Annons

550-625 cc


Hej!
Jag ska opereras imorgon 5/10-2021. På Nordiska Kliniken av Patrik Höijer. Jag hoppas att flera hittar hit, så att vi kan dela oss av varandras erfarenheter.

Jag gick på min andra konsultation 25/9, där jag provade implantatet en sista gång. Jag är nu säker på att jag vill ha 570cc. Mentor Siltex Hp Xtra.

Jag ska förbereda det sista ikväll inför morgondagen.
Hej!
Jag undrade ifall någon har opererat sig hos Örjan Gribbe med 500-700cc?

Jag hittar knappt några bilder/personer som har opererat sig med lite ”större” implantat. De flesta har opererat sig mellan 200-400cc.

Kan någon dela med sig av sin erfarenhet?
Hej!
Jag är 21år, 169cm, väger runt 63kg och har breda axlar. Vill göra en bröstförstoring. Jag har pendlat väldigt mycket i vikt, det har gjort att jag har nu häng. Jag mätte här om dagen att jag har ung 23cm från nyckelbenet till bröstvårtan. Jag har totalt varit hos 3 olika kirurger från olika kliniker.ellis96's picture
ellis96Upplever att mina implantat har sjunkit en del, har dock rättat till detta en gång redan vid ett implantat byte. Men verkar som att problemet kommit tillbaka då jag upplever dem sitta för lågt.

Har naturligtvis pratat med min kirurg om detta som säger att man inte kan lova till 100 att det blir bra MEN att ett par större kan hjälpa att fylla upp upptill.

Är det någon här som bytt till större vid en liknande åtgärd? Och isåfall hjälpte det? Eller vad blev eran åtgärd och kom problemet tillbaka?Annons
Annons
Annons