Annons

Praktiska tips


Hej! Är nyopererad och söker alla bra tips för eftervård. Till exempel bra mat, vad som är bättre att äta, mindre bra att äta och så.

Vill ha så bra läkning som möjligt.

Hur gjorde ni med morfintabletterna? Lite rädd för att ta de. Smärtan börjar bli lite värre och har sagt till sambon att han kan gå till jobbet imorgon. Blir svårare och svårare att sätta sig upp. Men får bra när jag väl går omkring - vilket jag vet är bra :)

Tack på förhand!!Vijola97's picture
Vijola97Hej!
Jag ska göra en BBL på nordiska kliniken om 1v och 1 dag och börjar bli riktigt nervös nu.. dels för jag inte riktigt hittat någon som kan ge mig sånna riktiga guldvärda tips som underlättar efter operationen!

Jag vill veta allt! Finns det några speciella sittkuddar, kompresser, tejp/plåster, madrasskydd, bindor/ sårtvätt osv osv som har underlättat eran tid efter operationen?

Och jag behöver riktiga sånna heart to heart tips angående ”pinsamma” situationer, typ ”hur går man på toaletten om man har en gördel på sig 24h om dygnet” :))
Ska opereras om 2 veckor och förbereder så mycket jag kan. Är lite av ett kontrollfreak...?

Vilka är dina bästa tips?
Alltså sådana råd som man inte får från kliniken...
Tips gällande duschning, toabesök och sovställning?

Jag ska göra halslyft, bröstlyft (utan inplantat) och fettsugning.

Några råd jag redan fått är:
Hittade denna storlekstabell för Motiva och tänker att det kan hjälpa någon i sitt val. Den visar utifrån basbredd av bröst, mini/demi/full projektion och hur många cm put det ger.

https://www.drglicksman.com/breast-surgery/breast-implant-clinical-trial/#_
Har nu bokat in min op! Äntligen! Väldigt förväntansfull och vill nu att tiden bara ska springa iväg och att oktober ska komma fort, fort, FORT! (Även om jag gillar sommaren också värmen vi har också) ;)

Tänkte att vi kanske är fler som ska opereras samtidigt och här i den här tråden kunde samlas och dela våra tankar, funderingar, osv inför op och även efter.

Jag har min op inbokad på Nordiska Kliniken hos Patrik Höijer den 22 oktober 2018.
Kommer lägga in 500cc i båda brösten. Motiva Round Full.

Hur ser det ut för er?Annons
Annons
Annons