Annons

Strandkliniken - Stockholm

Mer information: 

Efter över 20 års funderingar, och barnafödandet (4st) bakom mig, bestämde jag mig för att kontakta Strandkliniken via mail för en bröstförstoring. Jag fick svar mindre än en timme senare att jag och Dr. Oya kunde ha en videokonsultation senare samma em. Om jag ville fanns en op-tid fem dagar senare. Jag tog den!Hej!
Ny här så tänkte ge lite grundinformation om mig själv först; är 43 år, 4 barn=4 amningar.Bild för Andreas85
Andreas85Hej,

Har nu varit på strandkliniken för en konsultation gällande bröstlyft med implantat och en full bukplastik. Träffat doktor Oya och skulle gärna ha lite feedback på kliniken samt Dr Oya. Någon som har erfarenhet från kliniken/Oya får gärna skriva om det så man kan ta ett beslut på lite fakta mer än bara magkänsla.
Tack på förhand.
Hej, jag skulle vilja ha era råd gällande en upplevelse jag hade.
Har tidigare gjort fettsugning hos Oya och hon har varit väldigt bra. Men detta besök gick inte som jag hoppats. Hon fokuserade enbart på riskerna och vi pratade knappt någonting om resultatet utan bara allt som kunde gå fel. Hon började med att säga ”så du vill göra en bröstförstoring trotts allt som skrivs just nu”?Mer information: 

Har tidigare gjort fettsugning hos Oya och hon har varit väldigt bra. Men detta besök gick inte som jag hoppats. Hon fokuserade enbart på riskerna och vi pratade knappt någonting om resultatet utan bara allt som kunde gå fel. Hon började med att säga ”så du vill göra en bröstförstoring trotts allt som skrivs just nu”?
Saken är att jag hade läst på om riskerna men det hon refererade till var spekulationer i ”skräp-media” och jag följer inte den typen av informations kanal så det hela blev väldigt jobbigt för mig då jag har svårt att processa information som inte är fakta, om ni förstår hur jag menar.
Så jag blev väldigt ledsen och rädd eftersom jag laddat i flera år för att våga ta steget och nu känns det lite som att jag är tillbaka till början och vågar inte längre göra operationen trotts att jag hatar hur mina bröst ser ut idag.
Förstår att risker behöver informeras om men det kan väl inte vara upp till mig att bedöma om operationen är för riskabel att genomföra, det måste väl läkaren kunna rådgöra mig inom även om beslutet såklart är mitt i slutändan.
Oya hade inte mer tid att prata med mig utan sa att jag skulle fundera och ringa henne. Jag vet varken ut eller in just nu för att vara ärlig... Hade verkligen behövt mer trygghet är skrämsel i detta möte.


Mer information: 

Återkontroll, mest för min egen skull. Tyckte mig känna kanter och början till rippling, men kollade med Oya och hon tyckte att allting såg väldigt bra ut och hon var väldigt nöjd med brösten.
Bröstet som jag har upplevt som det bättre, har tydligen fått en hårdare kapsel och känns liksom fastare (jag tycker det känns väldigt bra och sitter där det ska i sin ficka, det andra känns som att det är lite löst där inne, men det kanske läker fast) oavsett, besöket gick bra och snabbt i övrigt.
Klämde hårt och kände runt, fick blunda för jag tyckte det var obehagligt, men gjorde inte ont.Fick godkänt att sluta med bröstband också, skönt!


Annons
Annons
Annons