Annons

Per Hedén

Mer information: 

Fetttransplantation till ansiktet. Fettsugning knän.
Näsplastik korrigering ärr.


Mer information: 

340 cc bakom muskeln, diatermi på vårtgårdarna, fettransplantation från olika delar av kroppen för att fylla ut brösten och ge dem en rundare form.



Hejsan! Någon mer som har varit hos Per Hedén på en konsultation? Jag var hos honom och fick det intryck att han var väldigt kall av sig och det kändes inte rätt? men sen så vet jag också att han tydligen ska vara en utav de bästa på näsplastik i sverige? Finns inte så mycket att läsa på om honom eller recensioner så om ni har någon erfarenhet så dea gärna me er!




Anmälde mig för en studie på AK Stockholm gällande implantatet B-lite som jag blev antagen till. Några dagar senare fick jag förslaget att jag troligen skulle passa bättre för en annan studie av Motiva Ergonomix Oval implantat. Om jag har uppfattat det hela rätt så är Motiva en studie på själva placeringen av implantatet i bröstet.
När jag har pratat med Akademikliniken på telefon så verkar slutresultatet av Motiva studien passa mina önskemål bättre, men det som gör mig lite nervös är att det är en rykande färsk ny metod.



Mer information: 

Anmälde mig för en studie av B-lite implantat men läkaren tror att jag lämpar bättre för Motiva Ergonomix Ova studie. Återstår att se efter konsultationen. Har nu varit på konsultation och beslutade mig för Motiva ergomix oval, dvs att vara med i en studie på ny teknik hur man lägger in implantatet. Upplevde på scanningen att resultatet ser mer naturligt ut


Annons
Annons
Annons