Annons

Said Saidian


Hej tjejer!
Vad tror ni? Kan det ordna till sig med tiden eller behövs korr? Mitt högra bröst sitter högre upp och jag är orolig att implantatet har fastnat. Sen sitter det mer mot armhålan än det vänstra. När jag ligger på rygg blir det högra alldeles platt mot nedre delen av klyftan... Kolla in min senaste bild så förstår ni vad jag menar. Ska kontakta kirurgen imorgon.



Bröstförstoring aug 2018 - Proforma Clinic - Stockholm Said Saidian - caroline90

2018-08-27

Hej allihop!

Efter att ha lusläst både det ena och andra här på forumet kring bröstoperationer så var det äntligen min tur. Och jag vill säga det att jag är så oerhört tacksam över allt ni skrivit både i trådar såsom operationsberättelser. Det är även därför jag känner att jag vill delge min historia. För att kunna hjälpa, bistå och underlätta för en annan som känner sig lika oerfaren som jag kände. Så fint att vi alla gör det här och att POF finns till. Magiskt!

Nåväl, nu ska ni få höra hur jag upplevde min operation från början till slut.


Hej tjejer! Nu har jag äntligen ett par bröst:-) opererades idag kl 14:30 på proforma. Jag har en fråga om smärtan. Vet att det är individuellt men... Ni som opererat er och hade ont, när kom er smärta? Jag har lite ont och det spänner i mitt vänstra bröst men det är fullt hanterbart. Det jag undrar över är om det blev mycket värre för er senare eller om ni fick riktigt ont från början eller bara någon timme efteråt?

Vet som sagt att det är olika men är intresserad ändå ;-)




Mitt utgångsläge: Urammad b-kupa som förlorat volym särskilt upptill, hänger endast lite. Jag velar mellan Said och Örjan. Då jag också har stora vårtgårdar vill jag förminska dem.

Said vill genomföra operationen precis som jag vill ha det, han säger att mina bröst kommer lyftas lite av implantat + vårtgårdsförminskning. Men Örjan säger nej till detta och säger att resultatet inte blir bra med enbart runt bröstvårtan. Örjan vill göra ankarlyft.

Jag vill helst slippa ett ärr från bröstvårtan nedåt som ett ankarärr blir.



Bild för Boliboli
Boliboli


Övriga taggar: 


Hej tjejer!
Jag ska på konsultation hos Dr Said Saidian 21/6 på proforma clinic i sthlm. Jag har verkligen fastnat för motivas implantat men kan inte se att någon här har opererats av honom med motiva. Vet någon om han även lägger in Motiva? Tänkte om någon varit på konsultation med honom och om någon ställt frågan eller blivit erbjuden att lägga in Motiva?



Mer information: 

Motiva round full silksurface plus 550cc delvis bakom muskeln.


Mer information: 

Samma dag som uttaget av mina implantat bokade vi en operation för fat grafting - bröstförstoring med eget fett. Detta ska vara bra dels för att få upp lite naturlig volym men även positivt inför framtida insättning av implantat.



Hej tjejer!
Ska äntligen göra en bröstförstoring snart och valde inplantaten Sebbin. Har ni någon kunskap om dessa implantat? Har ni använt dom? Vad vet man om dom? Läste mycket om att de är en av de säkraste inplamtaten och att de har funnits i marknaden i mer än 30 år. Vad vet ni om dom? Skriv gärna om ni vet något! :)



Mer information: 

Sebbin, round, high profile, 645cc.


Annons
Annons

POF-feedback