Annons

Anders Nilsson

Bild för Mnla
Mnla


Övriga taggar: 


Hej! Någon som satt in Motiva ergonomix hos Anders Nilsson på Polarkliniken nyligen? Hur blev resultatet? Är ni nöjda? Har varit på konsultation där och funderar på att välja honom.Bröstförstoring, Bröstlyft nov 2018 - Polarkliniken - Umeå Anders Nilsson - hallåhoppsan

2018-11-07

Sedan jag kom in i puberteten har jag mått dåligt över mina bröst. De hänger och är små i jämförelse till min kropp. Jag har alltid döljt dom så gott det gått, för vänner, familj, pojkvänner. Alltid haft super push-up bh:ar för att få brösten någorlunda proportionerliga till min kropp. Jag tog modet till och berättade det för min mamma en dag i september. Hon var väldigt förstående och kom då med förslaget att kanske göra ett bröstlyft. Jag som tänkt på något sådant sen jag var i tonåren blev chockad - då jag trodde att det inte var möjligt.

Mer information: 

Operation i Umeå på Polarkliniken. Kirurg Anders Nilsson. Fick sova över på ett hotell i samma byggnad. Bästa kliniken!!


Mer information: 

Hade konsultation i Sundsvall då min första tanke var att bara göra ett bröstlyft. Vi kom ganska fort överrens om att det inte räckte och jag fick gå hem och fundera på om jag ville ha implantat också. Bokade sedan en operationstid för både implantat och bröstlyft uppe i Umeå.


Bild för Fröken Juni
Fröken Juni
Mer information: 

Har gjort bröstlyft samt förstoring 500cc


Annons
Annons
Annons