Annons

Anonym (Övrig)

Datum: 
2024, September 9
49 days remaining
Bop2425's picture
Bop2425
Mer information: 

Christian Ramirez på proforma


Ace's picture
Ace
Mer information: 

Var på konsultation för tatuering av vårtgård och bröstvårta (aerola tatuering) hos Julia på Zoi tattoo i Malmö då jag drabbades av nekros i ena vårtgården efter bröstlyft/bröstförminskning. Har bokat tid för tatuering den 11 maj. Del av vårtgården på det andra bröstet kommer också tatueras då där är väldigt ljust och saknas pigment.
För tatuering av en och en halv vårtgård blev kostnaden 6000 kr (4000 kr för en vårtgård) men det står kliniken där jag opererades för.


Mer information: 

Min konsultation var väldigt bra, kirurgen var hjälpsam & snäll men såhär i efterhand så har mycket frågor uppkommit och man börjar känna att det är ett stort beslut, ska boka in Operation snart men behöver först välja främst vilken cc jag ska ha och vilket märke jag ska välja, sen är jag good to go


Mer information: 

Blev sövd i ca två timmar och då utfördes både ögonlocksoperation och fettsugning/halslyft.


Mer information: 

Hittar varken aktuell klinik eller läkare i listan. Stockholmskliniken. Sabbatsbergs sjukhus. Läkare: Claes Gardtman


Mer information: 

Bröstförstoring 500 cc framför muskeln, Mentor runda HP. Kirurg Örjan Gribbe


Mer information: 

Operasjon.bytte av implantater fra 300 cc runde mentor høy profil til 425 cc polytech ekstra høy profil anatomiske implantater.


Mer information: 

Förstoring med 380 cc Motiva ergonomix2 framför muskeln. Samtidigt togs 500 ml fett från buk som blev 70 ml fett in per bröst.


Annons
Annons
Annons