Annons

Estetikcentrum - Malmö

Bild för Dariada
Dariada
Mer information: 

Mentor 300cc bakom muskeln


Mer information: 

Bröstförstoring, Motiva round 350 cc HP, submuskulär placering


Bild för Paola123
Paola123Opererade näsan för drygt ett år sedan och såg att jag hade en ”buckla” på ena sidan av näsan när jag tog bort gipset. Kirurgen sa att den skulle jämna ut sig med tiden när svullnaden lagt sig. Men så blev det givetvis inte och jag fick operera näsan igen efter ett år. Dessutom så hade det bildats brosk på andra sidan av näsan. Opererade mig för andra gången för en månad sen och nu ser jag att jag har fått en djup grop på andra sidan av näsan. Kirurgen påstår att det är alldeles för tidigt att se resultat nu och att gropen kommer jämna ut sig när svullnaden lagt sig.Övrigt/annat sep 2019 - Estetikcentrum - Malmö Ali Bagher - Karna123

2019-09-11

Opererade bort ett födelsemärke på Estetikcentrum i Malmö förra veckan. Födelsemärket satt i hårbottnen ovanför örat och syntes varje gång jag hade mitt hår uppsatt. Fick ett väldigt fint bemötande av både kirurgen Ali Bagher och operationssjuksköterska Rohi. Operationen var gjord på bara några minuter och kändes knappt någonting. Kände mig verkligen i trygga händer!


Ska opereras om 2 veckor av Ali Bagher på Estetikcentrum i Malmö. Har bara gått på en konsultation och eftersom det instinktivt kändes bra slog jag till direkt. I efterhand tänker jag att jag kanske borde ha träffat fler läkare. Hittar inte heller några referenser här inne på denne läkare. Någon som har opererats av honom? Eller känner någon som gjort det? Tacksam för inputs...Mer information: 

Har bokat tid för operation; utfyllnad av ”tomma” bröst utan lyft. Har en del häng men tycker det är ok med tanke på min ålder. Vill ha ett naturligt utseende.


Annons
Annons
Annons