Annons

Giovanni Maltese


Skulle behöva rådgivning inför min bokade op 6 maj!
Jag har svårt att välja implantat. Har ammat 2 barn och har därav små och lite hängiga bröst med lös hud under.
Är runda uteslutna? Min kirurg sa att anatomiska fyller ut hänget bättre..
Vad skiljer anatomiska från motiva full?
Vill att det ska se ganska naturligt ut men absolut inget häng, vill ha runda bröst som sitter på plats och gärna en fin klyfta.
Någon som har liknande utgångsläge och kan råda mig?! :)Mer information: 

Var på konsultation i mars på Akademikliniken. 7 april gjorde jag bröstförstoring. Så trygg från konsultation till op. Mycket trevligt bemötande.
För 4 år sedan gjorde en bröst reduktion på Aps kliniken , tog bort 3 kg. Med träning så blev brösten mindre och mindre. Supernöjd med brösten.Hej!

Jag har varit på konsultation hos Fredrik Gewalli på APS kliniken i Göteborg och på en konsultation hos Giovanni Maltese på Akademikliniken i Göteborg. Jag var väldigt nöjd med båda konsultationerna men ville hitta lite mer info och omdömen på nätet innan jag bestämde mig.

Jag hittar en massa omdömen och information om Fredrik men hittar inget alls om Giovanni.

Det jag hoppas är att de flesta som är nöjda inte skriver så mycket om sin operation och det är därför jag inte hittar något om Giovanni.
Hej!

Jag har konsultation för bröstförstorning( och eventuellt lyft) bokad hos Giovanni Maltese på Akademikliniken och Carolina Borén på Art Clinic i Göteborg. Något som varit på konsultation/ opererat sig hos dessa? Hur var er upplevelse?Annons
Annons
Annons