Annons

Clinic Strömstad - Strömstad


Hej!

Någon som gjort bröstlyft och vårtgårdsförminskning med protes i Strömstad av
Dr. Bo Cederqvist? Är ni nöjda med resultatet? Kliniken är väldigt nära där jag bor men blir lite nojig då det inte finns så mycket information om kliniken, inga före och efter bilder osv.Mer information: 

17/3 var jag på konsultation hos Bo på clinic Strömstad. Har ammat 2 barn, har idag C-kupa. Saknar mer fyllnad upptill. Är ute efter ett naturligt resultat och ungefär en storlek större. Var på gränsen till att behöva göra lyft, på ena bröstet. Avstår lyft. Valet av implantat föll på 400 cc eller 450 cc HP Mentor.Hej Tjejer!
Jag går & väntar på att göra en bröstförstoring 500/550cc på mina bröst hos Bo i Strömstad. Jag har lite häng efter att ha ammat ett barn men har också en hel del egen vävnad, vilket gör att jag hoppas och tror att det funkar utan lyft.

Tanken för mig är runda implantat, mentor. Min kirurg tyckte egentligen att ett lyft hade varit bättre, men förstod också mina tankar om att slippa ett. Blir det inte bra skulle jag kunna göra ett i efterhand.
Hej på er! Jag var på konsultation hos Bo Cederqvist på Clinic Strömstad, vi kom fram till att 300cc skulle bli bra bakom muskeln, efter konsultationen bokade vi en op-tid och sköterskan nämnde att Bo hade kryssat i HP på min, han hade inte sagt varför, jag visste inte vad detta innebar så jag bokade en till konsultation på AK i Gbg.
Operation hos Bo Cederqvist i Strömstad på måndag!

Fler som varit där och gjort bröstförstoring?
Så spänd och nervös så jag nästan bajsar på mig!
Varit orolig och haft ångest delux samtidigt som jag längtar såååå mycket!
Frugan förstorade för ca 8 veckor sedan. Bröstvårtorna är fruktansvärt känsliga för beröring och det gör ont säger hon när man rör dom. Snittet ligger under bröstet och inläggen ligger under bröstmuskeln. Är detta normalt?Annons
Annons
Annons