Annons

Gunnar Kratz


Hej.
Jag har hittat Plastikakademin, Göteborgs Plastikkirurgiska Center, Kosmetisk Kirurgi och Citylaser som de kliniker jag kan tänka mig operera hos. Jag vill förminska de inre blygdläpparna genom att skära ut en tårtbit och sen även ta bort hud på klitoriskappan. Det ska visst finnas en teknik som gör båda sakerna i ett snitt.

Vilka är ni som gjort samma ingrepp och på någon av de kliniker jag funderar på! Jag jag velat göra operationen i snart 20 år så snälla hjälp mig komma till skott!Bild för Agnesss
AgnesssTill alla er som har tubulära bröst och opererat dom, hur nöjda är ni med resultatet? Går det ens att få dom bra? Vilka operationer har ni gjort och hos vilken kirurg? Jag har gjort både förstoring och vårtgårdsförminskning hos Gunnar Krantz på Plastikakademin i Linköping men är ändå inte nöjd med resultatet.. han sa på konsultation att jag hade lätt tubulära bröst. Jag la in 350/375 CC hög profil framförplacering. Mina bröst är ”spetsiga” och vårtgårdarna är plufsiga och svullna och bröstvårtorna är nästan obefintliga.
Hej!

Ni som opererat er på plastikakademin, vad fick ni betala? Jag har sökt på priser där många har angett 39 000 som är priset utan moms. Har ni inte behövt betala moms och varför? När är man undantagen att betala moms? Det var en som skrivit sär att om man varit gravid eller gått.ner mkt i vikt så behövde man inte betala moms.?
Jag opererade mig hos Gunnar Kratz på Plastikakademin i Linköping. Hade läst så mycket bra om honom.
Efter två barn hade skinnet på magen tänjt ut sig, brösten var hängiga och dessutom hade jag sedan ungdomen lidit av mina inverta bröstvårtor.
Äntligen tillät ekonomin att göra något åt detta.
Gunnar föreslog en mindre bukplastik, fettsugning av venusberget, lollipoplyft då även vårtgårdarna skulle förminskas och att få ut bröstvårtorna var inga som helst problem!Bild för Assymetri
AssymetriHej tjejer,
Jag vandrade runt på detta forumet för ett gäng år sedan med ett annat namn, Vity, men dessvärre har jag glömt mitt lösenord så jag finns här med nytt namn.
Ni som hängt här länge har kanske sett min tråd med mina ledsna bröst efter alla komplikationer jag fick, om inte kanske de finns kvar på mitt gamla inlogg.
Hur som helst, nu är det dags att ta ur mina bröst. Jag ser fram emot detta då jag aldrig fick några "fina" bröst trots op, nu vill jag bara vara naturlig och känna mig fri.Mer information: 

Var på konsultation hos Gunnar ca två månader innan op och kände direkt att det var han som skulle få operera mig. Han inger ett otroligt proffsigt intryck samt att han lyssnar till vad jag har för tankar och önskemål. Tid bokades på plats och operationen som ägde rum den 7/3 gick som planerat. Nu väntar jag på att brösten ska läka och att jag ska få se ett ordentligt resultat.


Annons
Annons

POF-feedback