Annons

Jenny Cajander

Mer information: 

Bröstförstoring, mentor runda implantat, 300cc high profile, bakom muskeln.Hej!
Jag har varit på konsultation gällande näsplastik hos Jenny Cajander efter att min kompis rekommenderat henne till mig. Jag har dock ej ännu bokat operationstid då det fortfarande inte känns 100% bra. När jag söker vad andra har för upplevelse med henne hittar jag väldigt lite och nästan enbart för andra typer av operationer så som bröstförstoring. Därför undrar jag om någon av er hade kunnat dela med era erfarenheter med henne gällande näsplastik? Undrar också om ni tycker jag borde tänka om mitt val av kirurg då hon inte verkar vara specialiserad inom just näsplastik?
Hej!

Jag planerar att göra en bröstförstoring och vill gärna se om det finns en bra klinik och läkare här i Umeå. Annars får jag vidga mina vyer och eventuellt åka till Stockholm för att opereras.
Hej!

Jag ska göra en stor bukplastik på torsdag i Umeå på aleris med kirurg Jenny Cajander.

Jag är sjukt nervös och känner att jag verkligen behöver pepp nu. Inte blev det bättre av att min mamma ringde och var smått hysterisk och försökte övertala mig att inte göra operationen. Självklart lyfte hon fram de argument jag minst av allt vill höra. "Du har ju tre barn" "det är ytligt" "tänk om ngt händer osv".
Jag vet att hon stöttar mig och bara är orolig men jag blir ändå deppad och ännu mer nervös.Annons
Annons

POF-feedback