Annons

Molding Plastikkirurgi AB - Uppsala

Mer information: 

Vill genuint och varmt rekommendera Joakim Athlin som läkare. Allt från första kontakten till slutet har varit så fantastiskt, proffesionellt och noggrant hanterat. Bemötandet har varit över förväntan, samma gäller resultatet av operationen, jag är så otroligt nöjd med allting.

Jag har känt mig både trygg och bekväm med att låta honom fixa min dröm näsa. Är så tacksam och glad över att jag valde att gå till Joakim då han fullgjorde min dröm.

En varm och genuin rekommendation!


Mer information: 

Vaser High def fettsugning av armar, fettsugning av axil området samt korrigering av magen från tidigare.


Mer information: 

Var på konsultation förra veckan för en armplastik. Kände mig väldigt väl bemött av Joakim. Efter en veckas funderingar har jag nu bokar Op tid. 16 november blir det.Jag skulle vilja rekommendera Dr. Athlin som utförde min näsoperation med enastående skicklighet och professionalism. Jag var mycket nöjd med resultatet när jag tog av gipset och känner mig trygg med att rekommendera denne läkare till andra som söker estetiska förbättringar av näsan.Bröstförstoring May 2023 - Molding Plastikkirurgi AB - Uppsala Joakim Athlin - Bunnahabhain

2023-05-24

Har du funderat länge på att göra en bröstförstoring?
Det hade i alla fall jag, sedan 15 års åldern men nu vid 29 år bestämde jag mig för att göra det. Jag har alltid haft väldigt små bröst, svårt att få kläder att sitta snyggt, kunde inte ha något urringat då jag aldrig fick till den där snygga klyftan. Jag har alltid drömt om att kunna ha bröst som kan bära upp en helt vanlig bikini.

Mer information: 

2023-03-02: Näsplastik 2 mars 2023, Näsryggen filades ner på sidorna, tippen smalnades av.

Själva operationen gick väldigt smidigt, sjuksköterskorna var trevliga, proffsiga och omtänksamma. Innan jag sövdes pratade jag och Joakim kort om hur jag ska opereras. Efter operationen fick jag lite yoghurt och blev hämtad.

När jag kom hem så hade jag ont i halsen, (pga slangen som trycks in i halsen när jag sövdes, som är nödvändigt för att jag skulle andas under sövningen). Jag kunde inte öppna munnen helt så alla bitar som jag skulle äta behövde vara små, jag kunde inte äta/dricka allt som var surt såsom paprika, tomat, frukter. Jag kunde heller inte dricka något varmt. Jag behövde sova upprätt (nästan sittandes) för att jag var så rädd att ansiktet skulle svullna och blåmärkena skulle vara värre. Allt detta pågick under en vecka.

2023-03-10, Borttagning av gipset på plats. Joakim tejpade näsan. Den kändes svullen och jag kunde se i spegeln att näsan verkligen blev inklämd under tejpen. Tejpen ska bytas ut om en vecka hemma av mig.

2023-03-11 jag har fortfarande blåa märken under ögonen. Jag mår bra, jag kan äta allt nu. Nu sover jag på två kuddar istället för fyra vilket är så skönt.
2023-03-15 Näsan gör fortfarande ont i kylan när jag går utomhus. Jag önskade jag visste detta innan för då hade jag bokat operation vår/sommar istället. Det är väldigt obehaglig känsla i näsan utomhus iaf och jag försöker undvika att gå ut i onödan. Jag är snuvig och får inte snyta mig, drf har jag med mig tops vart jag än går för att kunna skopa ut snor när de täpper till näsan. Jag har sårskorpa som bildats på insidan där stygnen vart, den sitter fast. Jag har fortfarande blåmärken kvar under ögonen.


Annons
Annons
Annons