Annons

Anders Nilsson

Bild för Mnla
Mnla


Övriga taggar: 


Hej! Någon som satt in Motiva ergonomix hos Anders Nilsson på Polarkliniken nyligen? Hur blev resultatet? Är ni nöjda? Har varit på konsultation där och funderar på att välja honom.Bröstförstoring, Bröstlyft nov 2018 - Polarkliniken - Umeå Anders Nilsson - hallåhoppsan

2018-11-07

Sedan jag kom in i puberteten har jag mått dåligt över mina bröst. De hänger och är små i jämförelse till min kropp. Jag har alltid döljt dom så gott det gått, för vänner, familj, pojkvänner. Alltid haft super push-up bh:ar för att få brösten någorlunda proportionerliga till min kropp. Jag tog modet till och berättade det för min mamma en dag i september. Hon var väldigt förstående och kom då med förslaget att kanske göra ett bröstlyft. Jag som tänkt på något sådant sen jag var i tonåren blev chockad - då jag trodde att det inte var möjligt.

Mer information: 

Operation i Umeå på Polarkliniken. Kirurg Anders Nilsson. Fick sova över på ett hotell i samma byggnad. Bästa kliniken!!


Mer information: 

Hade konsultation i Sundsvall då min första tanke var att bara göra ett bröstlyft. Vi kom ganska fort överrens om att det inte räckte och jag fick gå hem och fundera på om jag ville ha implantat också. Bokade sedan en operationstid för både implantat och bröstlyft uppe i Umeå.


Bild för Wond3rland
Wond3rland


Övriga taggar: 


Hej, imorrn är det en vecka sen jag opererades på Polarkliniken och jag bara undrar om det är vanligt att smärtan sitter mitt emellan brösten?
Det känns som att jag har blivit slagen med hammare i bröstbenet, det är ett sånt jävulskt tryck där som gör det svårt att få luft.

Min sport-bh spänner också otroligt mkt, som att den är FÖR tajt.
Jag använder även bröstband som jag måste lätta på ibland för att få lite djupa andetag.

Inget citodon längre efters min kropp inte klarade av det. Bara alvedon 665 mg och Ipren.Annons
Annons
Annons

Welcome!

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

I understand, I have disabled my ad blocker. Let me in!