Annons

Farooq Nasseri

Ansiktslyft Dec 2022 - Estetikcentrum - Malmö Farooq Nasseri - AnnaK

2022-12-02

Efter tidigare lyckad, lätt näsplastik (skrapning till rakare näsben/nästygg) olika kropps och hudbehandlingar, valde jag Estetikcentrum i Malmö för mitt ansiktslyft. Noggrann konsultation ger mig möjlighet till beslut. Mycket goda erfarenheter av ett duktigt team, kirurger, narkos och sköterskor, all personal oumbärlig.

Näsplastik Sep 2022 - Estetikcentrum - Malmö Farooq Nasseri - Damrongsin

2022-09-09

Tack Dr. Farooq Nasseri för att hjälpa med näsplastik. Jag är så nöjd i hela processen.
Det har redan gått fyra veckor efter min operation och jag är nöjd med mitt resultat. Många av mina vänner frågade också mig vilken klinik som jag gjorde näsplastik på och de trode att jag gjorde i Asien, men jag sa att jag gjorde i Malmö. De sa OMG!!!!
Dock längtar jag framåt sex månader för att få se 100% resultatet.

Näsplastik Apr 2022 - Estetikcentrum - Malmö Farooq Nasseri - miaowzah

2022-04-15

En vecka har gått sen min operation och gipset och stygnen åkte idag och jag är så nöjd med resultatet! Väldigt bra konsultation med Farooq som förstod exakt hur jag ville ha det. Kändes tryggt både innan och efter operationen. Efter operationen fick jag ligga kvar i ca 3 timmar och blev under tiden servad med både yoghurt och läsk (fanns andra alternativ också). Läkningen har gått väldigt bra och smärtfritt för min del!

Näsplastik okt 2017 - Estetikcentrum - Malmö Farooq Nasseri - Victor

2017-10-06

Hej, jag gjorde en näsoperation hos Estetikcentrum AB i Malmö och det var de bästa jag någonsin gjort!

Deras kirurger är så kunniga inom sitt ämne så de inte sant och så proffessinela. Jag hade väldigt sne näsa och den var bucklig även för stor. Så jag valde gå på konsoulstion hos Estetikcentrum och man känner sig så trygg där av sjuksköterskorna och läkarna. Deras kompetens och service är verkligen 10/10.

Annons
Annons
Annons