Annons

Bröstlyft


Hej!

Har du gjort ankarlyft + implantat och är nöjd?! Vem är den bästa kirurgen i Sverige?
Vill så gärna få snygga bröstvårtor och har läst att det är lite olika resultat beroende på kirurg <3

Tack!Sotisen's picture
SotisenHej!

Skulle bli såå glad om någon som har gjort bröstförstoring kan svara mig på följande:Miso_'s picture
Miso_


Övriga taggar: 


Hej!
Ska göra ett ankarlyft och samtidigt ta ut mina implantat men inte sätta in nya.
Har hört och läst mycket om att det kan vara ganska svårläkt efter ankarlyft, men de kanske mest gäller när man samtidigt lägger in implantat? Ni som gjort ankarlyft får gärna berätta om läkning resultat smärta mm ☺️

Mvh SofieJissii's picture
JissiiJag opererades för 2 veckor sedan (27 sep 2021), gjorde ett bröstlyft samt förstoring.

Utsidan på mina bröst är nästan rödflammiga och väldigt torra. Det stramar och sticker om jag rör armarna så att dessa områden sträcks allt för mycket, nästan som att man blir stucken med nålar.
Smörjar in brösten 1-2 gånger per dag med antingen Bio Oil eller Cerave lotion.

Känner någon annan igen sig och/eller har ni några råd för hur jag ska göra?Klaratio's picture
KlaratioHej, är det någon som utfört ett bröstlyft hos Leif Gylbert i Plastikkirurgen Stockholm? Jag hittar knappt någon info, skulle vilja veta allt, om era erfarenheter? Är ni nöjda? Hur var operationen? Mm. Vill ha så mycket info som möjligt, tack på förhand.4barnsmamman's picture
4barnsmammanSkulle gärna vilja höra lite erfarenheter kring er som har EDS och har gjort bröstförstoring med lyft. Är de nån som gjort med lättviktsimplantat och hur vart de isåfall? Vart eran värk värre efteråt pga tyngden? Fula ärr? Vart förstoringarna bra?
Är lite orolig att min värk i kroppen ska bli värre efteråt men känner ändå att detta är ett måste. Har alltid haft stora fina bröst o nu är de bokstavligen bara skinn som hänger efter ja gått ner väldigt mycket i vikt. De tar nå fruktansvärt på självförtroendet och jag mår tom dåligt av att visa mig naken för min sambo.Chloeee's picture
Chloeee


Övriga taggar: 


Hejsan!

Jag söker efter råd och tips från personer som genomgått ett bröstlyft i Stockholms regionen. Allt från rekommendationer av klinik och kirurg, till pris och detaljer som kan ha betydelse.

Uppskattar all input!Liisaa's picture
LiisaaHej:). Någon som har tips på vilken bh man ska köpa efter op? Någon med riktigt bra stöd som ändå ser okej ut under när man har linnen osv på sig. Ska ha op bh/sport bh i 6 månader INGET annat, enligt min kirurg. Låter jobbigt. Men man måste väl kunna fuska någon kväll eller så? Och när som tidigast vågar man göra det?
Hej! Någon som varit med om att man inte ska tejpa ärren på 2 månader? Jag fick dom instruktionerna av min kirurg, men har aldrig hört att man inte ska tejpa? Jag opereade mig för en vecka sen och har fortfarande kompresser. Detta är min andra op. Operarde mig första gången för ca 6 månader sen hos samma kirurg. Och då var det samma sak, ingen tejp. Ärren blev SÅ hemska och breda och därför skulle jag göra en ärrkorrigering (Gjorde ankarlyft första op). Passade även på att byta til andral implantat. Någon som har erfarenhet av att inte tejpa? Jag hittar inte någon information om det.
Jag är så förtvivlad. För 3 veckor sedan tog jag ut gamla implantat och gjorde ankarlyft i samband m det. Nu har vårtgård och bröstvårta på båda sidor blivit svarta. Ena sidan har det svarta flagnat bort lite och man ser rosa kött under, men den andra sidan är helt och hållet svart. Jag åker in till kliniken var tredje dag för omläggning. Vågar inte göra det själv hemma. Knappt så att jag vågar titta ner när de tar bort bandaget. Har någon här varit med om detta, och har ni tips på vad man kan göra för att rädda bröstvårtan och vårtgården?
Tack på förhand!Annons
Annons
Annons