Annons

Gerlee Plastikkirurgi - Helsingborg


Jag ska operera näsan hos Gerlee, dr Ahmad Issa Diab. Jag försökte googla men hittar inte mycket om honom. Har någon haft näsplastik där? Är ni nöjda med resultatet?Måne69's picture
Måne69Hej!
Nu har 5 veckor gått efter operationen, av ögonlocken, nedre och övre.
Har ångrat mig jättemycket. Jag skulle ha inte gjort det, men...,,,
Ser inte klokt ut. Ögonen skelar när jag skrattar och de har blivit små/mindre i storleken. Gör fortfarande ont runt ögonen och svullet i ena ögat.
Känns som kirurgen har dragit tråden allt mycket tråden på ögonlocken på ena sidan att den är fortfarande rött och svullet mer än den andra sidan. När jag drar ögonlocket överdelen så känns som den töjt sig.
Vill ha mina gamla ögon tillbaka.Ögonlocksplastik jul 2020 - Gerlee Plastikkirurgi - Helsingborg * - Måne69

2020-07-24

Hej fina ni!
För 12 dagar sedan gjorde ögonlocken. Vill gärna veta vad kommer att hända sen. Just nu är jag inte nöjd med operationen men många säger att det tar tid tills svullnaden Och ärren försvinner. Är rätt orolig. Tittar ofta på spegeln och är så ledsen.
Hur upplever ni era operationer, ni som har gjort ögonlocken.

Mer information: 

Har troligen fått kapselbildning i ena bröstet då det är stenhårt och ömmar. Har gått så här i 1 år och provat medicin men det har inte hjälpt. Hoppas verkligen det åtgärdas nu. Inget kul alls ?Hej alla bukisar!
Är en vecka nu efter operation och har slutat med Oxynorm redan natt tre (tagit bara till natten) pga att jag hade inga stora smärtor och mådde bra. Efter att de har tagit bort stygnen igår börjar övre delen av magen göra fruktansvärd ont. Har börjat igen med Oxynorm idag vilket hjälper inte som det ska. Magen är inte svulen men minsta lilla rörelse gör fruktansvärd ont i övre vänster. Det är sådan svidande stark smärta.Annons
Annons
Annons