Annons

Estetikcentrum - Malmö

Bröstlyft May 2024 - Estetikcentrum - Malmö Torbjörn Söderström - daflin

2024-05-20

Gjort bröstlyft med ankarärr (utan implantat) pga. viktnedgång. Har bara positiva saker att säga om min operation på Estetikcentrum. Har känt mig trygg och väl omhändertagen under hela processen. Nu har det bara gått några dagar efter operationen så är fortfarande väldigt svullen, men tror att slutresultatet kommer att bli riktigt fint.

Bröstförstoring Apr 2024 - Estetikcentrum - Malmö Ali Bagher - Hoshi

2024-04-30

Jag började med att boka in en konsultation där jag fick bra information, svar på alla mina frågor och rekommendation på val av implantat. Då jag hade andra tankar om storlek så upplyste läkaren mig om vad deras rekommendation var och vad som kan hända om jag böjer en större storlek. Allt gick smidigt, bokade in en dag för operation och fick skriva på avtalet digitalt när jag haft tid att läsa genom och fundera hemma. Den enda kritik jag har är att det blev fel uppgifter i det förts avtalet så tiden för att skriva på blev lite förlängd, men fick rätt till slut och allt gick bra.


Efter stor viktnedgång och två graviditeter bestämde jag mig för att ta bort min påse på magen. Jag är superglad för att jag hittade Estetikcentrum och framförallt Tina som har gjort ett superbra jobb.
Ett speciellt stort tack till sköterskorna och framförallt Jessica som bemötte mig superbra. Jag kan varmt rekommendera demBröstlyft Feb 2024 - Estetikcentrum - Malmö Torbjörn Söderström - Kattkatt

2024-02-19

Jag opererades för ett bröstlyft på min lilla byst i måndags på Estetikcentrum i Malmö av Torbjörn Söderström.
Allt kändes så lugnt och normalt, jag blev väl omhändertagen och mycket trevligt bemött, jag får möjligheten att få alla mina frågor besvarade och känner att jag blir tagen på allvar, vilket är viktigt för mig!
Torbjörn är både lugnande och lyhörd för mina personliga önskemål, och jag känner att jag kan lita på honom.
Det ser och känns hittills väldigt bra ut och gör inte ens ont :)


Idag kom jag hem efter min bukplastik som Ali Bagher utfört på Estetikcentrum. Jag är redan så nöjd och längtar till det läker helt. Från det att jag kom in till kliniken till hemgång blev jag väl omhändertagen av främst sjuksköterska Jessica men också av narkosläkaren och Ali. Jag rekommenderar starkt Estetikcentrum och Ali Bagher.Annons
Annons
Annons