Annons

Full profil


Ni som har full profil. Känner ni att ni kan gå utan bh utan att brösten blir för tunga eller hängiga? Beror ju självklart på vilken storlek man har. Men vad upplever ni?

Jag ska eventuellt lägga in 425 cc hög profil eller 340 cc demi. Båda ergonomix. Jag e liten från början och vill bara att om nya brösten ska sitta på plats.
Hej allihopa!
Jag har ääääntligen gjort min första (förhoppningsvis ända) konsultation idag! Wohoo vad stolt jag är över mig själv att jag tagit steget.
Efter flera år av att jag mått dåligt av mina bröst så har jag bokat in en tid för op i slutet av januari. Men jag kan knappast vara den ända som blev förvirrad över att välja vilka tuttar jag ska ha haha.
Får panik mina bröst känns bara så förstora min fråga är när släpper svullnaden och har någon gjort 510cc ergonmix motiva runda och hur ser det ut efter tre månader Elker efter ett par månader mina är 9dagar gamla hjälp snälla !
Har nu bokat in min op! Äntligen! Väldigt förväntansfull och vill nu att tiden bara ska springa iväg och att oktober ska komma fort, fort, FORT! (Även om jag gillar sommaren också värmen vi har också) ;)

Tänkte att vi kanske är fler som ska opereras samtidigt och här i den här tråden kunde samlas och dela våra tankar, funderingar, osv inför op och även efter.

Jag har min op inbokad på Nordiska Kliniken hos Patrik Höijer den 22 oktober 2018.
Kommer lägga in 500cc i båda brösten. Motiva Round Full.

Hur ser det ut för er?
Hej tjejer.

Jag vill ha en samlad tråd med ni som ska göra eller har gjort stora bröst!
Tycker de flesta av majoriteten här inne lägger in 'naturligt' så hade varit kul med fler som kommer ha stora!

Jag har ca 550cc egna, jag ska lyfta dem och lägga in 625cc (bakom)
Så det blir över 1000cc+ sammanlagt.

Jag är mest orolig för DB och att dem kommer vara ivägen?

Är inte orolig att det blir för stort då jag är av den bredare modellen och 168 cm lång.

Vart hittar man snygga bh i storlek H-K?
Förutom asos, hunkemöller och mymuse
Hej!
Jag ska göra min op hos Patrik Höijer på Nordiska Kliniken. Vid konsultationen kom vi fram till att axillärt snitt kommer att bli bäst på mig.
Patrik sa att jag kommer att ha en (ganska obekväm) bygel-BH som jag kommer att behöva ha på mig i 6 månader både dag och natt.

Han har inte nämnt något om bröstband, men när jag läser på lite så verkar det som att man ska ha det ifall man går via armhålan. Stämmer det? Och om så är fallet, hur länge brukar man behöva ha bröstband på sig?
Under min konsultation kom jag och Mattias på NK ganska snabbt fram till att det var naturliga bröst vi skulle titta närmare på. Jag valde då motiva ergonomix 320-360cc (pga osymmetriska bröst) i demi profil. Men jag hört att många upplever demi som mer hängiga, och en del säger att de är toppen. Så det börjar nu snurra lite i huvudet om man ska ta demi eller om man ska överväga att välja full profil.
Har tyckt mig märka ett litet ökat intresse här på forumet för att lägga implantatet framför bröstmuskeln - vilket inte är så vanligt idag. Kände mig nästan som "käringen mot strömmen" med detta val! wink Delar därför med mig av bilder på mina framförplacerade boobisar på min sida, om det kan vara av intresse att se ett exempel på resultat av denna placering. Är ju dock inte "färdigbakade" och tejpade runt bröstvårtorna fortfarande såklart.Annons
Annons
Annons