Annons

Anders Nilsson


Hej!

Jag planerar att göra en bröstförstoring och vill gärna se om det finns en bra klinik och läkare här i Umeå. Annars får jag vidga mina vyer och eventuellt åka till Stockholm för att opereras.Mer information: 

Sy in fickor och byte till Motiva corsé 725cc.


Bild för Silvia76
Silvia76


Övriga taggar: 


Hur gör jag nu? Mitt liv är helt slut, gjorde övre ögonlock, min första pl. op någonsin, den 8 dec . Jag frågade om risker och han sa detta var så vanlig op. att de gör mängder och alla blir nöjda. De är själv väldigt nöjda men läkaren får jag inte kontakt med längre, de är trevliga om allt går bra men är man missnöjd får man ingen hjälp. Han svarar mig inte och sköterskorna jag får tag på säger att jag tar ut detta för tidigt. De tror att det plötsligt ska bli snyggt????Bild för Mangotango
MangotangoHej gänget!

Nu skapar jag ett "hem" för oss som ska opereras av Anders Nilsson i Umeå på Polarkliniken i början på året, Januari/Februari.
Just nu är vi 3st medlemmar på POF som gått ihop och stöttar varanda genom resan till våra nya bröst,
men finns det fler här så är ni välkomna in i gemenskapen =)

Det är fritt att tjattra om allt och ingenting!

Vi gör det tillsammans! KramheartBild för Ailosliv
Ailosliv
Mer information: 

Återbesök tre veckor efter op. Borttagning av gamla stygn som låg och irriterade, ditsättning av ett par stödstygn. Fick ett nytt recept på antibiotika, och påbörjade kur nummer 3 dagen efter.


Annons
Annons

POF-feedback