Annons

Bröst

Bild för Matutta
MatuttaHej!
Nu har det gått en vecka sedan jag opades och jag mår sämre och sämre för varje dag som går. Jag drömmer mardrömmar på nätterna de korta stunder jag faktiskt får sova. Sover oerhört dåligt (hatar att ligga på rygg och tankarna snurrar runt konstant). Har börjat isolera mig själv också och ingen lust att umgås med någon trots att jag fasar över att vara ensam.
Tycker att känslan i mina bröst är fruktansvärd just nu och tänker bara att det är ett gift jag har stoppat in, något som är onaturligt och inte ska vara där.
Imorgon 07.30 ligger jag förhoppningsvis på operationsbordet.... Ska göra lyft och förstoring på hermelinen i Luleå!
Jag är sååå nervös och har ångest och vet inte riktigt vad jag ska göra... Är alla så här nervösa? Jag blev så nervös innan jag åkte hemifrån (25mil från Luleå) att jag bara lade ner hälften av det jag skulle ha med mig.. Och det upptäckte jag nyss på hotellet, EFTER att ha gått på stan i två timmar.. Nåja kanske det är ok att gå dit i pyjamaströja och leggings? :)
Hur gjorde ni för att "lugna ner" er själva?Bild för Albertina72
Albertina72Den 4/11 opererade jag min överarmar från överskottshud. Nästa operation får jag göra tidigast i mars nästa år. Eftersom jag vill operera både tuttarna med ankarlyft samt ta bort hud från magen (stor bukplastik) så undrar jag om ni har tips på vilken jag helst ska välja? Jag kommer att åka utomlands i maj och vill vara i rätt ok form då.
Vilken återhämtar man sig från snabbast?Bild för Madde82
Madde82Hej!
Jag opererade mig den 15/11 på plastikakademin i Linköping.
5 dagar efter operationen så började det hugga massor i V bröst jag kände även att det började svullna upp, försökte ringa jourtelefon men inget svar. Gick och la mig, dagen efter var huggen borta men bröstet var svullet. Tänkte att jag väntar till dagen efter då jag skulle på efterkontroll.
Blev då helt förskräckt över hur det såg ut, V bröstet var mycket större och bröstvårtan buktade ut. Sköterskan sa att det var svullet men skulle lägga sig. (Detta var i fredags)Bild för Ariadna
AriadnaJag planerar att genomföra min bröstförstoring i början av nästa år. Nu undrar jag hur ni andra gjort vid sjukskrivning efter operationen när det gäller att berätta orsak till arbetsgivare och kollegor. Har länge har ni varit sjukskrivna? Jag vill så långt det går hålla operationen privat och helst vill jag inte ens dela med mig till arbetsgivaren men det är man kanske tvungen till då information kommer med läkarintyget? Är det någon annan som velat hålla det privat och vet med sig att den har väldigt nyfikna kollegor som ställer massa frågor om man skulle behöva vara hemma ca 2 veckor?
Hej allihopa! Jag funderar på en bröstförstoring och ville höra om någon av er har någon erfarenhet om Blekinge Plastikkirurgi i Karlshamn?
Jag opererade mej för exakt 2 månader sedan och det läker fint och jag är mycket nöjd, det är bara det att jag tycker de är fortfarande väldigt hårda! Hur länge tar det innan de blir mjuka? OM dom blir mjuka överhuvudtaget!Bild för somebodyloveame
somebodyloveame


Övriga taggar: 


Hej! Jag har bokat konsultation och operationstid på Proforma för att göra en förstoring och ett lyft av Örjan Gribbe.

Det är mitt första ingrepp och undrar nu om ni därute som gjort liknande kan överösa mig med nödvändiga "bra att veta" med just detta.

Vilket lyft det blir vet jag inte förrän den 11/10 men bomba mig gärna med era erfarenheter. Jag har 75D nu och vill ha snygga men ändå lite diskreta bröst.
Hej
Någon som vill dela med sig 425 runda motiva full?
Funderade mellan 380 demi ergonomisk, men hörde från läkaren att de kan ge små veck vid otur. Och de blir lite mer tillplattad .
Sedan vill jag ha lite mer studsigare upp till, så det blev då 400 full och valde runda pga slippa små eventuella veck. Men landade på 425 då det tydligen inte är någon skillnad på 400 och 425. Lite mer utfyllnad mjukare rundning.
Är runda Motiva väldigt stor skillnad väl på plats ?
Hej!

Jag gjorde en bröstförstoring i april 2018. Tyvärr så blev mina kapslar för lösa viket har gjort att implantaten har åkt för långt ner och bröstvårtorna sitter nu högt uppe på brösten. Jag vantrivs ...

Besvären som jag nu har:
- Får ont/obehag vid lättare träning, typ jogga eller stå på crosstrainern
- Bröstvårtorna smiter gärna ur bh/bikini
- Trycker ner över magmusklerna då jag inte har en stark bh på mig, som tvingar fram valkar som inte borde finnas = obekvämt
- Estetiskt fultAnnons
Annons
Annons