Annons

Plastikkirurgen - Stockholm

Näsplastik, Ögonlocksplastik feb 2021 - Plastikkirurgen - Stockholm [node:field_opstory_lakare_terapeut] - Carl B

2021-02-02

Utförde näsplastik och ögonlocksplastik hos plastikkirurg Leif Gylbert på Plastikkirurgen Stockholm i Hammarby Sjöstad. All personal var verkligen supertrevlig och väldigt proffsiga.
Känns tryggt med kontinuerlig uppföljning.
Nöjd med resultatet av båda ingreppen. Kan varmt rekommendera Leif och Plastikkirurgen Stockholm.

Bröstförstoring maj 2018 - Plastikkirurgen - Stockholm Leif Gylbert - svartemelie

2018-05-15

MISSLYCKAD OPERATION!!!!

Planerad operation. Förstoring med protes, Lyft samt vårdgårdsförminskning. Hade en extrem hängande byst som jag mådde väldigt dåligt över ville göra ett stort lyft, förminska vårdgårdarna och lägga ett implantat.
Kirurg utför enbart förstoring under operation då han under narkosen ser att ett lyft inte behövs. Vaknar och ser detta hemma...

Idag har jag stor rejält hängande byst, väldigt missnöjd med operationen.

Bröstförstoring mar 2016 - Plastikkirurgen - Stockholm Leif Gylbert - MariaMelker

2016-03-01

Efter en lång väntan och mycket nervositet var det så äntligen dags. Jag skulle vara på plats 07:15 på morgonen och gick och la mig efter den obligatoriska descutan duschen. Sov ganska bra, men vaknade ändå innan klockan ringde 05:30. Duschade igen, drog på mig rena kläder, packade ner två alvedon och enflaska vatten och gav mig iväg. Åkte kommunalt dit, men skulle bli hämtad.

Bröstförstoring, Bröstlyft jun 2011 - Plastikkirurgen - Stockholm Leif Gylbert - Ofia

2011-06-07

Vaknade upp tidigt denna morgon.

Rena lakan i sängen och med ett hår torrare och sprödare än svinto efter dusch kvällen innan. Hoppade in i duschen igen för en sista rengöring.

Åkte in till Sophiahemmet och blev väl mottagen av sjuksköterskor. Visades in i rum och bytte om till de fina operationskläderna. Superläckra strumpor och ett nattlinne.

Blev visad till mitt lilla bås där jag hoppade upp och mös in mig i sängkläderna. Fick en pillermugg och vatten. Hällde i mig allt.

Annons
Annons
Annons