Annons

Helsingborg


Kommande måndag är de dags för min bröst operation!
Bokade denna tiden 31 mars för att kunna förbereda mig mentalt men det har jag verkligen inte kunnat hehe. Är sååå nervös!
Mest nervös inför själva narkosen och att jag inte skulle bli nöjd med resultatet. Men Dr,Nordqvist på bellakliniken är den jag har hört mest gott om så jag känner mig ändå trygg :-)
Söker fler som opererar sig nu i augusti eller kanske tom samma dag som jag?!
Hur mår ni? Hur känner ni er? Är ni nervösa och vilken strl har ni valt?
Hej alla!

 
Jag har bokat en konsultationstid hos Dr. Johan Nordquist på Bellakliniken om ca. en månad då jag bestämt mig för att göra en bröstförstoring. 
 
Jag tänkte mest höra med er som varit hos honom om vad ni tycker, är ni nöjda? Någon som inte är nöjd? Och vad är bäst, bakom eller framför muskeln? Är helt ny på detta så kan i princip ingenting så är så tacksam om ni vill berätta lite! :) 
 
Kram!
Hej! :)

 

Jag tänkte göra en bröstförstoring + lyft med runda implantat och för min del är det inte viktigt att det jätte naturligt ut utan det ska se BRA ut! Jag tycker att det är fint med runda bröst som är fasta och sitter relativt högt upp på kroppen. Jag funderar även själv på att ta ut nästan all egen vävnad i brösten för att minska canserrisken, vet ni hur de olika kirugerna ser på att ta bort egenvävnad?

 

Min tankar snurrar kring tre olika kirurger:
Hej!

Jag hade gärna hört erans åsikter om Bellakliniken och johan nordquist. Jag hittade tyvärr bara tråder ifrån 2010/2012 så jag tänkte ser om det finns några som har gjort en bröstförstorning hos honom nyligen?

 

Hade sett fram emot varje kommentar.

Tack i förhand smiley   
Jag har fått tid till dr Johan Nordqvist på Bellakliniken i Helsingborg.
Någon som oxå ska operera sig i mars?
Hej på er!

Har gått ner en del i vikt och ska därför göra en bröstoperation. Står mellan bellakliniken - Johan Nordquist eller Proforma - Örjan gribbe!

Skulle ni vilja dela med er? Har så svårt att välja mellan dessa två...
Hej alla!

 

Ny i forumet och i behov av råd - hoppas jag på er samlade erfarenhet!

 

Jag har bestämt mig för att, efter tre graviditeter, göra en bröstförstoring. Har 75C, men de är "lite tomma" och har visst häng. Vill inte göra ett bröstllyft och har av både Dr Olenius och Dr Nordquist blivit garanterad att detta inte kommer behövas (skickade in "före-bilder" och "önskebilder").

 
Jag har 2 bröst operationer i mitt bagage.. 

Jag har aldrig varit riktigt nöjd med mina bröst, första operationen blev misslyckad implantaten hamnade för högt upp och det såg riktigt hemskt ut, bröstvårtna pekade typ neråt... mardröm! Då jag ändå skulle operera om mig så ville jag byta implantat till större och gellehallon ist för koksalt. 

 

Nu har jag fött två barn och brösten har blivit mjukare och jag gillar inte mellanrummet som är mellan brösten.. vill ha dem tätare och få till huden som känns alldeles för mjuk.. lägga in större implantat. 
Har inbokad bukplastik hos Johan Nordqvist på Bellakliniken den 8 mars och detta kommer att vara min första operation ever. Vill ha så mycket erfarenheter som möjligt angående bukplastik och även om Johan Nordqvist. Är ny på detta forumet :)Annons
Annons
Annons