Annons

Om-POF

Välkommen till PlastikOperationsForum som även brukar kallas POF.
POF är Sveriges största forum/community inom plastikkirurgi med tusentals aktiva medlemmar. Vi har inget eget ekonomiskt intresse av medlemmarnas val kring sina ev ingrepp. 

​Om man är eller vill bli medlem på POF rekommenderar vi att man håller sig anonym på alla sätt i sitt agerande på POF, och att man noggrant läser igenom POF's regler, vilka man godkänner när registrerar sig som medlem på POF.

Historik
POF lanserades våren 2010 av två privatpersoner (Marina och dåvarande Admin), då det fanns ett tydligt behov av ett neutralt forum inom området. Marina har bakom sig en ca femton år lång operationshistoria som präglats av komplikationer och åtgärder. Hade hon haft tillgång till ett forum som POF före sitt första ingrepp, hade det förmodligen inte fått så omfattande konsekvenser. Med denna erfarenhet har Marinas drivkraft bl a varit att ge andra möjligheten att undvika samma ”resa”. Genom POF har man möjlighet att få och dela med sig av kunskap och erfarenheter inom området estetiska plastikoperationer och andra skönhetsingrepp/-behandlingar.

Vår ursprunglige Admin kände efter åtta år att han ville ha mer tid för andra saker i livet och en ny, engagerad Admin tog över. POF drivs alltså sedan våren 2018 av en ny Admin men samma Marina som vid starten. Vi samarbetar givetvis, men Admin är huvudansvarig för utvecklingen av POF, medan Marina har ansvaret för medlemsservice och moderering.
Har man frågor eller förslag på förbättringar, går det bra att skicka PM (Privat Meddelande) till oss, precis som till andra medlemmar.
Det går också bra att maila till admin[at]plastikoperationsforum.se och marina[at]plastikoperationsforum.se.

 


 

Annons
Annons
Annons