Annons

PLENT Kliniken - Västerås

Mer information: 

Ska göra en Facelift med lokalbedövning.

Info från deras hemsida - Syftet med operationen är att avlägsna hudöverskott, strama bind- och muskelvävnad och släta ut rynkor samt föra vävnaden tillbaka till dess ”ursprungliga” plats. De finaste smårynkorna kan aldrig elimineras med en hudstramning. Huden återfår inte förnyad elasticitet utan operationen eliminerar enbart följderna av ökad bindvävsslapphet.

Operationen varken påskyndar eller förhindrar fortsatt åldrande. Hållbarheten efter en ansiktslyftning kan aldrig förutsägas eftersom så många individuella faktorer är involverade men upp till 5-15 år. Självsäkerhet och självkänsla brukar påverkas gynnsamt och man ser piggare och friskare ut.

Teknik - Snittet läggs vid tinningen ett par centimeter bakom hårfästet och förläggs i naturliga rynkor just framför örat, ner mot örsnibben. Håret behöver inte klippas eller rakas.


Bröstförstoring okt 2015 - PLENT Kliniken - Västerås Christer Lindqvist - britt-marie

2015-10-13

Jag har många år haft tankarna på att göra en bröstförstoring. Hade i yngre år stor byst som med åren kom att tappa volym och form, vilket besvärade mig.
Jag bor i Västerås och kontaktar Plentkliniken för konsultation, vill tillägga att jag hade inga kunskaper i ämnet innan,vilket kom att bli till en stor nackdel.

Bröstförstoring apr 2016 - PLENT Kliniken - Västerås Christer Lindqvist - Madds81

2016-04-05

Kom in på morgonen till kliniken, väl mottagen av sköterska läkare narkosläkaren samt narkos sköterska.
Fick ett eget rum, att byta om in för OP,
Sen kom läkaren som operera Christer Lindqvist helt fantastisk och trevlig människa, han måla och fotografera brösten inför OP, sköterska kom och satt dropp med förebyggande smärtlindring.
Gick toppen bra, sen var det dags att gå in till OP

Sövdes med narkos och allt gick på 45 min OP.

Vakna upp med sköterska runt mig och alla instanser.
Fantastisk uppvak på Plent Kliniken, super nöjd.

Annons
Annons
Annons