergonomix hög profil.Hej! Gjorde fettsugnibg av mage, höfter, midja och insida lår i torsdags på citadellkliniken. Idag känns det som att jag är mest svullen över svanken och höfter, gör ont att ligga ner, är det någon som vet om det är ok att ligga på sidan ? Och hur länge sitter värsta svullnaden ?
Någon som kan berätta hur en korrigering av olika höjd på bröstvårtor går till?
Jag har gjort ankarlyft samt förstoring och upplever att den ena bröstvårtan sitter högre än den andra, sticker utanför bh:n. Tycker att båda är placerade för högt upp.
Är detta något som korrigeras och isåfall hur?

//Boobsanbus
Hej alla tjejer!

Jag har bestämt mig för 310 cc mini, men har varit lite nojig över att det blir lite väl litet då 10% försvinner bakom muskeln. Jag fick prova 310 cc på konsultationen och enligt Jörg Bohn som kommer operera mig, kommer resultatet se likadant ut som vid utprovningen. Han menade att jag provade 310 + 10% (som kommer försvinna bakom muskeln)

men efter att ha läst trådar blir jag osäker på om det verkligen stämmer? Är det ngn som vet/som har eller kommer bli opererad på citadellkliniken?Bild för Maja Näslund
Maja NäslundHej!
Jag har I många år funderat på att göra en bröstförstoring kombinerat med bröstlyft. Efter mycket research så kände jag att citadelkliniken är rätt val för mig men jag valde mellan Peter cosmo och jörg bohn och uteslöt Peter cosmo av magkänsla.Annons
Annons
Annons

Welcome!

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

I understand, I have disabled my ad blocker. Let me in!