Annons

Jonas Röjdmark

Mer information: 

Min andra konsultation på Akademikliniken. Fick ett bra intryck av kliniken på min förra konsultation, men kände inte att jag fick svar på mina frågor av den kirurgen (Paolo Montemurro), så nu testade jag med Jonas Röjdmark istället. Han var väldigt trevlig och rak, kände att vi pratade samma språk. Han tog bild framifrån och i profil och redigerade sedan på datorn hur min näsa skulle kunna se ut efter en operation. Fick sedan med bilderna hem. Var väldigt nöjd med konsultationen så bokade operation strax därefter.


Bild för hannapiggy96
hannapiggy96Igår tog jag bort gipset från näsoperationen och precis som många andra fick jag en chock, kände inte igen mig själv och näsan såg så konstig ut. Såg ut som en ”avatar” näsa precis som många andra har upplevt, alltså väldigt svullen mellan ögonbrynen och sidorna av näsan. Näsryggen ser lång ut och tippen är svullen.Näsplastik jun 2019 - Akademikliniken - Stockholm Jonas Röjdmark - hannapiggy96

2019-06-03

Hej!
Jag opererade min näsa igår hos Jonas Röjdmark på Akademikliniken i Stockholm. Innan dagen D var här så letade jag efter olika operationsberättelser för att få en inblick hur den närmsta tiden kommer vara, och därför tänker jag skriva här dag för dag hur jag mår för jag vet hur uppskattat det är! Feel free att fråga precis vad som helst!

Bild för hannapiggy96
hannapiggy96Jag opererade min näsa igår hos Jonas Röjdmark på Akademikliniken i Stockholm. Innan dagen D var här så letade jag efter olika operationsberättelser för att få en inblick hur den närmsta tiden kommer vara, och därför tänker jag skriva här dag för dag hur jag mår för jag vet hur uppskattat det är!Bukplastik - full - stor feb 2019 - Akademikliniken - Stockholm Jonas Röjdmark - Sus1972

2019-02-26

Snart ett dygn efter operationen och mår rätt bra.

Jag bestämde mig för ca sju år sedan gatt göra en bukplastik eftersom min mage var en stor degklump med överhäng av hud efter tre graviditeter och stora viktföräbdringar under hela mitt liv men det har inte blivit av att boka innan.

Annons
Annons
Annons