Annons

Igor Niechajev

Näsplastik dec 2018 - Lidingökliniken - Lidingö Igor Niechajev - Dorothea

2018-12-20

Hej jag tänkte prata om min näsplastik som utfördes den 20/12-2018 och vill dela med mig av mina upplevelser. För det första eftersom att innan jag opererade mig ville jag läsa om andra och också för jag vill skriva av mig. Jag hade konsultation 2/10-2018. Dom hade inte så mycket tider och tog den första tiden även om den inte riktigt passade mig men ville inte vänta. Själva kliniken ligger i en byggnad och man öppnar dörren som att det är en lägenhet. Man plingar på nere i porten och dem öppnar uppifrån.

Bild för Blommans
Blommans


Övriga taggar: 


Är det någon här som opat sig av dr Igor Niechajev?
Vill veta allt vad ni tycker om honom och ifall ni skulle rekommendera han, om ni är nöjda osv osv?Mer information: 

Planerar göra en stor Näsplastik, få se vad som går att få till.

-Var dit, återvänder inte. Han lyssnade inte alls på vad jag ville. Jag fick inte ens visa bilder på hur jag tänkt mig och när jag sa att jag inte gillade en sån tipp sa han "Dehär blir bra" och skrev ut mina bilder och sen blev jag utskickad.


Mer information: 

Total näsplastik utförd under lokalbedövning. Reducering av brosk runt nästipp och reducering av synlig septum. Knöl bortslipad, snett näsben uträtat och deformerade näsmusslor åtgärdade. ca 2 h operationstid. Nöjd med min upplevelse på kliniken och operationen gick väldigt bra.


Mer information: 

Näsoperation utförd av dr Igor på lidingökliniken. Snittem ligger på insidan av näsan, sänkt på näsryggen.


Näsplastik mar 2014 - Lidingökliniken - Lidingö Igor Niechajev - linas.op

2014-03-20

Min första konsultation var på Nackakliniken när jag var 17 år, jag kände mig jätte nöjd med mitt val av klinik och kirurg. Hade dock inte fått ihop pengarna än så jag fick vänta med att boka tid. Under den perioden då jag försökte spara ihop, så satt jag ganska ofta och läste om massa kliniker, och allt dåligt som stod på nätet om Nackakliniken, men jag brydde mig inte särskilt mycket om det då jag kände mig så säker på mitt val jag hade gjort.

Annons
Annons
Annons

Welcome!

It looks like you're using an ad blocker. That's okay. Who doesn't?

But without advertising-income, we can't keep making this site awesome.

I understand, I have disabled my ad blocker. Let me in!