Annons

Citadellkliniken - Landskrona


Hej! Skall på första återbesöket imorgon men är så nervös för ena inbplantatet sitter lite förlängt ner. Har läst många vars bröst inte ”trillat ner” men mitt vänstra sitter enligt mig perfekt medans de andra glider lite lite åt sidan och någon/några Cm ner. Tar jag av mig bygeln för att hoppa in i dushen håller bröstet sig på plats men när jag kommer ut har de sjunkit ner :’( 7 dagar sedan op. Bör kanske ej va nervös men blir så orolig!! Ni som har erfarenhet, snälla hjälp ;) inte rädd för korrigering eller så men känns bara så olyckligt om de skulle behövas!Mer information: 

Bokad konsultation hos Helena svensdottir på citadell kliniken Landskrona den 13/6Hej.
Jag skulle väldigt gärna höra om det finns någon här som fått komplikation efter sin bukplastik på Citadellkliniken.
Jag gjorde full bukplastik för 2 veckor sedan och efter 10 dagar sövde de mig igen och tog bort väldigt mycket vätska och idag ska jag in igen så såret verkar vara helt öppet. Jag har drän just nu men har fortfarande sådan hemsk smärta.
Waseem gjorde första op och andra opererade både Jörg och Jens mig.
Känner mig helt förtvivlad just nu och skulle väldigt gärna höra vad andra har att säga.
Hej Alla!

Är 9 dagar post op och förstår att jag inte ska tänka på formen på brösten- men funderar mest över mellanrummet mellan mina nya vänner- blir de mindre? tycker avståndet är för stort som det är nu :(
Hellu people!

Jag gjorde min operation för 7 dagar sedan och har egentligen varit någorlunda smärtfri (BLESSED) sedan operationen tills igår, ligger jag ner känner jag absolut ingen smärta men när jag ställer mig upp och rör mig är det som KNIVAR vid ärret på högra bröstet. Har läst lite på pof och det verkar som det är något som folk upplevt 1-3 dagar efter op och inte en vecka efter.

Tog bort stygn idag och sköterskan sa att det såg bra ut- tänker att hon borde sett om något var knas, eller?

behöver jag vara orolig?
Hej!
Som ni kanske förstår av titeln på inlägget så undrar jag om Citadellkliniken har wi-fi? Kommer spendera dagen/kvällen/natten där själv så Netflix hade ju varit fantastiskt att fördriva tiden med 😁Annons
Annons
Annons

Welcome!

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

I understand, I have disabled my ad blocker. Let me in!