Annons

Citadellkliniken - Landskrona

Datum: 
2021, februari 18
om 26 dagar
Bild för FLUXDROPS
FLUXDROPS
Mer information: 

Bokade konsultation med Jörg i MALMÖ via citadellklinikens hemsida. ~3,5 veckor kvar.
Ska sammanställa mitt material med önskat & oönskat resultat, samt frågor och medicinsk historia. Om allt känns bra & det går att uppnå önskat resultat, så ska jag försöka boka in tid för op så snart som möjligt efteråt.Idag är det 11 dagar sedan min op. I nuläget är jag inte alls nöjd med formen! De ser ut som två avlånga limpor, inte som frallor som jag förväntat mig. Jag vet att det tar tid innan de sätter sig men hur har det varit för er? Var era väldigt bulliga upptill? Hur länge? Jag använder bröstband och spänner det så mycket som jag förmår.
Jag är intresserad av ett hals- plus eventuellt ansiktslyft, kanske även ögonlock? Och är nyfiken på om någon har erfarenheter av Citadellkliniken och Peter Cosmo just gällande dessa operationer? Ser mest berättelser eller frågor gällande bröst på denna klinik.Bild för Linslus
LinslusHej
Jag ska troligtvis operera mig på citadellkliniken hos jörg i slutet av februari. Men känner mig orolig för narkos och för Corona-situationen.
Har två barn och dödsångesten smyger sig på ibland. En annan oro är om man drabbas av Corona eller komplikationer i samband med operationen, vården är så överbelastad redan och hur skulle det se ut att man kommer med ett par nyopererade tuttar!!! 😂 bara jag som känner så här? Hur resonerar ni?

Från Orolig själ 🙈Mer information: 

Hade konsultation hos Helena. Testa implantat o mätte.


Bröstförstoring dec 2020 - Citadellkliniken - Landskrona Helena Sveinsdotter - Jenny8203

2020-12-15

I tisdags den 15/12 va det dags för mig. Jag skulle vara å kliniken kl 10. Sambon körde mig dit. Fick mitt rum nästan direkt och fick där duscha i specialtvål och prova ut bh till efter op.
Strax efter fick jag dropp och lite lugnande.
Fick info att det skulle dröja ett par timmar. Tycker ändå det gick fort då jag slumrade till. Personalen är helt fantastiska😊.
Jag trodde jag skulle känna mig nervös men va väldigt lugn hela tiden innan. Kände mig mera förväntansfull😊
Helena kom in i rummet och hämtade mig efter att jag fått gå upp å kissa innan op.

Annons
Annons
Annons