Annons

Landskrona


Funderar på att göra bröstförminskning, har länge tänkt på citadellkliniken eftersom Peter Cosmo verkar fantastisk helt enkelt av det jag hittat. 

 

Nu på senare tid har jag ändå börjat tveka eftersom jag bor i sthlm, ska jag välja en klinik som är i stan hellre? Grejen är att jag är så påläst om citadell och peter, känns som ett heltidsprojekt att leta fram flera andra bra läkare. 

 
Någon mer som ska opereras nu i veckan? På tisdag är det dags för min del, på Citadellkliniken i Landskrona av Peter Cosmo.
Har varit toknojig då jag haft ont i halsen och varit rejält förkyld senaste veckan, men halsontet är borta och är endast snuvan som är kvar.
Hej allihopa!

Nu har det gått 10 dagar sen jag opererade mig hos bästa Peter Cosmo på Citadellkliniken och än så länge är jag supernöjd med mina nya bröst!
När jag var på Citadellkliniken så sa de att när jag väl börjar träna igen så ska jag ha en sport-bh med bygel i. Men jag hittar ingen sådan sport-bh, utan de flesta här verkar rekommendera andra sportbh:ar. Även personalen på Twilfit hade inte hört talas om det, utan de rekommenderade Shock Absorber.

Ni som har opats hos Peter eller Citadellkliniken, vad har ni köpt för sport-bh? Tips?
Hej, var på konsultation på Citadellkliniken idag. Asnervös och helt förstörd hela dagen. Allt släppte dock efter jag snackat med SSKn som var supersnäll och jättetrevlig! Plus att en av mina superkompisar var med mig.

Fick träffa Dr. Cosmo och han började mäta och vi diskuterade. Jag har mkt bröstvävnad, men de hänger sad
hejsan allesammans ska göra op på Citadellkliniken av peter cosmo. jag hittar inte så mycket nya trådar ang. op och slutresultatet. är ni nöjd? lyssna han på er? ge all feedback som ni sitter på alla fina tjejer! :)
Hej!
Jag vill operera brösten och funderar på Citadellkliniken. Har hört mycket om både Peter Cosmo och Jörg Bohn. Har läst att de på citadellkliniken helst lägger snittet i armhålan. Men jag har även läst på andra ställen att det kan bli lätt infekterat då det samlas mycket bakterier och svett bland körtlarna. Läste för längesedan att snitt under brösten ska vara bättre rent kirurgiskt.
Så vilket är bäst, snitt under brösten eller i armhålan?
Hej alla. Är de någon som har en erfarenhet av Peter cosmo på citadellkliniken?
Jag har bokat konsultation hos honom, efter massvis av letande så tror jag att han är den kirurgen som kan hjälpa mig.

Är de någon me tubulära bröst som har opererats av Peter?
Hur blev resultatet?

berätt gärna din historia eller erfarenhet!

Kram
Jag har nyligen varit på min första konsultation hos Peter Cosmo på Citadellkliniken. Anledningen till varför jag valde att besöka honom var givetvis för att många har varit oerhört nöjda med hans bröst. Det enda jag oroade mig för var hans mottagande och attityd. Så många timmar man spenderat här så har man snappat upp att han inte är särskilt trevlig utan väldigt arrogant.
Någon som gjort bröstförminskning eller lyft på Citadellkliniken Landskrona?
Jag ska på konsultation hos Peter Cosmo i januari pga det goda omdöme han fått här på forumet. De flesta är dock bröstförstoring så jag eftersöker ni som gjort bröstförminskning på kliniken eller hos honom!
Dela gärna med er av era erfarenheter :)Annons
Annons
Annons