Annons

Bröstförstoring May 2024 - Estetisk Kirurgi & Hälsa - Ockelbo Eya Le Wartie (fd Eija Olsson) - Fanny97

Fanny97's picture
Fanny97

26 år, 152 cm, 50 kg
Bröstförstoring
Konsultation: 29/1-24 Eija Olsson, Estetisk Kirurgi & Hälsa Ockelbo
Op: 7/5-24 Eija Olsson, Estetisk Kirurgi & Hälsa Ockelbo
500 cc hp bakom bröstmuskeln
Strl före op: 75A
Strl efter op:

Behandling: 
OP-datum: 
Tuesday, 7 May, 2024

Nu är jag färdig opererad och klar, äntligen!
Det gick så mycket bättre än förväntat. Jag blev välkommen på kliniken med öppna armar, pratade med Eija och min narkosläkare och fick se vart jag skulle sova under natten. Fick sedan svälja ett gäng tabletter, både mot illamående och smärta.
Det tog inte lång stund från att jag kom dit till att jag låg där på operationsbordet. Inte ett dugg nervös var jag heller då alla pratade så glatt med mig och klämde in ett och annat skämt, vilket fick mig att slappna av och få mig på andra glada tankar.
Narkosläkaren började injicera först ett medel mot illamående, sen fentanylen. Steg för steg förklarade han för mig, vilket uppskattades!
Sen fick jag en syrmask över munnen, blev tillsagd att andas in djupa andetag. Det sista jag kommer ihåg var att jag tänkte glada tankar, vilket var nya bröst. Sen somnade jag.
Vaknade upp på uppvaket i min säng, trött såklart men pigg mellan varven haha.
Fick en supergod smörgås och kaffe efter en liten stund och guuud vad gott det var!
Efter ännu 1-2 timmar blev jag erbjuden en god kycklingpaj men eftersom att jag var, och är fortfarande, så torr i mun och hals så fick jag i mig lite mer än halva iallafall.
Jag har sovit till och ifrån under hela dagen, så det blir nog inte så många timmars sömn innan det blir morgon. Blir utskriven ca 8-8:30, 8/5.
Ska inte heller säga att jag har så mycket smärta just nu, det spänner mest emellanåt. Man får bra med smärtlindring när det behövs, så det är toppen.
Jag rekommenderar verkligen Ockelbo klinik, så gullig och snäll personal som man verkligen blir bra bemött av från start!

2024, May 31 - 10:05
Nonamies
Nonamies's picture
Offline
Last seen: 1 month 3 weeks ago
Brons
Joined: 2024-05-31 09:42

Har precis också opererat mig där, och det var över förväntan allting :) liten mysig klinik med supertrevlig personal :) hur mår du nu efteråt då?

Annons
Annons

Nya operationsberättelser

Annons