Annons

Gunnar Kratz


Hej.
Jag har hittat Plastikakademin, Göteborgs Plastikkirurgiska Center, Kosmetisk Kirurgi och Citylaser som de kliniker jag kan tänka mig operera hos. Jag vill förminska de inre blygdläpparna genom att skära ut en tårtbit och sen även ta bort hud på klitoriskappan. Det ska visst finnas en teknik som gör båda sakerna i ett snitt.

Vilka är ni som gjort samma ingrepp och på någon av de kliniker jag funderar på! Jag jag velat göra operationen i snart 20 år så snälla hjälp mig komma till skott!Bild för Agnesss
AgnesssTill alla er som har tubulära bröst och opererat dom, hur nöjda är ni med resultatet? Går det ens att få dom bra? Vilka operationer har ni gjort och hos vilken kirurg? Jag har gjort både förstoring och vårtgårdsförminskning hos Gunnar Krantz på Plastikakademin i Linköping men är ändå inte nöjd med resultatet.. han sa på konsultation att jag hade lätt tubulära bröst. Jag la in 350/375 CC hög profil framförplacering. Mina bröst är ”spetsiga” och vårtgårdarna är plufsiga och svullna och bröstvårtorna är nästan obefintliga.
Hej!

Ni som opererat er på plastikakademin, vad fick ni betala? Jag har sökt på priser där många har angett 39 000 som är priset utan moms. Har ni inte behövt betala moms och varför? När är man undantagen att betala moms? Det var en som skrivit sär att om man varit gravid eller gått.ner mkt i vikt så behövde man inte betala moms.?
Jag opererade mig hos Gunnar Kratz på Plastikakademin i Linköping. Hade läst så mycket bra om honom.
Efter två barn hade skinnet på magen tänjt ut sig, brösten var hängiga och dessutom hade jag sedan ungdomen lidit av mina inverta bröstvårtor.
Äntligen tillät ekonomin att göra något åt detta.
Gunnar föreslog en mindre bukplastik, fettsugning av venusberget, lollipoplyft då även vårtgårdarna skulle förminskas och att få ut bröstvårtorna var inga som helst problem!Annons
Annons

POF-feedback