Annons

Proforma Clinic - Stockholm

Kontakt: 

Telefon: 08 33 33 55

E-post: info@proformaclinic.se

Besöksadress: PROFORMACLINIC, Rosenlundsgatan 29 A 1tr, 118 63 Stockholm

Pendeltåg: hållplats Södra Station, uppgång Rosenlundsgatan- gå till vänster två kvarter. Kliniken ligger i den långa tegelbyggnaden. Entré från gården.

Tunnelbana: hållplats Mariatorget, uppgång Torkel Knutssonsgatan

Buss: 4 och 74. Hållplats Södra station.

Behandlingstyper: 
Plastikkirurgi
Proforma Clinic
Operationer
Konsultationer
Behandlingar
Eftervård
0
Inga röster än

Du kommer att märka att hög service och kvalitet i toppklass inte behöver kosta en förmögenhet. Hos oss är du alltid det viktigaste. Vi har tidigt identifierat att kvalitet, service, förtroende och trygghet är de fyra viktigaste hörnstenarna i kommunikationen med våra kunder.

På ProForma Clinic är samtliga kirurger, specialister inom plastikkirurgi med forskningsbakgrund och våra läkare och kirurger används ofta som lärare inom sina respektive specialistkompetenser.

På ProForma Clinic fokuserar vi på dig. Därför försöker vi alltid vara lyhörda inför just dina önskemål. Varje människa är unik: Dina behov och önskemål såväl som dina förutsättningar och möjligheter. Därför är det av största vikt att du alltid känner dig trygg och kommunicerar med oss när det gäller dina tankar och funderingar.

På ProForma Clinic är just du vår största tillgång. 

 

 


Vi använder Mentor implantat

Proforma Clinic använder Mentor implantat vid bröstförstoringar. 
Priset för en bröstförstoring med Mentor implantat är 34 000 kr.

I priset ingår reskostnader, max. 2000 kr, narkos, övernattning och implantat samt återbesök.


ProForma Clinic är till för dig som patient. Vi arbetar med förstklassig utrustning och håller alltid högsta nivå på säkerhet och service. Vi arbetar med dom bästa materialen, vedertagna och säkra metoder samt ligger alltid i framkant vad gäller forskning och utveckling.

Som kund hos ProForma Clinic blir du automatiskt medlem i vårt exklusiva sällskap.

Som medlem kommer du löpande att beredas möjlighet att deltaga i temakvällar, demonstrationer av produkter samt åtnjuta specialerbjudanden på utvalda kvalitativa produkter och tjänster.

Du blir som trogen kund löpande erbjuden att göra behandlingar till rabatterade priser. Men du kommer också att erbjudas möjlighet att tillsammans med oss, testa och utvärdera produkter från utvalda leverantörer och tillverkare.

Det är dina åsikter som driver utvecklingen framåt.

Vi på ProForma Clinic välkomnar dig som medlem i vårt sällskap och hoppas att du kommer att trivas med alla överraskningar som framtiden kommer att erbjuda.


 
field_vote: 
4.474455
Medelvärde: 4.5 (137 röster)
E-post: 
info@proformaclinic.se
Logga: 
Huvudbild: 
Adress: 
Proforma Clinic
Rosenlundsgatan 29A
118 63 Stockholm
Sverige
Annons
Annons

POF-feedback