Annons

Gunnar Kratz

Annan Intimkirurgi, Blygdläppsförminskning, Klitorislyft feb 2019 - Plastikakademin - Linköping Gunnar Kratz - Apelsin

2019-02-01

190201, tidig morgon på tåget till Linköping, jag fick en återbudstid på Plastikakademin så det var inte långt mellan första besök och operation. Såklart väldigt alert, nervös, fokuserad och massor med adrenalin men hade vid konsultation med Gunnar Kratz fått fullständigt förtroende för honom.


Nu har jag varit på konsultation för slidförsnävning och blygdläppsförminskning. Jag har fött 3 barn och kände att detta var något som jag velat göra en längre tid. Jag har inte haft jättebesvär av något slag men ändå känt att saker kunde känts bättre.
Blygdläpparna kan vara ivägen vid sex samt att jag får ont då jag rider och cyklar lite längre. Vid samlag kan jag tycka att det kunde kännas trängre för ökad friktion. Vid vissa ställningar kan det komma in luft vilket blir lite osexigt, även om min man och jag känner varandra väldigt väl :-)
Hej!

Efter att fått snabb tid till konsultation och efter det snabb tid till operation (jag fick en återbudstid) så blir det intimkirurgi för mig hos Gunnar Kratz på Plastikakademin i LInköping.
Helt säkert blir det blygdläppsplastik och eventuellt försnävning. Det har gått lite fort och nu kommer det ikapp mig. Vad ska man tänka på? Kan någon berätta om sina erfarenheter? Är Gunnar Kratz bra? Är ni nöjda?
Uppskattar supermycket om någon vill ta sig tid att berätta något, vad som helst om dessa operationer! kramar till er alla som satsar på er själva!
Finns här någon som fått gjort intimkirurgi? Vad har ni för erfarenhet. Finns det någon duktig plastikkirurg m gyn-bakgrund?Kirurgisk slidförsnävning nov 2018 - Plastikakademin - Linköping Gunnar Kratz - Acnescarred

2018-11-09

I fredags gjorde jag min efterlängtade slidförsnävning, något jag funderat på sen jag förde barn för många år sedan. Jag kommer inte lägga ut bider på detta då det dels känns för privat, samt för att det är funktionen som är det primära intresset här. Jag passade dock även på att göra en labiaplasty när jag ändå var igång. Anledningen till att jag gjorde operationen är att jag känt mig slappare sen jag födde, jag har provat knipövningar med diverse kulor men utan större resultat.

Mer information: 

Genomgick i fredags en sk vaginal försnävning samt labiaplasty på Plastikakademin i Linköping.


Annons
Annons
Annons