Annons

Igor Niechajev


Jag har nu varit på konsultation för näsplastik hos Igor Niechajev på Lidingökliniken och Richard Rylander på Conturkliniken. Båda gav mig ett bra intryck, men Igors bilder blev finare än Richards. Bilderna är ju ingen garanti, men då det skiljer så pass mycket i pris mellan klinikerna känns det rimligt att köra på Igor. Jag frågade även Richard, som jobbat på Lidingökliniken tidigare, vad hans åsikt var om Igor.Näsplastik dec 2018 - Lidingökliniken - Lidingö Igor Niechajev - Dorothea

2018-12-20

Hej jag tänkte prata om min näsplastik som utfördes den 20/12-2018 och vill dela med mig av mina upplevelser. För det första eftersom att innan jag opererade mig ville jag läsa om andra och också för jag vill skriva av mig. Jag hade konsultation 2/10-2018. Dom hade inte så mycket tider och tog den första tiden även om den inte riktigt passade mig men ville inte vänta. Själva kliniken ligger i en byggnad och man öppnar dörren som att det är en lägenhet. Man plingar på nere i porten och dem öppnar uppifrån.

Bild för Blommans
Blommans


Övriga taggar: 


Är det någon här som opat sig av dr Igor Niechajev?
Vill veta allt vad ni tycker om honom och ifall ni skulle rekommendera han, om ni är nöjda osv osv?Mer information: 

Planerar göra en stor Näsplastik, få se vad som går att få till.

-Var dit, återvänder inte. Han lyssnade inte alls på vad jag ville. Jag fick inte ens visa bilder på hur jag tänkt mig och när jag sa att jag inte gillade en sån tipp sa han "Dehär blir bra" och skrev ut mina bilder och sen blev jag utskickad.


Mer information: 

Total näsplastik utförd under lokalbedövning. Reducering av brosk runt nästipp och reducering av synlig septum. Knöl bortslipad, snett näsben uträtat och deformerade näsmusslor åtgärdade. ca 2 h operationstid. Nöjd med min upplevelse på kliniken och operationen gick väldigt bra.


Mer information: 

Näsoperation utförd av dr Igor på lidingökliniken. Snittem ligger på insidan av näsan, sänkt på näsryggen.


Annons
Annons
Annons