Annons

Molding Plastikkirurgi AB - Uppsala

Mer information: 

Full bukplastik med ny navel plus fixa eventuell diastas. Längtar så jag blir tokig.


Mer information: 

Konsultation för bukplastik pga 6 graviditeter och 4 slarviga bukoperationer (ej plastikkirurgi).
Trodde liten skulle räcka, men det blir stor. Lika bra det.Jag hade en konsultation med Joakim Athlin förra vecka för min näsa. Jag var jätte peppad att få en tid med honom som det var svårt att få en tid eftersom han är upptagen för hela året. Men efter han hade undersökt mig sa han att min näsa är för liten och han vill inte operera. Tror mig, min näsa är inte alls liten! Det inte enorm, men det är definitiv ganska stor, och stora en alla min kompisar!
I går, hade jag en konsultation med Charles Randquist och han sa att där var mycket att han kunde göra att förbättre min näsa.
Hej!
Ska snart göra bröstlyft med lite förminskning hos Thomas Jonsson på Molding-kliniken i Uppsala, är det någon som gjort där och har bilder eller kan berätta mer om er upplevelse?
Hej!
Ska snart göra stor bukplastik hos Thomas Jonsson på Molding-kliniken i Uppsala, är det någon som gjort där och har bilder eller kan berätta mer om er upplevelse?
Hej alla!
Jag vill göra näsplastik och främst förminska tippen, både i profil och framifrån, med typ alar base reduction har jag googlat mig fram till. Velar mellan Joakim Athlin från Molding och PO Haraldsson från Astoriakliniken då båda verkar mycket erfarna och duktiga. Men ville kolla om det är någon här som kan dela med sig av sina erfarenheter med någon av dem? :)
Hej!

Jag funderar nu på att operera mig hos Athlin eller alt. funderar även på Babak , och undrar om någon vill dela med sig av sina erfarenheter hos dessa två kirurger?

Några frågor jag har här:
Är du nöjd med resultatet? hur länge sedan opererades du? Vad ändrade han på, samt priset du fick betala? Skulle du rekommendera till andra?

:)Annons
Annons
Annons