Annons

Gunnar Kratz


Hej!

Efter att fått snabb tid till konsultation och efter det snabb tid till operation (jag fick en återbudstid) så blir det intimkirurgi för mig hos Gunnar Kratz på Plastikakademin i LInköping.
Helt säkert blir det blygdläppsplastik och eventuellt försnävning. Det har gått lite fort och nu kommer det ikapp mig. Vad ska man tänka på? Kan någon berätta om sina erfarenheter? Är Gunnar Kratz bra? Är ni nöjda?
Uppskattar supermycket om någon vill ta sig tid att berätta något, vad som helst om dessa operationer! kramar till er alla som satsar på er själva!
Finns här någon som fått gjort intimkirurgi? Vad har ni för erfarenhet. Finns det någon duktig plastikkirurg m gyn-bakgrund?Kirurgisk slidförsnävning nov 2018 - Plastikakademin - Linköping Gunnar Kratz - Acnescarred

2018-11-09

I fredags gjorde jag min efterlängtade slidförsnävning, något jag funderat på sen jag förde barn för många år sedan. Jag kommer inte lägga ut bider på detta då det dels känns för privat, samt för att det är funktionen som är det primära intresset här. Jag passade dock även på att göra en labiaplasty när jag ändå var igång. Anledningen till att jag gjorde operationen är att jag känt mig slappare sen jag födde, jag har provat knipövningar med diverse kulor men utan större resultat.

Mer information: 

Genomgick i fredags en sk vaginal försnävning samt labiaplasty på Plastikakademin i Linköping.Hej.
Jag har hittat Plastikakademin, Göteborgs Plastikkirurgiska Center, Kosmetisk Kirurgi och Citylaser som de kliniker jag kan tänka mig operera hos. Jag vill förminska de inre blygdläpparna genom att skära ut en tårtbit och sen även ta bort hud på klitoriskappan. Det ska visst finnas en teknik som gör båda sakerna i ett snitt.

Vilka är ni som gjort samma ingrepp och på någon av de kliniker jag funderar på! Jag jag velat göra operationen i snart 20 år så snälla hjälp mig komma till skott!Bild för Agnesss
AgnesssTill alla er som har tubulära bröst och opererat dom, hur nöjda är ni med resultatet? Går det ens att få dom bra? Vilka operationer har ni gjort och hos vilken kirurg? Jag har gjort både förstoring och vårtgårdsförminskning hos Gunnar Krantz på Plastikakademin i Linköping men är ändå inte nöjd med resultatet.. han sa på konsultation att jag hade lätt tubulära bröst. Jag la in 350/375 CC hög profil framförplacering. Mina bröst är ”spetsiga” och vårtgårdarna är plufsiga och svullna och bröstvårtorna är nästan obefintliga.Annons
Annons
Annons

Welcome!

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

I understand, I have disabled my ad blocker. Let me in!