Annons

Ivan Letterfors

Mer information: 

Då jag har rippling och implantaten sjunkit för mycket, så vill jag med denna op få upp implantaten högre så ja får mer över brösten, kunna få klyfta och få bort ripplingen.


Mer information: 

Gjorde min konsultation 13 juni 2018, där jag blev informerad om operationen samt testa implantat och mäta och fota brösten.
När jag blev godkänd valde jag tid 6 september 2018.Det finns ju några här som opererat sig på Kkab i Jönköping.
Jag lutar mot Ivan Letterfors, den andra kirurgen Gia tror jag han heter, han vet jag inte så mycket om faktiskt.
Kommer göra ett lyft antigen med eller utan implantat. Någon här som gjort det hos Ivan? :)
Jag har sett att arbete och han gör verkligen jätte snygga bröst!
Har också läst att han brukar vilja göra lyft först, sen implantat efter några månader. Varför gör man så? Är det pga läkeprocessen?Bröstförstoring jun 2018 - KKAB - Kosmetisk Kirurgi AB - Jönköping Ivan Letterfors - Nick

2018-06-14

Jag hade veckorna innan varit nervös, nästintill hispig inför operationen. Dagen innan lyckades jag dock lugna mig lite och sov ok under natten. Vaknade vid 5 och gick upp och duschade sista gången med Descutan. Min svärmor skulle hämta upp mig kl 7 och jag skulle vara på kliniken. 7.30 så att jag kunde opereras först. Jag var nervös i bilen men försökte att tänka på allt det positiva. Kom in på KKAB där en supersnäll sköterska som heter Kristina visade mig till min säng och gav mig en t-shirt samt morgonrock.


Jag har äntligen min bröstförstoring inbokad om 11 dagar. I helgen hittade jag riktigt stora svullna lymfkörtlar i ljumsken och började googla vilket jag inte skulle gjort. Nu är jag orolig att jag har fått lymfom eller någon infektion trots att jag känner mig helt frisk. Bör jag vara orolig eller är det bara att köra på med operationen?Mer information: 

Nu har jag varit på min sista konsultation innan op om 2 veckor. Fick träffa Ivan som är helt fantastisk och vi bestämde 450cc HP släta. Han skulle även
lägga fickorna för ett så naturligt resultat som möjligtHej.
Jag har hittat Plastikakademin, Göteborgs Plastikkirurgiska Center, Kosmetisk Kirurgi och Citylaser som de kliniker jag kan tänka mig operera hos. Jag vill förminska de inre blygdläpparna genom att skära ut en tårtbit och sen även ta bort hud på klitoriskappan. Det ska visst finnas en teknik som gör båda sakerna i ett snitt.

Vilka är ni som gjort samma ingrepp och på någon av de kliniker jag funderar på! Jag jag velat göra operationen i snart 20 år så snälla hjälp mig komma till skott!
Jag tänkte att ni kanske kan komma med några bra råd. Jag ska göra en bröstförstoring, har knappt några bröst nu och är på jakt efter ett naturligt resultat. Jag provade ut 450cc idag på konsultationer och trodde att det skulle vara enormt men när jag provade de under ett linne så bar det knappt någon skillnad från min supervadderade bh som jag använder nu. Precis det resultatet jag är ute efter med andra ord. Men när jag tittar på andras bilder så ser 450cc enormt ut, vad säger ni som har den storleken? jag vill verkligen inte ha enorma bröst.Annons
Annons

POF-feedback