Annons

Ivan Letterfors


Hej jag vet inte om jag överdriver eller om det här faktiskt är väldigt konstigt och oprofessionellt. Iallafall jag var på konsultations hos Gia Pham på KKB endast för att jag ville gå på konsultation hos en kirurg och inte hos en sköterska och Ivan hade operationstider före han hade konsultation tider. Klickade inte alls med Gia förövrigt och han kunde inte alls svara på de frågor jag hade på ett bra sätt kändes nästan som att han la ner sina personliga åsikter i hur jag ville att mina bröst skulle se ut.Mer information: 

Byte av implantat från 550 hp till någonstans mellan 300-350 runda EJ hp.


Mer information: 

De Gia Pham gjorde operationen men han fanns inte med att välja.


Mer information: 

Har inte någon gång under mina 40 levnadsår kunnat ha byxor med en kort tröja, skjorta eller blus. Jag har alltid behövt ha långa tunikor, klänningar eller kjol för att inte visa venusberget. Har sett ut som en kille där nere. Äntligen ska detta nu fettsugas och ordnas till. Passar även på att ge magen en omgång genom en stor bukplastik.Hej på er alla!

Jag är ny här och tycker det är fantastiskt att ett sånt här forum finns för alla oss vetgiriga och nervösa själar som ska genomgå operationer av olika slag.

jag själv ska i december 2020 göra en stor bukplastik samt fettsuga venusberget hos doktor Ivan på Kosmetisk kirurgi i Jönköping. Har opererat mig hos honom förut och vart jätte nöjd.

Är det någon mer som gjort samma ingrepp? Hur mådde ni efteråt? Hur länge hade ni gördel?Annons
Annons
Annons