Annons

Ivan Letterfors


Hej.
Jag har hittat Plastikakademin, Göteborgs Plastikkirurgiska Center, Kosmetisk Kirurgi och Citylaser som de kliniker jag kan tänka mig operera hos. Jag vill förminska de inre blygdläpparna genom att skära ut en tårtbit och sen även ta bort hud på klitoriskappan. Det ska visst finnas en teknik som gör båda sakerna i ett snitt.

Vilka är ni som gjort samma ingrepp och på någon av de kliniker jag funderar på! Jag jag velat göra operationen i snart 20 år så snälla hjälp mig komma till skott!
Jag tänkte att ni kanske kan komma med några bra råd. Jag ska göra en bröstförstoring, har knappt några bröst nu och är på jakt efter ett naturligt resultat. Jag provade ut 450cc idag på konsultationer och trodde att det skulle vara enormt men när jag provade de under ett linne så bar det knappt någon skillnad från min supervadderade bh som jag använder nu. Precis det resultatet jag är ute efter med andra ord. Men när jag tittar på andras bilder så ser 450cc enormt ut, vad säger ni som har den storleken? jag vill verkligen inte ha enorma bröst.
Hej på er :)
Hoppas nån som redan gjort uttag av implantat/explantation läser detta och kan peppa mig lite!
Jag gjorde för 5 dagar sen ett implantatbyte från 500cc till 700cc. Jag ser ärligt talat INGEN skillnad :( tar det tid för huden att töjas så dom kommer bli större eller hur tror ni? Erfarenheter?
Har en bild i mitt silvergalleri. Där ser man även att jag har som ett ''veck'' inåt på mitt högra bröst. Min kirurg säger att jag ska massera kraftigt utifrån och in mot vecket. Har ni några erfarenheter där med om det kan försvinna eller inte?
Jag tror jag kommer få korrigera...
Hej
Jag har inte varit aktiv på några år men tänkte skriva att jag snart ska genomgå en omoperation (2018-01-22) hos Ivan Letterfors. Den mest fantastiska läkaren jag vet som utan att jag bett om det eller nämnt en omoperation själv föreslog det.
Längtar till januariAnnons
Annons

POF-feedback