Annons

Tor Svensjö

Mer information: 

Ett år efter min bröstförstoring var det dags för mitt bröstlyft. Anledningen till bröstlyftet var att jag i mig själv hade så mycket häng när jag förstorade brösten att det blev så kallade dubbelbröst när jag spände bröstmusklerna.
Då Österlenkirurgin tidigare hade meddelat att de inte höll på med sådana operationer längre och att Tor Svensjö hade bytt till Plastikkirurgi Hässleholm så vände jag mig dit. Bokningen och konsultationen gick smidigt eftersom jag visste vad jag skulle göra.
Hela operationen som utfördes lille julafton fick också väldigt snabbt och smärtfritt och det var inte mycket skillnad på operationsdelen från första operationen förutom att jag hade MYCKET mindre ont. Räckte med på Alvedon efter operationen och under läkningen.
Tejpade mina bröst för att få så fina ärr som möjligt och gjorde det i 6 månader. Hade dock lite småproblem med sår som blev lite infekterade under läkningen som lämnade lite ärr. Trots tejpningen så blev mina ärr mycket bredare och fulare än vad jag planerat så nu använder jag ärrkräm varje dag för att göra dem mer tydliga. Man får ha lite tålamod med detta och det är ju trots allt bara 8 månader sen operationen så jag ger inte upp. Är verkligen nöjd med storleken och formen nu och kan ju verkligen säga att livet har förändrats efter en sådan här sak, till det bättre givetvis!


Mer information: 

Konsultation inför byte av koksaltsimplantat 250cc till mentor geléhallon runda HP 450cc


Annons
Annons

POF-feedback