Annons

Strandkliniken - Stockholm

Mer information: 

Konsultation med Dr. Oya gick jättebra, kände mig jätte trygg och hon lyssnade verkligen på mina önskemål. Hon kändes otroligt omtänksam och lyhörd. Bokade op direkt i slutet av konsultationen.
Stl på implantat som vi kom överens om.
Höger bröst :600cc
Vänster bröst: 625ccJag har haft inplantat sedan 2005 så det är dax att byta ut dem. Jag har sedan op gått upp i vikt och klimakteriet har ökat på bröstvävnaden. Jag ska ta ur implantaten och göra ett lyft. Jag har haft webb konsultation med Olga på strandkliniken. Vi pratade om att ta ut inplantat och kapsel. Hon bedömde att efter uttag skulle jag ha en C-D kupa. Jag påtalade att jag ville ha runt E men hon tyckte att det skulle bli häng då. Jag vill ha en större byst då jag gillar mina kurvor nu förtiden. Jag fick uppfattningen om att hon skulle ta bort vävnad så det blev en mindre byst.Mer information: 

Efter över 20 års funderingar, och barnafödandet (4st) bakom mig, bestämde jag mig för att kontakta Strandkliniken via mail för en bröstförstoring. Jag fick svar mindre än en timme senare att jag och Dr. Oya kunde ha en videokonsultation senare samma em. Om jag ville fanns en op-tid fem dagar senare. Jag tog den!Hej!
Ny här så tänkte ge lite grundinformation om mig själv först; är 43 år, 4 barn=4 amningar.Annons
Annons
Annons