Annons
1 post / 0 new
#1 2019, May 4 - 12:52
Marina
Marina's picture
Offline
Last seen: 1 day 11 hours ago
Moderator
Joined: 2010-04-14 19:00

Problem vid registering av nytt konto med outlook-mailadress

Vi har fått ett tekniskt problem p g a vårt webhotell. De har på något sätt börjat spärra adresser från Outlook (hotmail, live, outlook...) , vilket innebär vissa inte får sina verifieringsmail för att aktivera sitt nyregistrerade konto. Vi har precis lyckats identifiera problemet, och vi ska försöka få till en lösning med dem snarast.

Under tiden, ni som inte fått ett verifieringsmail inom rimlig tid (kolla även spamfilter/skräppost), maila mig från den mailadress som ni använt för att registrera kontot och ange även namnet på er skapade profil, så ska jag hjälpa er manuellt att aktivera kontot.

marina-snabela-plastikoperationsforum-punkt-se (jag skriver om det lite, så inga spambots hittar min mail och spammar ner mig). Men ni förstår nog hur ni ska skriva min mailadress.
 

Moderator, medlemsansvarig och delägare i POF.
50 år, 164 cm, 66 kg
Ca femton års trasslig brösthistorik som finns beskriven i min profil, som ligger till grund för mitt engagemang i POF.
Missa inte att det är ett nytt POF på gång och att POF behöver ha en aktuell mailadress till er för att ni ska kunna logga in när det är dags (ca senhösten 2023, är prel.planen)! Dubbelkolla gärna i er profil, så att ni verkligen får mail till den adress ni har registrerat.

Annons
Annons
Annons
Annons