Annons

Said Saidian

Mer information: 

Samma dag som uttaget sv mina implantat bokade vi en operation för fat grasping - bröstförstoring med eget fett. Detta ska vara bra dels för att få upp lite naturlig volym men även positivt inför framtida insättning av implantat.Hej tjejer!
Ska äntligen göra en bröstförstoring snart och valde inplantaten Sebbin. Har ni någon kunskap om dessa implantat? Har ni använt dom? Vad vet man om dom? Läste mycket om att de är en av de säkraste inplamtaten och att de har funnits i marknaden i mer än 30 år. Vad vet ni om dom? Skriv gärna om ni vet något! :)Mer information: 

Sebbin, round, high profile, 645cc.


Mer information: 

Bröstförstoring 700cc Allergan planerad.


Mer information: 

Byte från Allergan 560cc extra high profile till Allergan 800cc extra high profile.Hej!
Jag har varit på konsultation hos både Proforma och Akademikliniken. Vi har kommit fram till att 615cc med full projection,slät yta och runda implantat är rätt val för mig.

Nu står jag dock emellan att välja mellan klinikerna. De kostar båda 44.000 kr exk kapselförsäkring. Men Akademikliniken erbjuder B.Lite implantat som är 30% lättare. De vore bra för mig då implantaten väger så mycket och jag har tunn hud. De kostar dock 15.000 kr mer än Allergan.Mer information: 

Var på konsultation hos Said och det kändes jätte bra. Han gav en seriöst och tryggt intryck. Rekomenderat från hans sida var 600 CC Allergan HP. Storlek och implantat på grund av att slippa bröstlyft då jag har visst häng.


Annons
Annons

POF-feedback