Annons

Citadellkliniken - Landskrona


Har panik angående vilken storlek jag ska välja! Ska opereras om ca en månad på citadell av peter cosmo. Jag vill ha ett naturligt resultat och ska därför ha motiva ergonomix implanat. Han rekommenderade mig 2 olika alternativ i storlekar. Jag har aningen asymetriska bröst i nuläget och ska därför ha olika mycket cc i vardera bröst för att jämna ut detta. Ena alternativet han rekommenderade är 265cc i höger bröst och 220cc i vänster bröst. Först kändes detta jättestort men efter ca 10 minuter hade jag vant mig vid det och vågade prova en storlek större.Mer information: 

Konsultation för bröstförstoring och bukplastik. Väldigt bra möte. Jättetrevligt bemötande och bra förklarat av läkaren,som gärna skissade hur resultatet kunde komma att bli. Också bra på att förklara vad som var realistisk.Hej! Jag har nu varit på konsultation på citadellkliniken i Malmö hos Peter cosmo. Det kändes jättebra där, men kanske kommer ta en konsultation till för att bli 100% säker. Vi har kommit fram till att jag ska ha 245cc i ena bröstet och 300cc i andra bröstet för att räta ut min asymmetri. Jag fick prova ut implantaten i en helt ovaderad bygel-bh och sedan ta en tight vit t-shirt på mig. Ett annat alternativ var att välja lite mindre storlekar och lägga in 220 i ena bröstet och 265 i andra bröstet.
Nu var det ett tag sen jag skrev mina första inlägg här med funderingar om explantation, och nu ligger jag hemma i soffan utan implantat i kroppen och förstår knappt att det är på riktigt!

Det är en jättehärlig känsla, som jag längtat. MEN samtidigt har jag en enorm oro över hur resultatet kommer bli. Utseende, läkning, framförallt muskelpåverkan. Jag får ryckningar i bröstmusklerna hela tiden vilket är väldigt obehagligt och jag har inte ens vågat ta av bandaget och se efter, tänker att jag ska försöka vänta några dagar tills det lagt sig.
Hej, är inne på att göra en bukplastik.
Varit på Bellakliniken för en konsultation och rekommenderades fettsugning av ”kärlekshandtagen” - Andreas Svee

Vet inte om jag ska nöja mig eller kolla med Citadellkliniken.

Ni som har gjort bukplastik nedre (gravidmage) på Bellakliniken och citadellkliniken kan inte ni skriva vad som var bra eller mindre bra? :)Bild för Ingetnamnännu
IngetnamnännuHej, jag är helt ny här.
Gjorde en bröstförstoring på Citadellkliniken i Landskrona i januari, 475 motiva droppformade, jag sa efter 3mån att jag inte kände mig nöjd och vill ha mindre igen, tänker max 300, är det någon som gjort något liknande eller vet. Enligt läkaren var det en större operation eftersom ”fickan” nu var större?!?Annons
Annons
Annons